FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA
Private companiesPersonal Services • FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

Contactgegevens FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Corenne 60 5620 Florennes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-71-68-99-62 32-71-68-99-62

Fax (fax): 32-71-68-74-43 32-71-68-74-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA
Products information FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06929595947
Ondernemingsnummer: 9089233398
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA
(Get full report from official database of BE for FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA
Addition kinds of activities for FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

581204. Lunchrooms en cafetaria's | Lunchrooms and cafeterias
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
50460202. Fonografen, munteenheid | Phonographs, coin-operated
57229902. Keuken, compleet (wastafels, kasten, enz.) | Kitchens, complete (sinks, cabinets, etc.)
72610000. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories

Werken bij FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC lasersnijmachine late ploeg (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant heeft in Vlaanderen een uitstekende reputatie opgebouwd als toeleveringsbedrijf voor metaalbewerking en plaatbewerking. De sleutel van dit succes? Het product is altijd van onberispelijke kwaliteit en afgewerkt tot in de puntjes. Bewerkt metaal is vandaag de dag in heel wat sectoren niet meer weg te denken. Dat de bewerking naargelang de sector nogal verschilt is niet meer dan logisch. Onze klant kan het echter allemaal: van basistechnieken als laseren, ponsen, plooien en lassen over poederlakken of natlakken tot geavanceerde afwerkingstechnieken als inserten, draaien, frezen en puntlassen.

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Ervaren tuinman (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit tuinbedrijf in volle groei zoekt een tuinman die zelfstandig kan werken en zal instaan voor de uitvoering van verschillende tuinwerken. Een tuinarbeider die zelfstandig op de baan kan en nog andere tuinarbeider(s) kan meenemen. Op vlak van tuinaanleg moet je als persoon in staat zijn om alles correct op te meten, zorgen voor een goede communicatie met de werkgever en volgens plan te werken. Nadien is het natuurlijk van belang om het project zelf op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen door het werk goed te verdelen onder jezelf en de medewerkers. Op vlak van tuinonderhoud moet je kunnen inschatten welke werken er nog nodig zijn en, in overleg met de klant, de tuin in orde te brengen. Kennis en afleveren van kwaliteit is noodzakelijk! Je werkzaamheden bestaan uit: tuinen aanleggen volgens ontwerpplan uitvoeren grondwerken leggen terrassen en opritten plaatsen omheiningen snoeien van bomen, hagen, heesters,... maaien van gras algemeen onderhoud tuinen Bedrijfsprofiel: Dit tuinbedrijf werkt momenteel met 3 personen, en werkt zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Door de continue groei is men op zoek naar een ervaren tuinman die mee kan leiding geven over een nieuwe ploeg in de toekomst.

  • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERENDREE (deeltijds - zelf te kiezen) (MERENDREE)

    Regio: MERENDREE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • Jobstudent toonzaalverkoop (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Onze klant in Heusden-Zolder is momenteel op zoek naar een gedreven en gemotiveerde jobstudent die op zaterdagen van 10u - 15u ondersteuning kan bieden in de toonzaal. Je zal voornamelijk klanten verder helpen en tewoord staan over de producten.  Ben jij de geschikte kandidaat hiervoor? Reageer dan snel op deze vacature.

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

  • hulpkok (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: DEWACHTER-DICTUS

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar iemand die ons keukenteam even wil komen versterken. Voor enkele dagen of avonden in de week . U werkt samen met de kok en fungeert als sous-chef

Zoek naar antwoorden van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Laat een reactie achter voor FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. Leave a respond for FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA. FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA op de google maps. Adres en contacten FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA
Location of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA on the google maps. Address and contacts of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: Camino | ARDATIS NV | SIMON ROOSENS | SOLUTIONS LEUVEN | C.I.A. Informatique s.a.

Other related companies as FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA: Camino | ARDATIS NV | SIMON ROOSENS | SOLUTIONS LEUVEN | C.I.A. Informatique s.a.

FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929595947. Het bedrijf FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA bevindt zich op het adres: R. De Corenne 60 5620 Florennes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, openstaande posities, locatie van FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA op de kaart.

FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, company assigned to the tax number BE06929595947. The company FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is located at the address: R. De Corenne 60 5620 Florennes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA were not found.
The main activity of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA is not available. You also can look at reviews of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, open positions, location of FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCARRIERES ET ENTREPRISES MARCEL BERTHE SA, employees, financial statistics.