FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV

Contactgegevens FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Robbroekstr. 11 1840 Londerzeel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-52-30-99-06 32-52-30-99-06

Fax (fax): 32-52-30-37-24 32-52-30-37-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV
Products information FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03059112548
Ondernemingsnummer: 4889160156
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair shops - vehicles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV
(Get full report from official database of BE for FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV
Addition kinds of activities for FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV

7211. Power wasserette, familie en commercieel | Power laundries, family and commercial
02729903. Paardenboerderij | Horse farm
24410302. Stammenlatten, hout | Trunk slats, wood
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
38420411. Voetapparatuur, orthopedisch | Foot appliances, orthopedic
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services

Werken bij FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Laat een reactie achter voor FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. Leave a respond for FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV. FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV op de google maps. Adres en contacten FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV
Location of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV on the google maps. Address and contacts of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: Mario (Chez) | GARAGE RENOCAR | YVES STOFFELEN | ALLAERT - GOEMINNE | LANNOO GRAPHICS

Other related companies as FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV: Mario (Chez) | GARAGE RENOCAR | YVES STOFFELEN | ALLAERT - GOEMINNE | LANNOO GRAPHICS

FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03059112548. Het bedrijf FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV bevindt zich op het adres: Robbroekstr. 11 1840 Londerzeel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Repair shops - vehicles. Producten gemaakt in FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, openstaande posities, locatie van FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV op de kaart.

FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, company assigned to the tax number BE03059112548. The company FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is located at the address: Robbroekstr. 11 1840 Londerzeel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Repair shops - vehicles. Products created in FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV were not found.
The main activity of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV is not available. You also can look at reviews of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, open positions, location of FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGARAGE DE PLECKER-PAUWELS NV, employees, financial statistics.