Centre d'Aide aux Mourants

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Centre d'Aide aux Mourants
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Centre d'Aide aux Mourants

Contactgegevens Centre d'Aide aux Mourants: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre d'Aide aux Mourants: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre d'Aide aux Mourants

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard de Waterloo 106; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 538 03 27 (+32-02 538 03 27) 02 538 03 27 (+32-02 538 03 27)

Fax (fax): 02 538 09 26 (+32-02 538 09 26) 02 538 09 26 (+32-02 538 09 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre d'Aide aux Mourants: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre d'Aide aux Mourants"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre d'Aide aux Mourants"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre d'Aide aux Mourants, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre d'Aide aux Mourants. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre d'Aide aux Mourants, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre d'Aide aux Mourants. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre d'Aide aux Mourants
Products information Centre d'Aide aux Mourants

BTW identificatienummer (tax): BE05456604003
Ondernemingsnummer: 3121734619
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 798,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Centre d'Aide aux Mourants zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre d'Aide aux Mourants
(Get full report from official database of BE for Centre d'Aide aux Mourants)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre d'Aide aux Mourants
Addition kinds of activities for Centre d'Aide aux Mourants

01610101. Cantaloupe boerderij | Cantaloupe farm
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
32729901. Kunst marmer, beton | Art marble, concrete
32999906. Buizen voor elektrische doeleinden, kwarts | Tubing for electrical purposes, quartz
38120305. Degaussing apparatuur | Degaussing equipment
38410416. Zagen, chirurgisch | Saws, surgical
57360102. Pianos | Pianos
75320203. Truck schilderij en lettering | Truck painting and lettering
76991500. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services

Werken bij Centre d'Aide aux Mourants: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre d'Aide aux Mourants: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre d'Aide aux Mourants. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre d'Aide aux Mourants. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke arbeider - treinsporen (M/V) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het: Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Heb je ervaring met beton of metaal? Dan is dit de ideale mogelijkheid voor jou. Wij zijn immers op zoek naar iemand die wil helpen met de aanleg van sporen. Jouw takenpakket: - je snijdt stukken sporen op maat met een cirkelzaag - je bewerkt blokken beton tot de juiste grootte - je bereidt het polyuréthaan hars voor en stort het nadien Je werkt van 22/10 tot 23/11 elke dag van de week op een werf in Melle.

  • Veelzijdige magazijnier - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in nauw contact met onze leveranciers teneinde een optimale ondersteuning te kunnen bieden aan onze technische dienst (atelier) en/of rechtstreeks aan onze klanten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de fysieke behandeling van zowel de inkomende als de uitgaande pakketten, het bijhouden van de goederenbewegingen en de interne organisatie in het magazijn. In deze rol: Sta je in voor de opmaak van offertes Zoek je onderdelen op Beheer je en volg je facturen op Volg je de status van offertes/orders op en bewaak je de leveringstermijnen Ga je bij het ontvangen van een order (door de technische dienst of rechtstreeks door de klant), de bestelling voorbereiden teneinde bij de dragen aan een correcte en tijdige levering van de benodigde materialen hetzij voor de herstelling van onze toestellen in de huurvloot of directe levering aan de klant Neem je de materialen/goederen in ontvangst, ga je hierop een controle uitvoeren en sla je deze op in het magazijn Hou je wijzigingen bij in het voorraadbeheersysteem Ga je de materialen/ goederen fysiek opslaan en verplaatsen Hou je het magazijn en de ontvangstbalie proper en opgeruimd Verzorg je baliewerk (ontvangst van teruggebrachte toestellen) Je rapporteert aan de Technisch aankoper/Hoofdmagazijnier.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

    Regio: WAKKERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Meewerkend werftoezichter kunstharsvloeren (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Samen met je team plaats je industriële kunstharsvloeren Je werkt mee aan een optimaal verloop van de werfuitvoering.

  • Productiemedewerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    jouw takenpakket bestaat uit: - verwerking van voedingswaren - versnijden - verpakken - schoonmaken van de machines

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Vaste Job

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

  • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragstherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van Centre d'Aide aux Mourants in sociale netwerken
Look for responds of Centre d'Aide aux Mourants in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre d'Aide aux Mourants. Laat een reactie achter voor Centre d'Aide aux Mourants. Centre d'Aide aux Mourants bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre d'Aide aux Mourants. Leave a respond for Centre d'Aide aux Mourants. Centre d'Aide aux Mourants on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre d'Aide aux Mourants op de google maps. Adres en contacten Centre d'Aide aux Mourants
Location of Centre d'Aide aux Mourants on the google maps. Address and contacts of Centre d'Aide aux Mourants

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre d'Aide aux Mourants Centre d'Aide aux Mourants: SKIWORLD | Brouwers Jean-Christophe | L. RENIER | Strages | MUZIEKMAATSCHAPPIJ

Other related companies as Centre d'Aide aux Mourants: SKIWORLD | Brouwers Jean-Christophe | L. RENIER | Strages | MUZIEKMAATSCHAPPIJ

Centre d'Aide aux Mourants is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre d'Aide aux Mourants, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05456604003. Het bedrijf Centre d'Aide aux Mourants bevindt zich op het adres: Boulevard de Waterloo 106; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 798,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Centre d'Aide aux Mourants zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre d'Aide aux Mourants is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre d'Aide aux Mourants is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre d'Aide aux Mourants, openstaande posities, locatie van Centre d'Aide aux Mourants op de kaart.

Centre d'Aide aux Mourants is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre d'Aide aux Mourants, company assigned to the tax number BE05456604003. The company Centre d'Aide aux Mourants is located at the address: Boulevard de Waterloo 106; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 798,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Centre d'Aide aux Mourants were not found.
The main activity of Centre d'Aide aux Mourants is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre d'Aide aux Mourants is not available. You also can look at reviews of Centre d'Aide aux Mourants, open positions, location of Centre d'Aide aux Mourants on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre d'Aide aux Mourants, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre d'Aide aux Mourants, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre d'Aide aux Mourants, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre d'Aide aux Mourants, employees, financial statistics.