Dienst Ouderen

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Dienst Ouderen
Private companiesMotion Pictures • Dienst Ouderen

Contactgegevens Dienst Ouderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dienst Ouderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dienst Ouderen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Universiteitslaan 1; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 23 72 80 (+32-011 23 72 80) 011 23 72 80 (+32-011 23 72 80)

Fax (fax): 011 23 72 90 (+32-011 23 72 90) 011 23 72 90 (+32-011 23 72 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dienst Ouderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dienst Ouderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dienst Ouderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dienst Ouderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dienst Ouderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dienst Ouderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dienst Ouderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dienst Ouderen
Products information Dienst Ouderen

BTW identificatienummer (tax): BE07152893066
Ondernemingsnummer: 1196929931
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Dienst Ouderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dienst Ouderen
(Get full report from official database of BE for Dienst Ouderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dienst Ouderen
Addition kinds of activities for Dienst Ouderen

346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
738909. Financiële diensten | Financial services
769924. Diverse reparatiediensten voor auto's | Miscellaneous automotive repair services
02729903. Paardenboerderij | Horse farm
15420404. Postkantoorbouw | Post office construction
17969905. molenbouwer | Millwright
20410100. Meel | Flour
30890202. Kombekleding, kunststof | Bowl covers, plastics
35969901. Baby schalen | Baby scales
80939902. Geestelijke gezondheidskliniek, polikliniek | Mental health clinic, outpatient

Werken bij Dienst Ouderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dienst Ouderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dienst Ouderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dienst Ouderen. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Schoonmaker /38 uren (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schoonmaker voor een winkel in Denderleeuw. Steek jij graag de handen uit de mouwen en houd jij van poetsen Je zal instaan voor algemene schoonmaak van van de winkelruimte, bureau's, sanitair, eetruimtes, polyvalente ruimtes, .... Een kein overzicht van mogelijke taken: vuilbakken ledigen, dweilen, stofzuigen, toiletten reinigen,.. U zal werken van maandag tot zaterdag (dinsdag vrije dag), full time 38 uren/week

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: YGO Interieur en Accessoires

    Type: Vaste Job

    Jouw functie? Je bent verantwoordelijk voor het beheer van inkomende goederen: ontvangst, controle, registratie, labelen, .. Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten en de opvolging van herstelstukken en retours Je staat in voor het transfereren van goederen tussen onze verschillende vestigingen

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van Dienst Ouderen in sociale netwerken
Look for responds of Dienst Ouderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dienst Ouderen. Laat een reactie achter voor Dienst Ouderen. Dienst Ouderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dienst Ouderen. Leave a respond for Dienst Ouderen. Dienst Ouderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dienst Ouderen op de google maps. Adres en contacten Dienst Ouderen
Location of Dienst Ouderen on the google maps. Address and contacts of Dienst Ouderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Dienst Ouderen Dienst Ouderen: FLDENDER PRINT NV | Tompoes | Belegde Broodje (Het) | ALDI | GUY LEVEQUE

Other related companies as Dienst Ouderen: FLDENDER PRINT NV | Tompoes | Belegde Broodje (Het) | ALDI | GUY LEVEQUE

Dienst Ouderen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dienst Ouderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07152893066. Het bedrijf Dienst Ouderen bevindt zich op het adres: Universiteitslaan 1; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 762,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Dienst Ouderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dienst Ouderen is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dienst Ouderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dienst Ouderen, openstaande posities, locatie van Dienst Ouderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dienst Ouderen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dienst Ouderen, company assigned to the tax number BE07152893066. The company Dienst Ouderen is located at the address: Universiteitslaan 1; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 762,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Dienst Ouderen were not found.
The main activity of Dienst Ouderen is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Dienst Ouderen is not available. You also can look at reviews of Dienst Ouderen, open positions, location of Dienst Ouderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dienst Ouderen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dienst Ouderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dienst Ouderen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dienst Ouderen, employees, financial statistics.