Mersa Béreika (La)-Brassart

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Mersa Béreika (La)-Brassart
Private companiesOil and Gas Extraction • Mersa Béreika (La)-Brassart

Contactgegevens Mersa Béreika (La)-Brassart: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mersa Béreika (La)-Brassart: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mersa Béreika (La)-Brassart

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grande Rue des Bouchers 14; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 0486 91 41 18 (+32-0486 91 41 18) 0486 91 41 18 (+32-0486 91 41 18)

Fax (fax): +32 (15) 106-86-82 +32 (15) 106-86-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mersa Béreika (La)-Brassart: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mersa Béreika (La)-Brassart"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mersa Béreika (La)-Brassart"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mersa Béreika (La)-Brassart, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mersa Béreika (La)-Brassart. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mersa Béreika (La)-Brassart, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mersa Béreika (La)-Brassart. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mersa Béreika (La)-Brassart
Products information Mersa Béreika (La)-Brassart

BTW identificatienummer (tax): BE09404541015
Ondernemingsnummer: 3753997802
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Mersa Béreika (La)-Brassart zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mersa Béreika (La)-Brassart
(Get full report from official database of BE for Mersa Béreika (La)-Brassart)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mersa Béreika (La)-Brassart
Addition kinds of activities for Mersa Béreika (La)-Brassart

593299. Gebruikt koopwinkels, nec | Used merchandise stores, nec
26759905. Papier sterven | Paper die-cutting
32729904. Prestressed betonproducten | Prestressed concrete products
73749905. Optische scan data service | Optical scanning data service
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij Mersa Béreika (La)-Brassart: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mersa Béreika (La)-Brassart: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mersa Béreika (La)-Brassart. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mersa Béreika (La)-Brassart. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Afvuller Dagwerk (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een modern en stabiel bedrijf, regio Lokeren, zoeken wij momenteel een afvuller, ter versterking van het productie-team. Als afvuller sta je in voor volgende zaken: -Afvullen van vloeibare reinigingsmiddelen in diverse verpakkingen -Afstellen van verscheidene machines -Productie en afvullen van poeders   Werkuren: Maandag tot donderdag: 8-12u & 12u30 -16u30 (14u30 op vrijdag)  

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • HR Officer (m/v) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als HR Officer zorg je mee voor de verdere professionalisering van de verschillende HR processen en werk je in tandem met de HR Business Partner op diverse HR domeinen en –vraagstukken. Je werkt op uiteenlopende “softe” HR gebieden, waarbij rekrutering en selectie de eerste focus is. Je zal instaan voor : · Het talent sourcing proces van A tot Z; na het opstellen van een wervende vacaturetekst en de definiëring van de juiste rekruteringsmethode, beheer je eveneens de instroom en sta je in voor de eerste selectie (zowel telefonische screening als 1e interviews), waarbij je geschikte kandidaten vervolgens intern voorstelt en voor hen het eerste aanspreekpunt blijft doorheen het volledige rekruteringsproces. · Het uitrollen van onze employer branding strategie · De verdere fine-tuning en coördinatie van het onboardingproces · Het ondersteunen van de HR-Business Partner en de leidinggevenden bij de implementatie van het opleidingsplan en evaluatie van de medewerkers

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

  • Flexijob McDonald's Weekend (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken mensen die minstens 8 uur per week kunnen werken, (vrijdagavond, zaterdagmiddag en/of avond-, zondagmiddag- en/of avond, kan eventueel aangevuld worden in de week)

Zoek naar antwoorden van Mersa Béreika (La)-Brassart in sociale netwerken
Look for responds of Mersa Béreika (La)-Brassart in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mersa Béreika (La)-Brassart. Laat een reactie achter voor Mersa Béreika (La)-Brassart. Mersa Béreika (La)-Brassart bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mersa Béreika (La)-Brassart. Leave a respond for Mersa Béreika (La)-Brassart. Mersa Béreika (La)-Brassart on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mersa Béreika (La)-Brassart op de google maps. Adres en contacten Mersa Béreika (La)-Brassart
Location of Mersa Béreika (La)-Brassart on the google maps. Address and contacts of Mersa Béreika (La)-Brassart

Andere gerelateerde bedrijven als come Mersa Béreika (La)-Brassart Mersa Béreika (La)-Brassart: NAT. VERB. SOC. MUTUAL./UNION NAT. MUT. SOCIAL. | Benjamins (Les) | INTERFACE CONSULT | LES SECRETS SHERWOOD | R.F.C. UN. LA CALAMINE

Other related companies as Mersa Béreika (La)-Brassart: NAT. VERB. SOC. MUTUAL./UNION NAT. MUT. SOCIAL. | Benjamins (Les) | INTERFACE CONSULT | LES SECRETS SHERWOOD | R.F.C. UN. LA CALAMINE

Mersa Béreika (La)-Brassart is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mersa Béreika (La)-Brassart, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09404541015. Het bedrijf Mersa Béreika (La)-Brassart bevindt zich op het adres: Grande Rue des Bouchers 14; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 126,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Mersa Béreika (La)-Brassart zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mersa Béreika (La)-Brassart is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mersa Béreika (La)-Brassart is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mersa Béreika (La)-Brassart, openstaande posities, locatie van Mersa Béreika (La)-Brassart op de kaart.

Mersa Béreika (La)-Brassart is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mersa Béreika (La)-Brassart, company assigned to the tax number BE09404541015. The company Mersa Béreika (La)-Brassart is located at the address: Grande Rue des Bouchers 14; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 126,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Mersa Béreika (La)-Brassart were not found.
The main activity of Mersa Béreika (La)-Brassart is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Mersa Béreika (La)-Brassart is not available. You also can look at reviews of Mersa Béreika (La)-Brassart, open positions, location of Mersa Béreika (La)-Brassart on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mersa Béreika (La)-Brassart, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mersa Béreika (La)-Brassart, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mersa Béreika (La)-Brassart, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mersa Béreika (La)-Brassart, employees, financial statistics.