FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA
Private companiesBusiness Services • FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

Contactgegevens FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaarveld 24 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-52-37-85 32-52-52-37-85

Fax (fax): 32-52-47-78-67 32-52-47-78-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA
Products information FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02497711181
Ondernemingsnummer: 5281372070
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Marble and natural stones

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA
Addition kinds of activities for FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

021402. Schapen | Sheep
364802. Stage verlichting apparatuur | Stage lighting equipment
01719904. Krantenboerderij | Currant farm
28160303. Lamp zwart | Lamp black
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers
91990000. Overheid, nec | General government, nec

Werken bij FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Brakel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Laat een reactie achter voor FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. Leave a respond for FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA. FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA
Location of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: Sellerie Verdonckt | Broeckaert A & W BVBA | Laurent | J. MOENS | Mouligneau A-C

Other related companies as FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA: Sellerie Verdonckt | Broeckaert A & W BVBA | Laurent | J. MOENS | Mouligneau A-C

FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02497711181. Het bedrijf FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA bevindt zich op het adres: Zwaarveld 24 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Marble and natural stones. Producten gemaakt in FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, openstaande posities, locatie van FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA op de kaart.

FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, company assigned to the tax number BE02497711181. The company FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is located at the address: Zwaarveld 24 9220 Hamme (Vlaanderen) - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Marble and natural stones. Products created in FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA were not found.
The main activity of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, open positions, location of FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNATUURSTEENBEDRIJF VAN DEN BROECK BVBA, employees, financial statistics.