Le Pas du Jour ASBL

Contactgegevens Le Pas du Jour ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Le Pas du Jour ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Le Pas du Jour ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Déportés 79; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 58 50 (+32-010 22 58 50) 010 22 58 50 (+32-010 22 58 50)

Fax (fax): +32 (65) 924-70-26 +32 (65) 924-70-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Le Pas du Jour ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Le Pas du Jour ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Le Pas du Jour ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Le Pas du Jour ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Le Pas du Jour ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Le Pas du Jour ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Le Pas du Jour ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Le Pas du Jour ASBL
Products information Le Pas du Jour ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE09576477050
Ondernemingsnummer: 5791412353
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Le Pas du Jour ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Le Pas du Jour ASBL
(Get full report from official database of BE for Le Pas du Jour ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Le Pas du Jour ASBL
Addition kinds of activities for Le Pas du Jour ASBL

20130211. Varkensvlees, gerookt: van vlees gekocht | Pork, smoked: from purchased meat
32910800. Schuurkorrels | Abrasive grains
34520000. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services
87449904. Milieu Remediëring | Environmental remediation

Werken bij Le Pas du Jour ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Le Pas du Jour ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Le Pas du Jour ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Le Pas du Jour ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Dakwerker/zonnepaneler (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar mensen die reeds ervaring hebben met op een dak te werken. Dit om zonnepanelen te plaatsen. Ervaring met zonnepanelen hoeft niet perse maar wel met dakwerken. Je werkt in een 40uren stelsel ingeschreven in het paritair comité van de bouwsector! Mooie verloning en werken in een dynamisch bedrijf!

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Le Pas du Jour ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Le Pas du Jour ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Le Pas du Jour ASBL. Laat een reactie achter voor Le Pas du Jour ASBL. Le Pas du Jour ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Le Pas du Jour ASBL. Leave a respond for Le Pas du Jour ASBL. Le Pas du Jour ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Le Pas du Jour ASBL op de google maps. Adres en contacten Le Pas du Jour ASBL
Location of Le Pas du Jour ASBL on the google maps. Address and contacts of Le Pas du Jour ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Le Pas du Jour ASBL Le Pas du Jour ASBL: BURBERRY LONDON | COIFFURE TOP HAIR | ETS. DIVES HANCART | Preview | T. GHYSENS

Other related companies as Le Pas du Jour ASBL: BURBERRY LONDON | COIFFURE TOP HAIR | ETS. DIVES HANCART | Preview | T. GHYSENS

Le Pas du Jour ASBL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Le Pas du Jour ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09576477050. Het bedrijf Le Pas du Jour ASBL bevindt zich op het adres: Avenue des Déportés 79; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Le Pas du Jour ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Le Pas du Jour ASBL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Le Pas du Jour ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Le Pas du Jour ASBL, openstaande posities, locatie van Le Pas du Jour ASBL op de kaart.

Le Pas du Jour ASBL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Le Pas du Jour ASBL, company assigned to the tax number BE09576477050. The company Le Pas du Jour ASBL is located at the address: Avenue des Déportés 79; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Le Pas du Jour ASBL were not found.
The main activity of Le Pas du Jour ASBL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Le Pas du Jour ASBL is not available. You also can look at reviews of Le Pas du Jour ASBL, open positions, location of Le Pas du Jour ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Le Pas du Jour ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Le Pas du Jour ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Le Pas du Jour ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Le Pas du Jour ASBL, employees, financial statistics.