Croisée des Chemins (A la) ASBL

Contactgegevens Croisée des Chemins (A la) ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Croisée des Chemins (A la) ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Croisée des Chemins (A la) ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Liegeois 2; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 010 45 52 80 (+32-010 45 52 80) 010 45 52 80 (+32-010 45 52 80)

Fax (fax): 010 45 94 18 (+32-010 45 94 18) 010 45 94 18 (+32-010 45 94 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Croisée des Chemins (A la) ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Croisée des Chemins (A la) ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Croisée des Chemins (A la) ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Croisée des Chemins (A la) ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Croisée des Chemins (A la) ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Croisée des Chemins (A la) ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Croisée des Chemins (A la) ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Croisée des Chemins (A la) ASBL
Products information Croisée des Chemins (A la) ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE02845428466
Ondernemingsnummer: 7072692871
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Croisée des Chemins (A la) ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Croisée des Chemins (A la) ASBL
(Get full report from official database of BE for Croisée des Chemins (A la) ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Croisée des Chemins (A la) ASBL
Addition kinds of activities for Croisée des Chemins (A la) ASBL

281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
22840103. Rayon draad | Rayon thread
31310502. vertrekken | Quarters
50880304. Vliegtuiguitrusting en -benodigdheden, nec | Aircraft equipment and supplies, nec

Werken bij Croisée des Chemins (A la) ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Croisée des Chemins (A la) ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Croisée des Chemins (A la) ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Croisée des Chemins (A la) ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Technicus (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert onderhouds-, reparatie en / of diagnoseopdrachten uit. Je houdt alle werkzaamheden correct bij op het werkorder. Je informeert de magazijnmedewerkers over de wisselstukken en accessoires die besteld moeten worden om je opdrachten uit te voeren.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Tielt-Pittem-Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Bijlesgever wiskunde (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van Croisée des Chemins (A la) ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Croisée des Chemins (A la) ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Croisée des Chemins (A la) ASBL. Laat een reactie achter voor Croisée des Chemins (A la) ASBL. Croisée des Chemins (A la) ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Croisée des Chemins (A la) ASBL. Leave a respond for Croisée des Chemins (A la) ASBL. Croisée des Chemins (A la) ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Croisée des Chemins (A la) ASBL op de google maps. Adres en contacten Croisée des Chemins (A la) ASBL
Location of Croisée des Chemins (A la) ASBL on the google maps. Address and contacts of Croisée des Chemins (A la) ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Croisée des Chemins (A la) ASBL Croisée des Chemins (A la) ASBL: SNOOKERSALON SOVEREIGN | LI?GE PAPIERS-PEINTS | ETS. LAROCHE | ENGELBERTUS VAN CRAENENBROECK | COIFFURE ERIC

Other related companies as Croisée des Chemins (A la) ASBL: SNOOKERSALON SOVEREIGN | LI?GE PAPIERS-PEINTS | ETS. LAROCHE | ENGELBERTUS VAN CRAENENBROECK | COIFFURE ERIC

Croisée des Chemins (A la) ASBL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Croisée des Chemins (A la) ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02845428466. Het bedrijf Croisée des Chemins (A la) ASBL bevindt zich op het adres: Rue des Liegeois 2; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Croisée des Chemins (A la) ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Croisée des Chemins (A la) ASBL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Croisée des Chemins (A la) ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Croisée des Chemins (A la) ASBL, openstaande posities, locatie van Croisée des Chemins (A la) ASBL op de kaart.

Croisée des Chemins (A la) ASBL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Croisée des Chemins (A la) ASBL, company assigned to the tax number BE02845428466. The company Croisée des Chemins (A la) ASBL is located at the address: Rue des Liegeois 2; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Croisée des Chemins (A la) ASBL were not found.
The main activity of Croisée des Chemins (A la) ASBL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Croisée des Chemins (A la) ASBL is not available. You also can look at reviews of Croisée des Chemins (A la) ASBL, open positions, location of Croisée des Chemins (A la) ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Croisée des Chemins (A la) ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Croisée des Chemins (A la) ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Croisée des Chemins (A la) ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Croisée des Chemins (A la) ASBL, employees, financial statistics.