Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

Contactgegevens Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Gabrielle Petit 6; 7940; Brugelette, België

Telefoon (phone): 068 45 74 50 (+32-068 45 74 50) 068 45 74 50 (+32-068 45 74 50)

Fax (fax): 068 45 58 49 (+32-068 45 58 49) 068 45 58 49 (+32-068 45 58 49)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL
Products information Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03477966308
Ondernemingsnummer: 9435577392
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Homes for children; Handicapped - Services & centres

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL
(Get full report from official database of BE for Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL
Addition kinds of activities for Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

104400. Zilveren ertsen | Silver ores
22990406. Wool shoddy | Wool shoddy
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
59991104. Huisdieren | Pets

Werken bij Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Verkoper (m/v) Decoratie - Kassabeheer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gedreven personen die kunnen instaan voor de verkoop van decoratie en het kassabeheer. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze deklanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun decoratie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de kassa.

  • DOSSIERBEHEERDER LEVENSVERZEKERINGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je functioneert binnen een team van dossierbeheerders, aangestuurd door een teamleider en bent verantwoordelijk voor volgende taken: Opmaak, beheer en uitbetaling van polissen levensverzekeringen, van aanvraag tot beëindiging Aanvragen van en wijzigingen in de polis toetsen aan het acceptatiekader en het mogelijke risico, waarbij je autonoom beslist een aanvraag of wijziging te aanvaarden Nauwgezet opvolgen en coördineren van de aan jouw toegewezen dossiers Op termijn: kantoorhouders en het contactcenter adviseren bij inhoudelijke vragen   Bedrijfsprofiel: Voor een bank-en verzekeringsgroep met vestiging te Antwerpen zoeken wij een DOSSIERBEHEERDER met interesse in het domein van verzekeringen.

  • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

  • Process Coördinator ploegen+weekend bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als process coordinator ben je verantwoordelijk voor: Voorbereiden van PO dossiers Verzekeren van de voortgang van alle PO’s in de afdeling door tijdige aanmaak van extra SAP batchcodes, instructies en labels. Het bijstaan van productieteams bij het ingeven van QA en/of efficiency gegevens. Monitoren van material usage: bijstaan van teams bij het return proces naar magazijn. Nauwe communicatie met supervisors, scheduler en bulkbevoorrading. Assisteren van teams bij niet standaard-processen en situaties

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Laat een reactie achter voor Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Leave a respond for Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL. Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL op de google maps. Adres en contacten Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL
Location of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL on the google maps. Address and contacts of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: VAN DER SPEETEN | LENAERTS | DTS ENGINEERING | Jeanquart SPRL | NOELIA DIAZ RODRIGUEZ

Other related companies as Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL: VAN DER SPEETEN | LENAERTS | DTS ENGINEERING | Jeanquart SPRL | NOELIA DIAZ RODRIGUEZ

Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03477966308. Het bedrijf Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL bevindt zich op het adres: Chemin Gabrielle Petit 6; 7940; Brugelette. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Homes for children; Handicapped - Services & centres.
De hoofdactiviteit van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, openstaande posities, locatie van Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, company assigned to the tax number BE03477966308. The company Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is located at the address: Chemin Gabrielle Petit 6; 7940; Brugelette. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. List of products are Homes for children; Handicapped - Services & centres.
The main activity of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL is not available. You also can look at reviews of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, open positions, location of Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Médico Pédagogique Ste-Gertrude ASBL, employees, financial statistics.