C.N.C.D.-Operation 11 11 11

Contactgegevens C.N.C.D.-Operation 11 11 11: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N.C.D.-Operation 11 11 11: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N.C.D.-Operation 11 11 11

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai du Commerce 9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 250 12 30 (+32-02 250 12 30) 02 250 12 30 (+32-02 250 12 30)

Fax (fax): 02 250 12 63 (+32-02 250 12 63) 02 250 12 63 (+32-02 250 12 63)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N.C.D.-Operation 11 11 11: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N.C.D.-Operation 11 11 11"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N.C.D.-Operation 11 11 11"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N.C.D.-Operation 11 11 11, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N.C.D.-Operation 11 11 11, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N.C.D.-Operation 11 11 11
Products information C.N.C.D.-Operation 11 11 11

BTW identificatienummer (tax): BE03201934814
Ondernemingsnummer: 7501708984
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 697,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in C.N.C.D.-Operation 11 11 11 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N.C.D.-Operation 11 11 11
(Get full report from official database of BE for C.N.C.D.-Operation 11 11 11)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N.C.D.-Operation 11 11 11
Addition kinds of activities for C.N.C.D.-Operation 11 11 11

769908. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
13899908. Hydraulische fractureringsputten | Hydraulic fracturing wells
33569900. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
35320400. Mijn auto's, ploegen, laders, voeders en dergelijke apparatuur | Mine cars, plows, loaders, feeders, and similar equipment
35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
36619907. Telefoonkoorden, aansluitingen, adapters, enz. | Telephone cords, jacks, adapters, etc.
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij C.N.C.D.-Operation 11 11 11: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N.C.D.-Operation 11 11 11: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Keukenhulp (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar kandidaten die willen werken als Keukenhulp. Samen met de collega's zul jij instaan voor het bereiden van de gekende gerechten voor de selfservice toog. Jij zal instaan voor de grootkeuken, dit gaat van desserts tot warme keuken en koude keuken.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • huishoudhulp Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • DRINGEND GEZOCHT - Huishoudhulpen gezinszorg ( Sthep Care dienstencheques )- Regio Kaulille (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens ons groot succes zoeken we huishoudhulpen voor onmiddellijke indiensttreding! Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Automechanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een automechanicien (m/v): Je staat in voor de uitvoering van periodieke controles, onderhoud, herstellingen en diagnoses van voertuigen Je spoort storingen en defecten op Je noteert de uitgevoerde werken zorgvuldig Je fungeert tevens als technisch raadgever voor de collega’s techniekers Indien nodig sta je de klant te woord met technische uitleg en advies

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Medewerker registratie Foodlabo - late shift (m/v) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: EUROFINS FOOD TESTING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Eurofins Food Testing voert laboanalyses uit op diverse voedingsstalen. Als administratief medewerker in de afdeling registratie ben je verantwoordelijk voor volgende taken: permanentie receptie (in ontvangst nemen van voedingsstalen afgeleverd door klanten of koeriers) het correct registreren van inkomende voedingsstalen in het softwarepakket (input parameters en andere info), bij onduidelijkheden de klant contacteren facturatie van de geregistreerde monsters

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van C.N.C.D.-Operation 11 11 11 in sociale netwerken
Look for responds of C.N.C.D.-Operation 11 11 11 in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Laat een reactie achter voor C.N.C.D.-Operation 11 11 11. C.N.C.D.-Operation 11 11 11 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N.C.D.-Operation 11 11 11. Leave a respond for C.N.C.D.-Operation 11 11 11. C.N.C.D.-Operation 11 11 11 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N.C.D.-Operation 11 11 11 op de google maps. Adres en contacten C.N.C.D.-Operation 11 11 11
Location of C.N.C.D.-Operation 11 11 11 on the google maps. Address and contacts of C.N.C.D.-Operation 11 11 11

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N.C.D.-Operation 11 11 11 C.N.C.D.-Operation 11 11 11: KEUTIENS ETS | PآTISSERIE SIBEL | De Klus | GERARD LOGGHE | Degreef

Other related companies as C.N.C.D.-Operation 11 11 11: KEUTIENS ETS | PآTISSERIE SIBEL | De Klus | GERARD LOGGHE | Degreef

C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N.C.D.-Operation 11 11 11, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201934814. Het bedrijf C.N.C.D.-Operation 11 11 11 bevindt zich op het adres: Quai du Commerce 9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 697,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in C.N.C.D.-Operation 11 11 11 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N.C.D.-Operation 11 11 11, openstaande posities, locatie van C.N.C.D.-Operation 11 11 11 op de kaart.

C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.N.C.D.-Operation 11 11 11, company assigned to the tax number BE03201934814. The company C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is located at the address: Quai du Commerce 9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 697,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social service organizations. Products created in C.N.C.D.-Operation 11 11 11 were not found.
The main activity of C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N.C.D.-Operation 11 11 11 is not available. You also can look at reviews of C.N.C.D.-Operation 11 11 11, open positions, location of C.N.C.D.-Operation 11 11 11 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N.C.D.-Operation 11 11 11, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N.C.D.-Operation 11 11 11, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N.C.D.-Operation 11 11 11, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N.C.D.-Operation 11 11 11, employees, financial statistics.