Centre Européen du Travail

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Centre Européen du Travail
Private companiesWater Transportation • Centre Européen du Travail

Contactgegevens Centre Européen du Travail: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Européen du Travail: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Européen du Travail

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Le Titien 4; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 736 02 90; 02 736 56 80 (+32-02 736 02 90; 02 736 56 80) 02 736 02 90; 02 736 56 80 (+32-02 736 02 90; 02 736 56 80)

Fax (fax): 02 736 56 80 (+32-02 736 56 80) 02 736 56 80 (+32-02 736 56 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Européen du Travail: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Européen du Travail"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Européen du Travail"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Européen du Travail, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Européen du Travail. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Européen du Travail, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Européen du Travail. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Européen du Travail
Products information Centre Européen du Travail

BTW identificatienummer (tax): BE07762359619
Ondernemingsnummer: 8260864257
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Centre Européen du Travail zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Européen du Travail
(Get full report from official database of BE for Centre Européen du Travail)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Européen du Travail
Addition kinds of activities for Centre Européen du Travail

23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
28190910. Loodverbindingen of zouten, anorganisch, niet gebruikt in pigmenten | Lead compounds or salts, inorganic, not used in pigments
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic
51220100. Cosmetica, parfums en haarproducten | Cosmetics, perfumes, and hair products
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies
59329902. Computers en accessoires, tweedehands | Computers and accessories, secondhand
79339900. Bowling centra, nec | Bowling centers, nec
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij Centre Européen du Travail: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Européen du Travail: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Européen du Travail. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Européen du Travail. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • Enthousiaste HVAC techniekers/monteurs (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zandhoven zijn wij op zoek naar HVAC techniekers/monteurs. Dus ben je iemand die beschikt over volgende vaardigheden: * Het indienststellen van nieuwe koelinstallaties (demontage en montage) en zelfs volledig vernieuwen; * Het oplossen van technische defecten op het vlak van airconditioning, verwarming en ventilatie - veel problemen zijn van elektrotechnische aard; * Breed technisch ingezet kan worden (o.a. koeltechnieken) en in aanraking komen met diverse moderne technologieën en technieken; * Verbetervoorstellen kunnen formuleren en de huidige manieren van werken verbeteren en samen met de collega's technische zaken verder op punt stellen; dan kan je nu online solliciteren via [email protected] of eens langskomen bij ons op kantoor.

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Metaalarbeider (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf. Voor de afdeling Coil zijn we momenteel op zoek naar kandidaten om de plooibanken te bemannen. Dit is fysiek uitdagend werk, daar er lasten moeten getild worden op de machines.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Jobstudenten Zaalmedewerker - keukenhulp (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BARISTA'S SECRET

    Type: Studentenjob

    Helpen in de zaal en in de keuken van een restaurant in het centrum van Brugge.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

Zoek naar antwoorden van Centre Européen du Travail in sociale netwerken
Look for responds of Centre Européen du Travail in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Européen du Travail. Laat een reactie achter voor Centre Européen du Travail. Centre Européen du Travail bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Européen du Travail. Leave a respond for Centre Européen du Travail. Centre Européen du Travail on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Européen du Travail op de google maps. Adres en contacten Centre Européen du Travail
Location of Centre Européen du Travail on the google maps. Address and contacts of Centre Européen du Travail

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Européen du Travail Centre Européen du Travail: Banque Bruxelles Lambert SA | GRETA LEYS | Petits Anges (Les) | COIFFURE GERMAINE | Video Shop

Other related companies as Centre Européen du Travail: Banque Bruxelles Lambert SA | GRETA LEYS | Petits Anges (Les) | COIFFURE GERMAINE | Video Shop

Centre Européen du Travail is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Européen du Travail, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07762359619. Het bedrijf Centre Européen du Travail bevindt zich op het adres: Rue Le Titien 4; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 614,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Centre Européen du Travail zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Européen du Travail is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Européen du Travail is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Européen du Travail, openstaande posities, locatie van Centre Européen du Travail op de kaart.

Centre Européen du Travail is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre Européen du Travail, company assigned to the tax number BE07762359619. The company Centre Européen du Travail is located at the address: Rue Le Titien 4; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 614,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Centre Européen du Travail were not found.
The main activity of Centre Européen du Travail is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Européen du Travail is not available. You also can look at reviews of Centre Européen du Travail, open positions, location of Centre Européen du Travail on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Européen du Travail, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Européen du Travail, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Européen du Travail, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Européen du Travail, employees, financial statistics.