Maison de la Wallonie ASBL

Contactgegevens Maison de la Wallonie ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison de la Wallonie ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison de la Wallonie ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ropaix 229; 7370; Dour, België

Telefoon (phone): 065 63 11 71 (+32-065 63 11 71) 065 63 11 71 (+32-065 63 11 71)

Fax (fax): 065 63 11 71 (+32-065 63 11 71) 065 63 11 71 (+32-065 63 11 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison de la Wallonie ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison de la Wallonie ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison de la Wallonie ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison de la Wallonie ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison de la Wallonie ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison de la Wallonie ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison de la Wallonie ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison de la Wallonie ASBL
Products information Maison de la Wallonie ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE05841674804
Ondernemingsnummer: 5873260498
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Maison de la Wallonie ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison de la Wallonie ASBL
(Get full report from official database of BE for Maison de la Wallonie ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison de la Wallonie ASBL
Addition kinds of activities for Maison de la Wallonie ASBL

16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
28420105. Lye, huishouden | Lye, household
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij Maison de la Wallonie ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison de la Wallonie ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison de la Wallonie ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison de la Wallonie ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur C distributie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C distributie Wij zoeken een chauffeur C om distributie te doen va ngekoelde voedingswaren vanuit Gent. Er wordt om half 6 gestart met het laden van de vrachtwagen, daarna doe je een ronde om alles bij de klanten te brengen. Je bent het uithangbord van de firma en bent zeer klantvriendelijk, er worden tussen de 6 en 10 stops gedaan per dag, afhankelijk van de route. Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt en eventuele overuren worden onmiddellijk uitbetaald, het standaardloon ligt iets hoger dan €13 per uur.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren/Eksaarde/Moerbeke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - donderdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 4711 BRUGES

    Type: Studentenjob

    4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

Zoek naar antwoorden van Maison de la Wallonie ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Maison de la Wallonie ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison de la Wallonie ASBL. Laat een reactie achter voor Maison de la Wallonie ASBL. Maison de la Wallonie ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison de la Wallonie ASBL. Leave a respond for Maison de la Wallonie ASBL. Maison de la Wallonie ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison de la Wallonie ASBL op de google maps. Adres en contacten Maison de la Wallonie ASBL
Location of Maison de la Wallonie ASBL on the google maps. Address and contacts of Maison de la Wallonie ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison de la Wallonie ASBL Maison de la Wallonie ASBL: DEVICO NV | LA PANTH?RE ROSE | MORTSEL T.T.C | ATELIER DU STORE (L') SC | FE. VAN COPPENOLLE

Other related companies as Maison de la Wallonie ASBL: DEVICO NV | LA PANTH?RE ROSE | MORTSEL T.T.C | ATELIER DU STORE (L') SC | FE. VAN COPPENOLLE

Maison de la Wallonie ASBL is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maison de la Wallonie ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05841674804. Het bedrijf Maison de la Wallonie ASBL bevindt zich op het adres: Rue Ropaix 229; 7370; Dour. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Maison de la Wallonie ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison de la Wallonie ASBL is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison de la Wallonie ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison de la Wallonie ASBL, openstaande posities, locatie van Maison de la Wallonie ASBL op de kaart.

Maison de la Wallonie ASBL is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maison de la Wallonie ASBL, company assigned to the tax number BE05841674804. The company Maison de la Wallonie ASBL is located at the address: Rue Ropaix 229; 7370; Dour. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Maison de la Wallonie ASBL were not found.
The main activity of Maison de la Wallonie ASBL is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison de la Wallonie ASBL is not available. You also can look at reviews of Maison de la Wallonie ASBL, open positions, location of Maison de la Wallonie ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison de la Wallonie ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison de la Wallonie ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison de la Wallonie ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison de la Wallonie ASBL, employees, financial statistics.