Association Régionale des Centres d'Accueil

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Association Régionale des Centres d'Accueil
Private companiesReal Estate • Association Régionale des Centres d'Accueil

Contactgegevens Association Régionale des Centres d'Accueil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association Régionale des Centres d'Accueil: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association Régionale des Centres d'Accueil

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Laurent 135; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 13 41 (+32-04 222 13 41) 04 222 13 41 (+32-04 222 13 41)

Fax (fax): +32 (4) 430-51-78 +32 (4) 430-51-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association Régionale des Centres d'Accueil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association Régionale des Centres d'Accueil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association Régionale des Centres d'Accueil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association Régionale des Centres d'Accueil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association Régionale des Centres d'Accueil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association Régionale des Centres d'Accueil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association Régionale des Centres d'Accueil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association Régionale des Centres d'Accueil
Products information Association Régionale des Centres d'Accueil

BTW identificatienummer (tax): BE06573089599
Ondernemingsnummer: 8660217285
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Association Régionale des Centres d'Accueil zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association Régionale des Centres d'Accueil
(Get full report from official database of BE for Association Régionale des Centres d'Accueil)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association Régionale des Centres d'Accueil
Addition kinds of activities for Association Régionale des Centres d'Accueil

382902. Geofysische en meteorologische testapparatuur | Geophysical and meteorological testing equipment
594107. Team sportuitrusting | Team sports equipment
26310409. Melk karton karton | Milk carton board
27590705. Wikkelaars: drukwerk, NSK | Wrappers: printing, nsk
36430202. Cutouts, schakel en zekering | Cutouts, switch and fuse
50650104. Teletype apparatuur | Teletype equipment
51129907. Kantoorbenodigdheden, nec | Office supplies, nec
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise

Werken bij Association Régionale des Centres d'Accueil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association Régionale des Centres d'Accueil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association Régionale des Centres d'Accueil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association Régionale des Centres d'Accueil. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Aanvuller/verkoper (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taak bestaat uit het bestellen en aanvullen van de producten. U helpt onze klanten op een snelle vriendelijke wijze en geeft hen correct advies.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STUDENT Recruiter te Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Ben je een meester in het luisteren? Is telefoneren je tweede natuur? Op zoek naar een studentenjob regio Brussel? Dan ben jij de medewerker die we zoeken! Voor onze rekruteringscel in Diegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die ons team zal ondersteunen tijdens het schooljaar. Ben je een aantal dagen in de week vrij en heb je nog genoeg uren over, lees dan zeker verder! Als recruiter zal je zoeken naar potentiële kandidaten via verschillende kanalen om te matchen aan onze openstaande vacatures. Je bent het aanspreekpunt voor bepaalde vacatures en zal onze uitzendkrachten zowel telefonisch als via mail te woord staan. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van jouw kandidaten: testen laten maken, evalueren, voorstellen aan de klant en eventueel afspraak bevestigen. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • ADMINISTRATIEVE & COMMERCIELE BEDIENDE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: ALCIMEX

    Type: Vaste Job

    Aanmaken en onderhouden databases voor websites, ERP en kassa software. Communicatie met leveranciers Informeren en begeleiden van collegas en klanten in gebruik nieuwe software.

  • fleximedewerker in de zaal in charmante pizzeria in Waregem gezocht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Flexijob

    Je komt terecht in een knus, gezellig en hippe pizzeria in Waregem. Je staat in voor de bediening van dranken en eten. Je ontvangt tevens de mensen en rekent af. Je zorgt ook voor de mis en place aan hetbegin van de shift en helpt mee met het opruimen aan het einde van je shift

Zoek naar antwoorden van Association Régionale des Centres d'Accueil in sociale netwerken
Look for responds of Association Régionale des Centres d'Accueil in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association Régionale des Centres d'Accueil. Laat een reactie achter voor Association Régionale des Centres d'Accueil. Association Régionale des Centres d'Accueil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association Régionale des Centres d'Accueil. Leave a respond for Association Régionale des Centres d'Accueil. Association Régionale des Centres d'Accueil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association Régionale des Centres d'Accueil op de google maps. Adres en contacten Association Régionale des Centres d'Accueil
Location of Association Régionale des Centres d'Accueil on the google maps. Address and contacts of Association Régionale des Centres d'Accueil

Andere gerelateerde bedrijven als come Association Régionale des Centres d'Accueil Association Régionale des Centres d'Accueil: Dionamic | L'AIGUILLE MAGIQUE | BANCONTACT-MISTER CASH | LUC VANDENBOSSCHE | VERSWEYVELD, GUSTAAF

Other related companies as Association Régionale des Centres d'Accueil: Dionamic | L'AIGUILLE MAGIQUE | BANCONTACT-MISTER CASH | LUC VANDENBOSSCHE | VERSWEYVELD, GUSTAAF

Association Régionale des Centres d'Accueil is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Association Régionale des Centres d'Accueil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06573089599. Het bedrijf Association Régionale des Centres d'Accueil bevindt zich op het adres: Rue Saint-Laurent 135; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 279,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Association Régionale des Centres d'Accueil zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association Régionale des Centres d'Accueil is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association Régionale des Centres d'Accueil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association Régionale des Centres d'Accueil, openstaande posities, locatie van Association Régionale des Centres d'Accueil op de kaart.

Association Régionale des Centres d'Accueil is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Association Régionale des Centres d'Accueil, company assigned to the tax number BE06573089599. The company Association Régionale des Centres d'Accueil is located at the address: Rue Saint-Laurent 135; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 279,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Association Régionale des Centres d'Accueil were not found.
The main activity of Association Régionale des Centres d'Accueil is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Association Régionale des Centres d'Accueil is not available. You also can look at reviews of Association Régionale des Centres d'Accueil, open positions, location of Association Régionale des Centres d'Accueil on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association Régionale des Centres d'Accueil, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association Régionale des Centres d'Accueil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association Régionale des Centres d'Accueil, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association Régionale des Centres d'Accueil, employees, financial statistics.