Centro d'Iniziatiua Europea

Contactgegevens Centro d'Iniziatiua Europea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centro d'Iniziatiua Europea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centro d'Iniziatiua Europea

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelsstraat 72A; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 502 82 15 (+32-02 502 82 15) 02 502 82 15 (+32-02 502 82 15)

Fax (fax): 02 502 67 30 (+32-02 502 67 30) 02 502 67 30 (+32-02 502 67 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centro d'Iniziatiua Europea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centro d'Iniziatiua Europea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centro d'Iniziatiua Europea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centro d'Iniziatiua Europea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centro d'Iniziatiua Europea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centro d'Iniziatiua Europea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centro d'Iniziatiua Europea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centro d'Iniziatiua Europea
Products information Centro d'Iniziatiua Europea

BTW identificatienummer (tax): BE03253295898
Ondernemingsnummer: 6571990966
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Centro d'Iniziatiua Europea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centro d'Iniziatiua Europea
(Get full report from official database of BE for Centro d'Iniziatiua Europea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centro d'Iniziatiua Europea
Addition kinds of activities for Centro d'Iniziatiua Europea

552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
20759905. Sojaboonpoeder | Soybean powder
20910317. Haring, genezen, NSK | Herring, cured, nsk
23260203. Jassen, algemeen en werk | Jackets, overall and work
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
55510201. kano's | Canoes
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs

Werken bij Centro d'Iniziatiua Europea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centro d'Iniziatiua Europea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centro d'Iniziatiua Europea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centro d'Iniziatiua Europea. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenkraanmachinist (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job als kraanmachinist? Lees dan zeker verder! Als bandenkraanmachinist voer je graafwerken uit met moderne graafkranen. Daarnaast zorg je in een ploeg van 2 a 3 collega's voor de volledige afwerking van de bovenbouw. Ook zal je een grote verantwoordelijkheid dragen wat betreft de publieke veiligheid.

  • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

  • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Stagiair(e) Marketing (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Als stagiair marketing werk je in ondersteuning van de marketing verantwoordelijke en junior marketeer mee aan de verdere uitbouw van de branding van Orbid, zowel naar bedrijven als naar toekomstige collega’s. Je bent actief in domeinen content marketing, event marketing, lead generations & nurturing en corporate/employer branding. Concreet kan je takenpakket - afhankelijk van je kennis en interesses – bestaan uit onder andere: Copywriting van wervende teksten rond actuele topics binnen technologie, organisatie en mensen Het onderhouden van de website via ons cms-platform. Uitvoeren en opvolgen van SEO en SEA-acties Organiseren en opvolgen van events voor zowel klanten als potentiële medewerkers Onderhouden van het social media plan en bijhorende social media kanalen Het optimaliseren van de data quality in CRM Design van dynamische folders en presentaties Afnemen en uitwerken van interviews met klanten en medewerkers Mee uitbouwen van het corporate communicatieplan Onderzoeken van de markt en trends binnen technologie, organisatie en mensen

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Hands On Project Manager / COO (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: THE SAFE GROUP

    Type: Vaste Job

    Je houdt ten alle tijden het volledig overzicht over de operationele werking van het bedrijf. Je weet wie waar mee bezig is en kent de status van elk project. Je bepaalt samen met het het senior management de procesflow van de projecten Je zorgt voor een perfecte intake, operations en afsluiting van alle verschillende types projecten Lopende projecten worden rigoureus opgevolgd, het is jouw taak ervoor te zorgen dat alles on track blijft en er nooit iets vergeten wordt. Je houdt alle “stakeholders” van een project piekfijn op de hoogte

  • Test Engineer (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: CTG Belgium

    Type: Vaste Job

    CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Administratief Bediende bij een Bouwbedrijf (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

    Als bediende bouw behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zorgt in eerste instantie voor ondersteuning voor correcte calculatie van diverse projecten en zorgt voor een volledige informatieoverdracht naar de projectleiding en de aankoopdienst. Je bestudeert lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en de werfvoorbereiding. Je staat in voor het berekenen van een correcte kostprijs, op basis van de gegevens die je hiertoe verzameld hebt. Je doet de voorbereiding van zowel administratieve en operationele zaken en daardoor zorg je ervoor dat alle facetten van het project soepel verlopen. Je werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor.   Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de renovatie van sociale woningbouwcomplexen en de modernisering van appartementen voor verschillende huisvestingsmaatschappijen. Hun projecten zijn vooral lopende in Antwerpen en Brussel.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Salons CORTINA (Wevelgem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van Centro d'Iniziatiua Europea in sociale netwerken
Look for responds of Centro d'Iniziatiua Europea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centro d'Iniziatiua Europea. Laat een reactie achter voor Centro d'Iniziatiua Europea. Centro d'Iniziatiua Europea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centro d'Iniziatiua Europea. Leave a respond for Centro d'Iniziatiua Europea. Centro d'Iniziatiua Europea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centro d'Iniziatiua Europea op de google maps. Adres en contacten Centro d'Iniziatiua Europea
Location of Centro d'Iniziatiua Europea on the google maps. Address and contacts of Centro d'Iniziatiua Europea

Andere gerelateerde bedrijven als come Centro d'Iniziatiua Europea Centro d'Iniziatiua Europea: PIERRE GEURTS | Eurohop Lagache & Co | ACCOMP ET SOINS A DOMICILE | Sagam NV | Chrysalide

Other related companies as Centro d'Iniziatiua Europea: PIERRE GEURTS | Eurohop Lagache & Co | ACCOMP ET SOINS A DOMICILE | Sagam NV | Chrysalide

Centro d'Iniziatiua Europea is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centro d'Iniziatiua Europea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03253295898. Het bedrijf Centro d'Iniziatiua Europea bevindt zich op het adres: Handelsstraat 72A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Centro d'Iniziatiua Europea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centro d'Iniziatiua Europea is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centro d'Iniziatiua Europea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centro d'Iniziatiua Europea, openstaande posities, locatie van Centro d'Iniziatiua Europea op de kaart.

Centro d'Iniziatiua Europea is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centro d'Iniziatiua Europea, company assigned to the tax number BE03253295898. The company Centro d'Iniziatiua Europea is located at the address: Handelsstraat 72A; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 406,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Centro d'Iniziatiua Europea were not found.
The main activity of Centro d'Iniziatiua Europea is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centro d'Iniziatiua Europea is not available. You also can look at reviews of Centro d'Iniziatiua Europea, open positions, location of Centro d'Iniziatiua Europea on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centro d'Iniziatiua Europea, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centro d'Iniziatiua Europea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centro d'Iniziatiua Europea, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centro d'Iniziatiua Europea, employees, financial statistics.