SOLUTIONS LEUVEN

Contactgegevens SOLUTIONS LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLUTIONS LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLUTIONS LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGEMEESTERSTRAAT 5; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16237271 (+32-16237271) 16237271 (+32-16237271)

Fax (fax): +32 (14) 928-44-13 +32 (14) 928-44-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLUTIONS LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLUTIONS LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLUTIONS LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLUTIONS LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLUTIONS LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLUTIONS LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLUTIONS LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLUTIONS LEUVEN
Products information SOLUTIONS LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09804718017
Ondernemingsnummer: 7820312500
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 425,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine.

Product categorie (product category): Packard Bell Nec

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLUTIONS LEUVEN
(Get full report from official database of BE for SOLUTIONS LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLUTIONS LEUVEN
Addition kinds of activities for SOLUTIONS LEUVEN

283300. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
30890104. Gevallen, kunststoffen | Cases, plastics
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
35110206. Turbo-generatoren | Turbo-generators
38270101. kijker | Binoculars
38410208. Oftalmometers en oftalmocopen | Ophthalmometers and ophthalmoscopes
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits

Werken bij SOLUTIONS LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLUTIONS LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLUTIONS LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLUTIONS LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • PLOEGBAAS PLATTE DAKEN (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor een team dakwerkers. - Je ziet erop toe dat al het nodige materiaal aanwezig is op de werf. - Uiteraard werk jezelf ook nog mee op de platte daken

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT ZORGKUNDIGE - VERPLEEGKUNDIGE (OUDERENZORG) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt het verzorgend personeel met o.a de begeleiding en verzorging van onze cliënten

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van SOLUTIONS LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of SOLUTIONS LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLUTIONS LEUVEN. Laat een reactie achter voor SOLUTIONS LEUVEN. SOLUTIONS LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLUTIONS LEUVEN. Leave a respond for SOLUTIONS LEUVEN. SOLUTIONS LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLUTIONS LEUVEN op de google maps. Adres en contacten SOLUTIONS LEUVEN
Location of SOLUTIONS LEUVEN on the google maps. Address and contacts of SOLUTIONS LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLUTIONS LEUVEN SOLUTIONS LEUVEN: EDVERIM | RAPID'HAIR | MAISON MESSAGE | JOFFROY | THIERRY CUMPS

Other related companies as SOLUTIONS LEUVEN: EDVERIM | RAPID'HAIR | MAISON MESSAGE | JOFFROY | THIERRY CUMPS

SOLUTIONS LEUVEN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLUTIONS LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09804718017. Het bedrijf SOLUTIONS LEUVEN bevindt zich op het adres: BURGEMEESTERSTRAAT 5; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 425,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Packard Bell Nec. Lijst met producten zijn Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
De hoofdactiviteit van SOLUTIONS LEUVEN is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLUTIONS LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLUTIONS LEUVEN, openstaande posities, locatie van SOLUTIONS LEUVEN op de kaart.

SOLUTIONS LEUVEN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLUTIONS LEUVEN, company assigned to the tax number BE09804718017. The company SOLUTIONS LEUVEN is located at the address: BURGEMEESTERSTRAAT 5; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 425,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Packard Bell Nec. List of products are Ordinateurs Multimedia: Idesign, Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 4121 Combo, Easy One Silver 2121 DVD.. Ordinateurs Portables: Easy One Silver 2121 DVD, Easy One Silver 4121 Combo. Ordinateurs Multimedia: Internet Dream Machine, Packard Bell & Disney Pack, Video Dream Machine, Club Dream Machine, Graphix Dream Machine, Idesign, Activ Dream Machine, Classic Dream Machine..
The main activity of SOLUTIONS LEUVEN is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLUTIONS LEUVEN is not available. You also can look at reviews of SOLUTIONS LEUVEN, open positions, location of SOLUTIONS LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLUTIONS LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLUTIONS LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLUTIONS LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLUTIONS LEUVEN, employees, financial statistics.