Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

Contactgegevens Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Refugestraat 1; 8200; Brugge (Sint-Andries), België

Telefoon (phone): 050 31 01 07; 050 31 96 05 (+32-050 31 01 07; 050 31 96 05) 050 31 01 07; 050 31 96 05 (+32-050 31 01 07; 050 31 96 05)

Fax (fax): +32 (11) 806-12-68 +32 (11) 806-12-68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW
Products information Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08928558349
Ondernemingsnummer: 3562561035
Hoofdstad (capital): 644,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW
(Get full report from official database of BE for Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW
Addition kinds of activities for Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

011903. Oliekorrels | Oil grains
103102. Zinkertsmijnbouw | Zinc ores mining
09190100. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
33559901. Slakken, aluminium | Slugs, aluminum
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
73490200. Bouwonderhoud schoonmaakdienst | Building component cleaning service
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters

Werken bij Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Polyvalent Logistiek Medewerker (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van een team dat instaat voor het uitvoeren van value added services binnen onze logistieke omgeving. Deze services bestaan uit een breed activiteitenpallet : Simkaart verwerking. Samenhorende producten assembleren of opdrachten voorbereiden om te versturen naar externe werkplaats. Kwaliteitscontrole op extern uitgevoerde opdrachten. Klaar maken eindgebruikers zendingen bestaande uit een beperkt aantal producten. Service na verkoop, Behandeling van retours klanten. Uitvoeren of coördineren van inpakopdrachten en toezien op de kwaliteit van de uitgevoerde werken.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW in sociale netwerken
Look for responds of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Laat een reactie achter voor Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Leave a respond for Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW. Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW op de google maps. Adres en contacten Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW
Location of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW on the google maps. Address and contacts of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: HUGO GEYSMANS | LANCIA/BUGA ITAL AUTO | Van der Auwera W | LAMBRECHTS | GILBERT LAUWERS

Other related companies as Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW: HUGO GEYSMANS | LANCIA/BUGA ITAL AUTO | Van der Auwera W | LAMBRECHTS | GILBERT LAUWERS

Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08928558349. Het bedrijf Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW bevindt zich op het adres: Refugestraat 1; 8200; Brugge (Sint-Andries). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 644,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, openstaande posities, locatie van Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, company assigned to the tax number BE08928558349. The company Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is located at the address: Refugestraat 1; 8200; Brugge (Sint-Andries). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 644,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW were not found.
The main activity of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW is not available. You also can look at reviews of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, open positions, location of Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Justitieel Welzijnswerk CAW De Poort VZW, employees, financial statistics.