Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL
Private companiesMiscellaneous Retail • Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

Contactgegevens Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 20; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 24 36 25 (+32-010 24 36 25) 010 24 36 25 (+32-010 24 36 25)

Fax (fax): +32 (87) 778-91-83 +32 (87) 778-91-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL
Products information Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01809143066
Ondernemingsnummer: 1478179931
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL
Addition kinds of activities for Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

444901. Kanaal en intracoastal goederenvervoer | Canal and intracoastal freight transportation
572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
24110204. Stapelhout, hout: onbehandeld | Piling, wood: untreated
38250326. Sweep oscillators | Sweep oscillators
87480400. Systemenanalyse en engineering consulting | Systems analysis and engineering consulting services

Werken bij Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Onderhoudstechnieker (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tot uw taken behoren: U maakt deel uit van een multifunctioneel productieteam U bent verantwoordelijk voor een goede werking de machines en het proces U bent ook verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud aan de verschillende machines U verhelpt verschillende storingen U denkt mee over verbeteringen aan machines en mogelijkheden om te investeren in nieuwe machines of procesverbeteringen U werkt voornamelijk in dagdienst, maar men verwacht enige flexibiliteit om te werken in 2-ploegen en het onderhoud vindt regelmatig plaats op zaterdag

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Junior Sales - Product Expert (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als junior sales of product expert ondersteun je één of meerdere verkopers in een bepaald filiaal van onze klant. Je leert de diverse aspecten van een verkoopsfunctie binnen de organisatie kennen. Je maakt je de software programma?s eigen je leert de verschillende producten kennen en je bouwt je eigen netwerk op binnen en buiten de organisatie. Je begeleidt de verkoper in het afsluiten van deals en je maakt verkoopsdossiers op. Na een korte inwerkperiode start je met het afleveren van nieuwe wagens aan klanten. Door verkoper af en toe te vervangen leer je op een zelfstandige basis auto?s verkopen. Na een inwerkperiode van 3 6 of 9 maanden evolueer je naar een volwaardige verkoopfunctie met een te behalen verkoopstarget.

  • Payroll en Compensation & Benefits Manager te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    - Je bent met jouw team verantwoordelijk voor een correcte en tijdige uitvoering van de loon- en personeelsadministratie van 1200 medewerkers en daarmee samenhangende compensation & benefits activiteiten.  - Je past een correct loonbeleid toe in de verschillende afdelingen. - Je houdt de sociale en fiscale wetgeving nauwgezet bij en zorgt dat de wijzigingen correct worden geïmplementeerd. - Samen met jouw team bepaal je de afdelingsdoelstellingen om steeds een vernieuwende en geoptimaliseerde dienstverlening te garanderen.  - Bij hoge nood bied je ondersteuning door het zelf uitvoeren van de payroll en loonadministratie.  - In samenwerking met de Fleet Manager beheer je het wagenpark op een correcte en kostenefficiënte manier.  - Je onderneemt acties om de groepsverzekeringen en de pensioenplannen van de medewerkers te optimaliseren.  - Je bent het aanspreekpunt voor het managementteam i.h.k.v. sociaal- fiscale aangelegenheden en adviseert vanuit aangeboden overheidsmaatregelen teneinde de loonkost te beheersen. - Je fungeert als aanspreekpunt voor het managementteam en medewerkers voor alle sociaal juridische zaken en je neemt met jouw kennis van zaken besluitvormingen om de efficiëntie en correcte afhandeling van dossiers te garanderen. - Je bent de contactpersoon voor het sociaal secretariaat en de verzekeringsmaatschappijen.  - Je inspireert jouw teamleden tot verdere ontplooiing en je motiveert hen tot een efficiënte en aangename samenwerking.  - Je rapporteert aan de HR Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is een internationaal bedrijf en leider in zijn segment.  Om de hard HR afdeling te leiden zijn ze op zoek naar een voltijdse Payroll en Compensation & Benefits Manager mét juridische achtergrond.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Brugge bemant u, gedurende de periode van 23 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Laat een reactie achter voor Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Leave a respond for Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL. Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL
Location of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: DROOGKUIS CARO CLEANING | HUIS DEEJAYS | Barbion P | VAN VLODROP | DION TOYE

Other related companies as Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL: DROOGKUIS CARO CLEANING | HUIS DEEJAYS | Barbion P | VAN VLODROP | DION TOYE

Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01809143066. Het bedrijf Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 20; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, openstaande posities, locatie van Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL op de kaart.

Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, company assigned to the tax number BE01809143066. The company Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is located at the address: Rue de Bruxelles 20; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL were not found.
The main activity of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, open positions, location of Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre d'Ecoute et d'Information des malades ASBL, employees, financial statistics.