Foyer Moderne (Le)

Contactgegevens Foyer Moderne (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foyer Moderne (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Foyer Moderne (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quartier de Robertmont 210; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 76 70 10 (+32-065 76 70 10) 065 76 70 10 (+32-065 76 70 10)

Fax (fax): 065 76 70 18 (+32-065 76 70 18) 065 76 70 18 (+32-065 76 70 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foyer Moderne (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foyer Moderne (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foyer Moderne (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foyer Moderne (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foyer Moderne (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foyer Moderne (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foyer Moderne (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foyer Moderne (Le)
Products information Foyer Moderne (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08087554931
Ondernemingsnummer: 2855590820
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 104,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Foyer Moderne (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foyer Moderne (Le)
(Get full report from official database of BE for Foyer Moderne (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Foyer Moderne (Le)
Addition kinds of activities for Foyer Moderne (Le)

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
481299. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec
08310102. Bark verzamelen | Bark gathering
20769905. Palm kernel olie | Palm kernel oil
22950100. Chemisch gecoate en behandelde stoffen | Chemically coated and treated fabrics
38260500. Gas testapparaat | Gas testing apparatus
67229900. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
67269905. Beheer beleggingsfondsen, closed-end | Management investment funds, closed-end
78299903. Film inkoopbureaus, film | Film purchasing agencies, motion picture

Werken bij Foyer Moderne (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foyer Moderne (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foyer Moderne (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foyer Moderne (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerk (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling van transporten in het ERP systeem van Continental en de portalen van de diverse klanten, overeenkomstig de verzendingsplanning (en dit vanaf transportopdracht tot facturatie). Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport.Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten

  • Projectleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectleider regio Gent zal je volgende taken uitvoeren: Je zorgt zelfstandig voor de integrale werfvoorbereiding. Dit gaat van de planningen opmaken bestek door en door kennen materiaal ? materieellijsten opstellen? Het aansturen op de werf van eigen arbeiders en ploegbazen onderaannemers? Je zorgt in dit segment ook voor de opvolging van de onderaannemers en eventuele bijsturingen waar nodig. Naar medewerkers toe volg je de ziekte en eventuele arbeidsongevallen op je signaleert tijdige problemen en bewaakt de positieve werksfeer Het enthousiast deelnemen aan werfvergaderingen Zoeken naar oplossingen alternatieve werkmethodes nieuwe technieken en innovaties Correct budgetbeheer: je bent verantwoordelijk voor het financieel resultaat van de toegewezen werven

  • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • Mecanicien voor vrachtwagens boven 7,5 ton (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je onderhoudt opleggers, aanhangers en diepladers, allen boven 7.5 ton. Je vervangt remmen, luchtbalen, schokdempers, luchtventielen... Je staat in voor het uitlezen en herstellen van EBS problemen. Alsook herstel je verlichting, schade na ongevallen en hydraulische problemen. Indien nodig depanneer je vrachtwagens, dit enkel tijdens de werkuren.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Verkoper Residentieel (Beleggings)vastgoed (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: TRES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Be-Housing bestaat 35 jaar en bezit in Vlaanderen en Brussel meer dan 1000 gemeubelde flats, hotelkamers, serviceflats en vakantiewoningen. Voor de verkoop van individuele units voor eigen gebruik en als belegging zijn we op zoek naar een topverkoper die de mensen hierin kan begeleiden. Dit kan perfect als bijverdienste tijdens de avonduren en in het weekeinde

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

Zoek naar antwoorden van Foyer Moderne (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Foyer Moderne (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foyer Moderne (Le). Laat een reactie achter voor Foyer Moderne (Le). Foyer Moderne (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foyer Moderne (Le). Leave a respond for Foyer Moderne (Le). Foyer Moderne (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foyer Moderne (Le) op de google maps. Adres en contacten Foyer Moderne (Le)
Location of Foyer Moderne (Le) on the google maps. Address and contacts of Foyer Moderne (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Foyer Moderne (Le) Foyer Moderne (Le): BOUCHERIE DE SONDEVILLE | A.C. ST. GENT | GARAGE VAN DE VREKEN | ISIS BEHEER | LUC LIBERT

Other related companies as Foyer Moderne (Le): BOUCHERIE DE SONDEVILLE | A.C. ST. GENT | GARAGE VAN DE VREKEN | ISIS BEHEER | LUC LIBERT

Foyer Moderne (Le) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foyer Moderne (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087554931. Het bedrijf Foyer Moderne (Le) bevindt zich op het adres: Quartier de Robertmont 210; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 104,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Foyer Moderne (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Foyer Moderne (Le) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foyer Moderne (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foyer Moderne (Le), openstaande posities, locatie van Foyer Moderne (Le) op de kaart.

Foyer Moderne (Le) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foyer Moderne (Le), company assigned to the tax number BE08087554931. The company Foyer Moderne (Le) is located at the address: Quartier de Robertmont 210; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 104,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Foyer Moderne (Le) were not found.
The main activity of Foyer Moderne (Le) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Foyer Moderne (Le) is not available. You also can look at reviews of Foyer Moderne (Le), open positions, location of Foyer Moderne (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foyer Moderne (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foyer Moderne (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foyer Moderne (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foyer Moderne (Le), employees, financial statistics.