Buurtwerk Chambéry

Contactgegevens Buurtwerk Chambéry: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buurtwerk Chambéry: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buurtwerk Chambéry

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Chambéry 24; 1040; Bruxelles (Etterbeek), België

Telefoon (phone): 02 646 20 57 (+32-02 646 20 57) 02 646 20 57 (+32-02 646 20 57)

Fax (fax): 02 639 13 03 (+32-02 639 13 03) 02 639 13 03 (+32-02 639 13 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buurtwerk Chambéry: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buurtwerk Chambéry"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buurtwerk Chambéry"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buurtwerk Chambéry, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buurtwerk Chambéry. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buurtwerk Chambéry, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buurtwerk Chambéry. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buurtwerk Chambéry
Products information Buurtwerk Chambéry

BTW identificatienummer (tax): BE07843383789
Ondernemingsnummer: 3858367919
Hoofdstad (capital): 831,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 492,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Buurtwerk Chambéry zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buurtwerk Chambéry
(Get full report from official database of BE for Buurtwerk Chambéry)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buurtwerk Chambéry
Addition kinds of activities for Buurtwerk Chambéry

171100. Loodgieterswerk, verwarming, airco | Plumbing, heating, air-conditioning
267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
391401. Zilverwerk | Silverware
395300. Markeringsapparaten | Marking devices
28610103. Hardhoutdestillaten | Hardwood distillates
36710212. Magnetron buizen | Magnetron tubes
36790200. Opnemen en afspelen apparaat, inclusief phonograph | Recording and playback apparatus, including phonograph
39520116. Walnootolie, kunstenaars ' | Walnut oil, artists'
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec

Werken bij Buurtwerk Chambéry: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buurtwerk Chambéry: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buurtwerk Chambéry. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buurtwerk Chambéry. Looking for open vacancies in other companies

  • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Bekisters gezocht! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bekister ga je in ploeg mee naar de werven (utiliteitsbouw) en ga je aan de slag met dokapanelen (=systeembekisting: frame opgebouwd uit verticale en horizontale dragers) in de utiliteitsbouw. Start is elke ochtend aan de depot in Aalter. Je komt terecht in een bedrijf waar de gezondheid van de werknemers op de eerste plaats komt en waar je de kans krijgt om door te groeien en je kwaliteiten te ontwikkelen.

  • Polyvalent arbeider / inpakker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM zoekt een polyvalent medewerker / inpakker voor een voedingsbedrijf te Zwevegem. Jouw taken bestaan uit : * Inpakken van vleeswaren * Etiketteren van producten * Klaarzetten van bestellingen * Meehelpen in de productie * Op orde houden van de productieruimte * Je springt bij waar nodig.

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Burst (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van Buurtwerk Chambéry in sociale netwerken
Look for responds of Buurtwerk Chambéry in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buurtwerk Chambéry. Laat een reactie achter voor Buurtwerk Chambéry. Buurtwerk Chambéry bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buurtwerk Chambéry. Leave a respond for Buurtwerk Chambéry. Buurtwerk Chambéry on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buurtwerk Chambéry op de google maps. Adres en contacten Buurtwerk Chambéry
Location of Buurtwerk Chambéry on the google maps. Address and contacts of Buurtwerk Chambéry

Andere gerelateerde bedrijven als come Buurtwerk Chambéry Buurtwerk Chambéry: Maes BVBA | H?TEL LE MODERNE | GARAGE MAHIEU | STANDAARD BOEKHANDEL HALLE | Alwin Loeckx

Other related companies as Buurtwerk Chambéry: Maes BVBA | H?TEL LE MODERNE | GARAGE MAHIEU | STANDAARD BOEKHANDEL HALLE | Alwin Loeckx

Buurtwerk Chambéry is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buurtwerk Chambéry, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07843383789. Het bedrijf Buurtwerk Chambéry bevindt zich op het adres: Rue de Chambéry 24; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 831,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 492,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Buurtwerk Chambéry zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buurtwerk Chambéry is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buurtwerk Chambéry is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buurtwerk Chambéry, openstaande posities, locatie van Buurtwerk Chambéry op de kaart.

Buurtwerk Chambéry is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buurtwerk Chambéry, company assigned to the tax number BE07843383789. The company Buurtwerk Chambéry is located at the address: Rue de Chambéry 24; 1040; Bruxelles (Etterbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 831,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 492,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Social service organizations. Products created in Buurtwerk Chambéry were not found.
The main activity of Buurtwerk Chambéry is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Buurtwerk Chambéry is not available. You also can look at reviews of Buurtwerk Chambéry, open positions, location of Buurtwerk Chambéry on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buurtwerk Chambéry, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buurtwerk Chambéry, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buurtwerk Chambéry, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buurtwerk Chambéry, employees, financial statistics.