Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen
Private companiesEducational Services • Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

Contactgegevens Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Diksmuidsesteenweg 406; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 26 03 05 (+32-051 26 03 05) 051 26 03 05 (+32-051 26 03 05)

Fax (fax): +32 (87) 517-11-34 +32 (87) 517-11-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen
Products information Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

BTW identificatienummer (tax): BE08344360351
Ondernemingsnummer: 7207000732
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 249,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen
(Get full report from official database of BE for Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen
Addition kinds of activities for Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
20910201. Kruimels, bewaard of gehard | Clams, preserved or cured
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
94510404. Administratie van veteranenzaken, lokale overheid | Administration of veterans' affairs, local government

Werken bij Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Baal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAAL)

    Regio: BAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen in sociale netwerken
Look for responds of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Laat een reactie achter voor Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Leave a respond for Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen. Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen op de google maps. Adres en contacten Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen
Location of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen on the google maps. Address and contacts of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen

Andere gerelateerde bedrijven als come Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: FLTEXTIEL TROCH NV | ALFONS TAVERNIERS | LA POSTE | DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE | MICHEL LAEREMANS

Other related companies as Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen: FLTEXTIEL TROCH NV | ALFONS TAVERNIERS | LA POSTE | DE LAUWER WILLY-FOTOGRAFIE | MICHEL LAEREMANS

Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08344360351. Het bedrijf Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen bevindt zich op het adres: Diksmuidsesteenweg 406; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 249,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, openstaande posities, locatie van Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen op de kaart.

Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, company assigned to the tax number BE08344360351. The company Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is located at the address: Diksmuidsesteenweg 406; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 249,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen were not found.
The main activity of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen is not available. You also can look at reviews of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, open positions, location of Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Katholiek Vormingswerk van Landelijke Vrouwen, employees, financial statistics.