Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Comité voor Bijzondere Jeugdzorg
Private companiesTransportation by Air • Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

Contactgegevens Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordlaan 111; 9200; Dendermonde, België

Telefoon (phone): 052 25 07 60 (+32-052 25 07 60) 052 25 07 60 (+32-052 25 07 60)

Fax (fax): 052 21 32 72 (+32-052 21 32 72) 052 21 32 72 (+32-052 21 32 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comité voor Bijzondere Jeugdzorg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comité voor Bijzondere Jeugdzorg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comité voor Bijzondere Jeugdzorg
Products information Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

BTW identificatienummer (tax): BE04012176513
Ondernemingsnummer: 8476745605
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Comité voor Bijzondere Jeugdzorg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comité voor Bijzondere Jeugdzorg
(Get full report from official database of BE for Comité voor Bijzondere Jeugdzorg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comité voor Bijzondere Jeugdzorg
Addition kinds of activities for Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

5963. Directe verkoopinstellingen | Direct selling establishments
17719903. Vloeren aannemer | Flooring contractor
22739903. Vloerbekleding, textielvezel | Floor coverings, textile fiber
24260202. Blokken, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blocks, wood: bowling pins, handles, etc.
38260115. Ultraviolette analytische instrumenten | Ultraviolet analytical instruments

Werken bij Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Looking for open vacancies in other companies

  • Autogekke operator - 3 ploegen - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Lokeren, een bedrijf actief in de automotivesector, zijn wij op zoek naar een operator (M/V), die in drie ploegen (vroeg - nacht - laat) kan werken. Je bent als operator verantwoordelijk voor verschillende (manuele) handelingen aan de productielijn zoals: Montage & assemblage van brandstoftanks Kwaliteitscontrole van afgewerkte tanks Bedienen van de lasmachines Je bent direct beschikbaar, kan in drie ploegen te werken én bent bereid om eentonig werk te verrichten. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf te Lokeren actief in de automotivesector.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Huishoudhulp Loppem & Oostkamp M/V (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kessel-Lo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • STUDENT NEDERLANDS-FRANS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Studentenjob

    Als collection expert sta je in voor de mondelinge communicatie via telefonie aangaande invorderingsdossiers. Het doel van elke communicatie is om op een klantvriendelijke manier tot een snelle inning te komen van onbetaalde facturen.   Ben jij de Student collection expert (m/v) die wij zoeken? Reageer dan op www.selecthr.be Contactpersoon: [email protected]                  Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, Europa's grootste aanbieder van Credit Management Services, zijn wij op zoek naar een Collection expert NL/ FR (m/v), als student kom je hiervoor ook in aanmerking. Ben je minimaal een dag in de week vrij?  Wil je werkervaring opdoen? Spreek je goed Frans? Dan kom je in aanmerking voor een functie als collection expert!  

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • Opbouw - EVENT (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende speler in de sportwereld, zoeken wij momenteel 3 medewerkers. Zij zoeken medewerkers die op zaterdag 13 oktober beschikbaar zijn. Onze klant zorgt voor banners/vlaggen/hekken tijdens de cyclocrossen. Ben jij sportief? Ben jij beschikbaar om te werken op zaterdag 13 oktober van 16:00-22:00 ? Heb je geen rugklachten? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Solliciteren is de boodschap, en dan nemen wij snel met jou contact op.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MEDICEVAC

    Type: Zelfstandige activiteit

    MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

Zoek naar antwoorden van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg in sociale netwerken
Look for responds of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Laat een reactie achter voor Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Comité voor Bijzondere Jeugdzorg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Leave a respond for Comité voor Bijzondere Jeugdzorg. Comité voor Bijzondere Jeugdzorg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comité voor Bijzondere Jeugdzorg op de google maps. Adres en contacten Comité voor Bijzondere Jeugdzorg
Location of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg on the google maps. Address and contacts of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg

Andere gerelateerde bedrijven als come Comité voor Bijzondere Jeugdzorg Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | Renier M | DHR BYTEBIER ALFONS | Van Houtteghem S | D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

Other related companies as Comité voor Bijzondere Jeugdzorg: CRةDIT ہ L'INDUSTRIE | Renier M | DHR BYTEBIER ALFONS | Van Houtteghem S | D.C.M. WIELERTEAM ITEGEM

Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04012176513. Het bedrijf Comité voor Bijzondere Jeugdzorg bevindt zich op het adres: Noordlaan 111; 9200; Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 284,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Comité voor Bijzondere Jeugdzorg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, openstaande posities, locatie van Comité voor Bijzondere Jeugdzorg op de kaart.

Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, company assigned to the tax number BE04012176513. The company Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is located at the address: Noordlaan 111; 9200; Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 284,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Comité voor Bijzondere Jeugdzorg were not found.
The main activity of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg is not available. You also can look at reviews of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, open positions, location of Comité voor Bijzondere Jeugdzorg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comité voor Bijzondere Jeugdzorg, employees, financial statistics.