FLFOURNIER-CAVOS NV

Contactgegevens FLFOURNIER-CAVOS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFOURNIER-CAVOS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFOURNIER-CAVOS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waalvest 69 8930 Menen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-27-00-00 32-56-27-00-00

Fax (fax): 32-56-51-81-33 32-56-51-81-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFOURNIER-CAVOS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFOURNIER-CAVOS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFOURNIER-CAVOS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFOURNIER-CAVOS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFOURNIER-CAVOS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFOURNIER-CAVOS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFOURNIER-CAVOS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFOURNIER-CAVOS NV
Products information FLFOURNIER-CAVOS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06835113525
Ondernemingsnummer: 3484008789
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 312,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLFOURNIER-CAVOS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fuels, solid

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFOURNIER-CAVOS NV
(Get full report from official database of BE for FLFOURNIER-CAVOS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFOURNIER-CAVOS NV
Addition kinds of activities for FLFOURNIER-CAVOS NV

5699. Diverse kleding en accessoires | Miscellaneous apparel and accessories
26760104. Toiletpapier: gemaakt van gekocht papier | Toilet paper: made from purchased paper
28210210. Polypropyleenharsen | Polypropylene resins
28999942. Roestbestendige verbindingen | Rust resisting compounds
31990000. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
36790401. Kristallen en kristallen samenstellingen, radio | Crystals and crystal assemblies, radio
40119903. Stoomrails | Steam railroads

Werken bij FLFOURNIER-CAVOS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFOURNIER-CAVOS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFOURNIER-CAVOS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFOURNIER-CAVOS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Support Officer (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ? Je staat in voor het beheer en het continu verbeteren van het document management systeem. ? Je zorgt voor de opmaak van documenten voor kwaliteit en voedselveiligheid. ? Je assisteert bij interne en externe klachtenafhandeling en continue verbeteringsprojecten. ? Je bent verantwoordelijk voor de kalibraties van meetinstrumenten. ? Je werkt mee aan interne en externe kwaliteitsaudits.

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Technieker 2 ploegen (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Jouw taken: Als onderhoudstechnieker analyseer je elektrische en mechanische storingen en los je deze op. Je optimaliseert productie-installaties en verpakkingslijnen. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit. Je wordt nauw betrokken bij de introductie van nieuwe machines en processen.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • Werkvoorbereider matrijzenbouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt tewerkgesteld bij een fabrikant van spuitgietproducten met als voornaamste taken: Aanmaak van werkvoorbereiding voor nieuwe matrijsonderdelen en wijzigingen. Design van o.a. electodes voor de zinvonkmachines en aanmaak tekeningen voor herstellingen en wijzigingen aan matrijzen. Planning/prioriteiten voor opvolging van machinebewerking aan matrijsonderdelen. Aanmaak CNC programma's voor draadvonkmachine. Matrijsherstellingen en wijzigingen evalueren en daaraan gekoppelde machine-opdrachten bepalen en inplannen. Uitvoeren veiligheidsaudits.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

  • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

Zoek naar antwoorden van FLFOURNIER-CAVOS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFOURNIER-CAVOS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFOURNIER-CAVOS NV. Laat een reactie achter voor FLFOURNIER-CAVOS NV. FLFOURNIER-CAVOS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFOURNIER-CAVOS NV. Leave a respond for FLFOURNIER-CAVOS NV. FLFOURNIER-CAVOS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFOURNIER-CAVOS NV op de google maps. Adres en contacten FLFOURNIER-CAVOS NV
Location of FLFOURNIER-CAVOS NV on the google maps. Address and contacts of FLFOURNIER-CAVOS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFOURNIER-CAVOS NV FLFOURNIER-CAVOS NV: BURODEP | DAVY COPPENOLLE | SOCIALIST. MUTUALITEIT | HUIS ZEEWEELDE | JOSEPH JONGEN

Other related companies as FLFOURNIER-CAVOS NV: BURODEP | DAVY COPPENOLLE | SOCIALIST. MUTUALITEIT | HUIS ZEEWEELDE | JOSEPH JONGEN

FLFOURNIER-CAVOS NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFOURNIER-CAVOS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06835113525. Het bedrijf FLFOURNIER-CAVOS NV bevindt zich op het adres: Waalvest 69 8930 Menen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 312,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fuels, solid. Producten gemaakt in FLFOURNIER-CAVOS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFOURNIER-CAVOS NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFOURNIER-CAVOS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFOURNIER-CAVOS NV, openstaande posities, locatie van FLFOURNIER-CAVOS NV op de kaart.

FLFOURNIER-CAVOS NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFOURNIER-CAVOS NV, company assigned to the tax number BE06835113525. The company FLFOURNIER-CAVOS NV is located at the address: Waalvest 69 8930 Menen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 312,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fuels, solid. Products created in FLFOURNIER-CAVOS NV were not found.
The main activity of FLFOURNIER-CAVOS NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFOURNIER-CAVOS NV is not available. You also can look at reviews of FLFOURNIER-CAVOS NV, open positions, location of FLFOURNIER-CAVOS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFOURNIER-CAVOS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFOURNIER-CAVOS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFOURNIER-CAVOS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFOURNIER-CAVOS NV, employees, financial statistics.