CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES

Contactgegevens CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Roue 21; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 29 90 (+32-02 511 29 90) 02 511 29 90 (+32-02 511 29 90)

Fax (fax): 02 513 45 56 (+32-02 513 45 56) 02 513 45 56 (+32-02 513 45 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES
Products information CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES

BTW identificatienummer (tax): BE05856231689
Ondernemingsnummer: 1085693359
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Youth clubs & youth centres

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES
Addition kinds of activities for CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES

243199. Millwork, nec | Millwork, nec
10619906. Tantaliet mijnbouw | Tantalite mining
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
32990404. Fonteinen, gips van Parijs | Fountains, plaster of paris
39310401. Baritonhoorns en onderdelen | Baritone horns and parts

Werken bij CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Internal Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar een internal sales medewerker. Onze klant is een gespecialiseerde groothandel in schoonmaakproducten en -machines. Samen met jouw regionale Account Manager werk je een actieplan per klant uit, met als doel een rendabele klantenportefeuille uit te bouwen door middel van het aanbieden van praktische - & commerciële oplossingen. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt van de klant waarbij je verantwoordelijk bent voor de opmaak en het opvolgen van offertes en aanbestedingen. Daarnaast verwerk je kwalitatief de orders in ons ERP, Dynamics AX. Als internal sales medewerker rapporteer je aan de teamleader internal sales.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • poetshulp regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazareth - Deinze - Asper - Gavere - Merelbeke. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Arendonk– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Administratieve Kracht / Receptioniste (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Tienen. Onze visie is een "gezonde geest in een gezond lichaam" Beweging onder de vorm van kinesitherapie of personal training is de basis bij Motion Center. Om dat doel te bereiken, zijn we ervan overtuigd dat naast beweging, aangepaste voeding en mentale ondersteuning uiterst belangrijk is. Ons team van therapeuten bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, diëtisten, psychologen en logopedisten. Bij Motion Center behandelen we zowel volwassenen als kinderen. Door de sterke groei zijn we momenteel op zoek naar een Administratieve duizendpoot op zelfstandige basis om ons team te versterken. Functieomschrijving Samen met je collega’s van de administratie sta je in voor het dagelijkse onthaal van onze klanten en patiënten en het goede functioneren van onze praktijk. Je takenpakket bestaat onder andere uit het volgende: - Onthaal/receptie - Inplannen en beheren van de agenda’s van de therapeuten - Het medisch dossier van de patiënt samenstellen en bijwerken - Opmaken van getuigschriften en invullen documenten voor mutualiteit en verzekeringen - Opvolgen van betalingen - Bestellen van kantoormateriaal Profiel Ben jij vriendelijk en discreet, spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Frans en kan je bovendien goed met een PC werken, dan bij jij misschien de persoon die wij zoeken. Aanbod Wij bieden jou een tewerkstelling van minimum 10 uren per week op zelfstandige basis in een jong en dynamisch team in het hartje van Tienen. Interesse? Stuur dan een mail met je motivatie en je CV naar [email protected]

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • instituteur maternel (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    1 leerkracht kleuteronderwijs in onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Laat een reactie achter voor CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. Leave a respond for CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES. CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES
Location of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: Van Driessche Ets | Devillers V | Paraffinesse Kaarsenboetiek BVBA | European Metrology Systems SA | M. VERNAILLEN

Other related companies as CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES: Van Driessche Ets | Devillers V | Paraffinesse Kaarsenboetiek BVBA | European Metrology Systems SA | M. VERNAILLEN

CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05856231689. Het bedrijf CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES bevindt zich op het adres: Rue de la Roue 21; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Youth clubs & youth centres.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, openstaande posities, locatie van CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES op de kaart.

CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, company assigned to the tax number BE05856231689. The company CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is located at the address: Rue de la Roue 21; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. List of products are Youth clubs & youth centres.
The main activity of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, open positions, location of CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE PLANNING FAMILIAL MAROLLES, employees, financial statistics.