FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL
Private companiesTransportation Equipment • FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

Contactgegevens FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

Regio (region): Namur, België

Adres (address): Av. Prince De Liege 205 5100 Namur - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-81-31-05-10 32-81-31-05-10

Fax (fax): 32-81-31-05-19 32-81-31-05-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL
Products information FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06454986572
Ondernemingsnummer: 1653686523
Hoofdstad (capital): 968,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Office machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL
(Get full report from official database of BE for FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL
Addition kinds of activities for FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

17310203. Installatie van de milieuzysteemregeling | Environmental system control installation
20460202. Maïsolie, ruw | Corn oil, crude
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
87340000. Testlaboratoria | Testing laboratories

Werken bij FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Service Technieker Heftrucks (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service technieker zal je in een korte inwerkperiode je eigen klanten binnen uw regio verder helpen in geval van storingen, defecten, depannages en onderhoud op de werkvloer van je klant. Belangrijkste verantwoordelijkheden : - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

  • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Financieel Adviseur Vermogensopbouw (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Financieel Adviseur Vermogensopbouw heb je volgende verantwoordelijkheden: onthaal en begeleiden van de klanten; je brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie over aan prospecten en klanten; je draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten; je ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast; je neemt pro-actief contact op met klanten en u bevordert hun gebondenheid; je verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Logopedist / Logopediste (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: PIETER VERMEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist(e) in een multidisciplinaire (psychologie, kinesitherapie) groepspraktijk. Je wordt verwacht zelfstandig te werken en contact op te nemen met de artsen en scholen uit de buurt. Je kan in team werken en met andere hulpverleners overleggen indien de opvolging van de patiënt daar om vraagt.

  • FREELANCE STUDIECOACH FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. Heel specifiek zoeken wij momenteel iemand die de Franse taal vlot beheerst en vol passie taalgevoel en grammaticaregels weet over te brengen. Je bent minstens twee uur per week beschikbaar. Meer uren coachen kan uiteraard ook! Klinkt interessant? Dat is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Laat een reactie achter voor FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. Leave a respond for FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL. FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL op de google maps. Adres en contacten FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL
Location of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL on the google maps. Address and contacts of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: P. WILLEMS | Médicotronix | ERIC DEGRAUX | ALVAN MOTORS | ANNE-MARIE GILLES

Other related companies as FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL: P. WILLEMS | Médicotronix | ERIC DEGRAUX | ALVAN MOTORS | ANNE-MARIE GILLES

FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Namur, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06454986572. Het bedrijf FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL bevindt zich op het adres: Av. Prince De Liege 205 5100 Namur - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 968,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Office machines and equipment. Producten gemaakt in FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, openstaande posities, locatie van FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL op de kaart.

FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is a company, that was registered 2005 in Namur region, Belgium. Full name of company is FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, company assigned to the tax number BE06454986572. The company FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is located at the address: Av. Prince De Liege 205 5100 Namur - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 968,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Office machines and equipment. Products created in FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL were not found.
The main activity of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL is not available. You also can look at reviews of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, open positions, location of FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, Namur: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, Namur: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCH.BERHIN-MAGUIN SPRL, employees, financial statistics.