Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV

Contactgegevens Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Steenstraat 54; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 33 33 (+32-09 225 33 33) 09 225 33 33 (+32-09 225 33 33)

Fax (fax): 09 225 92 27 (+32-09 225 92 27) 09 225 92 27 (+32-09 225 92 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV
Products information Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV

BTW identificatienummer (tax): BE07795318603
Ondernemingsnummer: 5402221679
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV
(Get full report from official database of BE for Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV
Addition kinds of activities for Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV

861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
25150301. Stoelbedden | Chair beds
28340801. Antibiotica, verpakt | Antibiotics, packaged
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker / magazijnier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag van maandag tot vrijdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting te Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste ordepicker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Zaalmedewerker - restaurant Damme (géén weekends!) (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend restaurant in Damme gaat Randstad momenteel op zoek naar een fulltime zaalmedewerker met optie vast. Je staat onder andere in voor het opnemen van de bestellingen, de bediening van de klanten en het afruimen van de tafels. Je werkt in een service coupé, waarbij de uren vaak lopen van 11u30 - 15u en 18u - 22u. Tijdens het weekend is het restaurant gesloten en moet je dus nooit werken.

  • Bijlesgever statistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Projectleider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

  • Receptionist(e) - Regio Antwerpen - 38u - Wervingsreserve (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor volgende taken: Onthaal van bezoekers en telefonisch onthaal van de klanten Maken van de toegangsbadges Beheer en opvolging van mails, fax, enz. Beheer/reserveren van taxi's, vergaderzalen, lunchen, parkings Beheer van de inkomende en uitgaande post, ontvangst en opvolging van de verzendingen Beheer van de diensten voorzien voor het personeel (conciergerie/shop) Respect van de procedures van de klant en interne procedures van Sodexo Administratieve taken

Zoek naar antwoorden van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV in sociale netwerken
Look for responds of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Laat een reactie achter voor Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Leave a respond for Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV. Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV op de google maps. Adres en contacten Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV
Location of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV on the google maps. Address and contacts of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: FUZULI | Pairay Sport | A VAN DIJCK BVBA | D.C. EXPRESS | DANNY DE MULDER

Other related companies as Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV: FUZULI | Pairay Sport | A VAN DIJCK BVBA | D.C. EXPRESS | DANNY DE MULDER

Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07795318603. Het bedrijf Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV bevindt zich op het adres: Lange Steenstraat 54; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, openstaande posities, locatie van Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV op de kaart.

Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, company assigned to the tax number BE07795318603. The company Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is located at the address: Lange Steenstraat 54; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV were not found.
The main activity of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV is not available. You also can look at reviews of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, open positions, location of Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gentse Maatschappij Voor de Huisvesting NV, employees, financial statistics.