Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL
Private companiesNondepository Credit Institutions • Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

Contactgegevens Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Colonel Vert 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort), België

Telefoon (phone): 02 675 75 00 (+32-02 675 75 00) 02 675 75 00 (+32-02 675 75 00)

Fax (fax): 02 675 35 94 (+32-02 675 35 94) 02 675 35 94 (+32-02 675 35 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL
Products information Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03401336669
Ondernemingsnummer: 8656921386
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL
(Get full report from official database of BE for Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL
Addition kinds of activities for Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
22530204. Sjaals en mufflers, breien | Scarves and mufflers, knit
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
28420110. Wax removers | Wax removers
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
45810300. Luchthavens en vliegvelden | Airports and flying fields
50910701. Boten accessoires en onderdelen | Boat accessories and parts

Werken bij Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • pizza maker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Domino's Pizza

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

  • JUNIOR MANAGER - ZARA HOME WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: ZARA HOME Wijnegem

    Type: Vaste Job

    Als Junior Manager ben je de rechterhand van de Assistant Shop Manager voor het dagelijks beheer van de winkel waarbij je je productkennis en organisatorisch talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je motiveert en begeleidt het verkoopsteam en neemt beslissingen i.v.m. het product om een maximale rendabiliteit te bereiken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Freiberufliche Sprachtrainer Deutsch (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Enseignement du DaF (Deutsch als Fremdsprache) à des adultes dans le cadre d¿un concept pédagogique axé sur la communication orale.

Zoek naar antwoorden van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Laat een reactie achter voor Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Leave a respond for Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL. Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL op de google maps. Adres en contacten Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL
Location of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL on the google maps. Address and contacts of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: Manege Ruitershoeve | BANDAGISTERIE TRUI | OTTEN NATUURSTEEN & INTERIEUR NV | JOSEPH BRUYNOOGHE | GEERT BUYSSE

Other related companies as Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL: Manege Ruitershoeve | BANDAGISTERIE TRUI | OTTEN NATUURSTEEN & INTERIEUR NV | JOSEPH BRUYNOOGHE | GEERT BUYSSE

Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03401336669. Het bedrijf Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL bevindt zich op het adres: Avenue du Colonel Vert 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 461,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, openstaande posities, locatie van Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL op de kaart.

Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, company assigned to the tax number BE03401336669. The company Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is located at the address: Avenue du Colonel Vert 3; 1170; Bruxelles (Watermael-Boitsfort). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 461,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL were not found.
The main activity of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL is not available. You also can look at reviews of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, open positions, location of Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Guide Social (Le) C.P.G.A.D.I.M. ASBL, employees, financial statistics.