CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • CRةDIT ہ L'INDUSTRIE
Private companiesTransportation by Air • CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

Contactgegevens CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): RUE MONTAGNE DU PARC 3; 1000; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22286111 (+32-22286111) 22286111 (+32-22286111)

Fax (fax): +32 (19) 946-76-90 +32 (19) 946-76-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT ہ L'INDUSTRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT ہ L'INDUSTRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT ہ L'INDUSTRIE
Products information CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

BTW identificatienummer (tax): BE04542541503
Ondernemingsnummer: 9801422119
Hoofdstad (capital): 383,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT ہ L'INDUSTRIE
(Get full report from official database of BE for CRةDIT ہ L'INDUSTRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT ہ L'INDUSTRIE
Addition kinds of activities for CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
729999. Diverse persoonlijke diensten, nec, nec | Miscellaneous personal services, nec, nec
21310000. Kauw en rook tabak | Chewing and smoking tobacco
29520202. Siding, isolatie: geïmpregneerd, uit gekochte materialen | Siding, insulating: impregnated, from purchased materials
36130300. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only

Werken bij CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Meewerkend vrachtwagenchauffeur met ervaring autolaadkraan (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die actief is in de bouwsector zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanervaring (m/v). Je komt terecht in een bouwbedrijf waar je het transport van en naar de werven doet van de bouwmaterialen. Wanneer je niet met de vrachtwagen rijdt, werk je mee met je collega's. Het spreekt voor zich dat je er niet voor terugdeinst om de handen uit de mouwen te steken. Interesse in deze job? Gelieve contact op te nemen met ons kantoor in Oudenaarde. Telefonisch op 055 20 82 94 of via mail [email protected]

  • Operator (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf groot Gent , zijn we op zoek naar een productie / operator  Je krijgt van de productieverantwoordelijke een planning op basis daarvan bereidt u recepten voor Je wordt intern opgeleid tot operator Je krijgt op voorhand een afwerkte lijst waardoor je niet voor verassingen , strees gaat staan / hebben. Het is een soort checklist. Indien er afwijkingen zijn op de productkwaliteit vb. een grond dan meld je dit aan de verantwoordelijke Je vult enkele kwaliteitsformuleren in : bv : Je noteert dagelijks de temperatuur van de koeling. ( heel basic ) 

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Voltijdse huishoudhulp Waregem M/V. (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Laat een reactie achter voor CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. CRةDIT ہ L'INDUSTRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. Leave a respond for CRةDIT ہ L'INDUSTRIE. CRةDIT ہ L'INDUSTRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT ہ L'INDUSTRIE op de google maps. Adres en contacten CRةDIT ہ L'INDUSTRIE
Location of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE on the google maps. Address and contacts of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT ہ L'INDUSTRIE CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: SWINNEN-DE MOOR | MOTOR FINANCE COMPANY | Telesco Shop | CR?CHE GALIPETTE | FE. DE FIL EN AIGUILLE

Other related companies as CRةDIT ہ L'INDUSTRIE: SWINNEN-DE MOOR | MOTOR FINANCE COMPANY | Telesco Shop | CR?CHE GALIPETTE | FE. DE FIL EN AIGUILLE

CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04542541503. Het bedrijf CRةDIT ہ L'INDUSTRIE bevindt zich op het adres: RUE MONTAGNE DU PARC 3; 1000; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 383,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is Vervoer per lucht, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, openstaande posities, locatie van CRةDIT ہ L'INDUSTRIE op de kaart.

CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is a company, that was registered 1996 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, company assigned to the tax number BE04542541503. The company CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is located at the address: RUE MONTAGNE DU PARC 3; 1000; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 383,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is Transportation by Air, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE is not available. You also can look at reviews of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, open positions, location of CRةDIT ہ L'INDUSTRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT ہ L'INDUSTRIE, employees, financial statistics.