FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

Contactgegevens FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Tahee 9 6951 Nassogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-84-34-41-75 32-84-34-41-75

Fax (fax): 32-84-34-41-77 32-84-34-41-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA
Products information FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07916168212
Ondernemingsnummer: 6920532226
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radio broadcasting - equipment and systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA
(Get full report from official database of BE for FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA
Addition kinds of activities for FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

5571. Motorrijders | Motorcycle dealers
231102. Jassen, jassen en jassen | Coats, overcoats and vests
35539910. Schaafmachines | Planing mill machinery
49530302. Sanitaire stortplaatswerking | Sanitary landfill operation
50850107. Kratten, behalve papier | Crates, except paper
59129901. Drug winkels | Drug stores

Werken bij FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Teamleader (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg en geeft heldere instructies aan de medewerkers Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning Je zorgt ervoor dat alle procedures (veiligheid, orde en netheid, …) nageleefd worden Je garandeert de continuïteit en treedt op waar nodig Je dragt actief bij tot het verbeterproces van productie of expeditie Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Interieur vormgever (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Technisch coördinator opleidingen (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt alle technische opleidingsbehoeften binnen de bouwgroep in kaart en organiseert hiervoor de noodzakelijke opleidingen in samenspraak met de verschillende bedrijven. Je staat in voor de opvolging en de evaluatie van de door jou georganiseerde opleidingen. Je fungeert als aanspreekpunt t.b.v. het normbeheer en de Technische Bibliotheek. Je werkt nauw samen met de Administratief Coördinator en je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke. Takenpakket: - Je detecteert de technische opleidingsbehoeften voor zowel arbeiders als bedienden en organiseert hiervoor de gepaste opleidingen. - Je spreekt de opleidingsbehoeften, -inhoud en –planning door met de bedrijven. - Je stelt de inhoud van de technische opleidingen samen en werkt ze uit, al dan niet in samenwerking met externen. - Daar waar mogelijk/haalbaar, geef je zelf opleidingen. - Je communiceert met sectorinstellingen t.b.v. de financiële tussenkomsten voor opleidingen. - Je verricht de administratieve en financiële opvolging van de technische opleidingen. - Je evalueert de georganiseerde opleidingen en stuurt daar waar noodzakelijk bij. - Je evalueert de doeltreffendheid van de georganiseerde opleidingen in samenwerking met de bedrijven. - Je bereidt het periodiek intern werkoverleg voor. Je hebt een actieve inbreng in de continue optimalisatie van de interne werking, waarbij je focus ligt op kwaliteitsverbetering en toepassen van nieuwe opleidingsinhoud/uitvoeringsmethodes. - Je fungeert als aanspreekpunt ten behoeve van de technische wetgeving en het normbeheer. - Je ondersteunt de teamverantwoordelijke in zijn samenwerking met de onderwijsinstellingen. (begeleiding werf- en bedrijfsbezoeken, schoolopdrachten, geven van infosessies)

  • huishoudhulp (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job, iemand die graag poets en houdt van orde en netheid. Dan zijn wij je ideale werkgever. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt zelfstandig, bent betrouwbaar en stipt. In het bezit zijn van een wagen is een pluspunt maar geen must.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DB SHOPPING

    Type: Vaste Job

    De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • ARCHITECTE COLLABORATEUR INDEPENDANT (H/F) (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: FOREM

    Type: Zelfstandige activiteit

    SL + Architectes recrute actuellement 2 Architectes collaborateurs (PAS DE STAGIAIRE) Votre mission : Assurer des missions d'architecture au sein de nos bureaux. Vos fonctions : Vous élaborez des projets d'architecture et de construction (bâtiments industriels, immeubles de bureaux, infrastructures publiques, rénovations, immeubles mixtes, logements, villas, appartements, etc...). Vous êtes responsable de plusieurs projets et donc chargé du suivi administratif et technique des dossiers.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Laat een reactie achter voor FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. Leave a respond for FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA. FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA op de google maps. Adres en contacten FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA
Location of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA on the google maps. Address and contacts of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: SNACK-BAR INDUSTRIE | Sezou | DE CEUSTER | Petit Boutique (Au) | VAN DER HEYDEN

Other related companies as FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA: SNACK-BAR INDUSTRIE | Sezou | DE CEUSTER | Petit Boutique (Au) | VAN DER HEYDEN

FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07916168212. Het bedrijf FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA bevindt zich op het adres: R. Tahee 9 6951 Nassogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Radio broadcasting - equipment and systems. Producten gemaakt in FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, openstaande posities, locatie van FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA op de kaart.

FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, company assigned to the tax number BE07916168212. The company FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is located at the address: R. Tahee 9 6951 Nassogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Radio broadcasting - equipment and systems. Products created in FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA were not found.
The main activity of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA is not available. You also can look at reviews of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, open positions, location of FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOLLARD BELGIUM ELECTRONICS SA, employees, financial statistics.