Association des Maisons d'Accueil

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Association des Maisons d'Accueil
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Association des Maisons d'Accueil

Contactgegevens Association des Maisons d'Accueil: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Association des Maisons d'Accueil: address, phone, fax, email, website, opening hours

Association des Maisons d'Accueil

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Rempart des Moines 78; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 62 25 (+32-02 513 62 25) 02 513 62 25 (+32-02 513 62 25)

Fax (fax): 02 514 23 00 (+32-02 514 23 00) 02 514 23 00 (+32-02 514 23 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Association des Maisons d'Accueil: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Association des Maisons d'Accueil"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Association des Maisons d'Accueil"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Association des Maisons d'Accueil, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Association des Maisons d'Accueil. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Association des Maisons d'Accueil, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Association des Maisons d'Accueil. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Association des Maisons d'Accueil
Products information Association des Maisons d'Accueil

BTW identificatienummer (tax): BE04453277587
Ondernemingsnummer: 3668579101
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 513,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Association des Maisons d'Accueil zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Association des Maisons d'Accueil
(Get full report from official database of BE for Association des Maisons d'Accueil)

Aanvulling soorten activiteiten voor Association des Maisons d'Accueil
Addition kinds of activities for Association des Maisons d'Accueil

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
513999. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
22110212. Suikerslijmen, katoen | Suiting fabrics, cotton
36639905. Magnetische communicatieapparatuur | Microwave communication equipment
50330103. Dakbedekking, asfalt en plaatmetaal | Roofing, asphalt and sheet metal

Werken bij Association des Maisons d'Accueil: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Association des Maisons d'Accueil: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Association des Maisons d'Accueil. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Association des Maisons d'Accueil. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Onderhoudstechnieker vaste nacht (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker! Jouw belangrijkste taken? Het onderhoud, zowel preventief als dagdagelijks; Deelnemen aan de wekelijkse onderhoudsvergaderingen waarbij je helpt meedenken naar oplossingen; Uitwerken van technische verbeteringen; Projectmatig werken; Het oplossen van dringende storingen plus de rapportering aan de verantwoordelijke voor het onderhoud.

  • Elektricien dagwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zijn wij dringend op zoek naar  EEN ELEKTRICIEN REGIO WEST- EN OOST-VLAANDEREN  Functie :  Als elektricien voer je installatiewerken uit bij de klant. (hoofdzakelijk scholen, sporthallen, dienstencentra en kantoren) Je doet dit adhv schema's en plannen.

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • Vrachtwagenchauffeur CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor transport, maar je wil af van de vele stops per dag? Onze klant is op zoek naar een chauffeur die enkel de eigen productie naar de werven brengt. jouw takenpakket bestaat uit: transport van- en naar de werf; laden en lossen op de werf met de kraan.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • Jobstudent mekanieker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Jobstudent mekanieker Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een jobstudent mekanieker; Stellen van de juiste diagnose; Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van alle herstellingen; Klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen; Elektronische pannes opsporen en verhelpen behoren ook tot uw takenpakket;

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • Industrieël & Algemeen elektriciteitswerken (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ERTECH

    Type: Vaste Job

    Industrieel Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) - Deze personen moeten het kennis en vaardigheid hebben als industriele elektricien en als leidinggevende. - Dit houdt in dat ze zelfstandig werken kunnen uitvoeren en het personeel kunnen begeleiden. - We zoeken ook industriele elektriciens die mee willen werken en het kennis hebben van het vak die ze moeten uitvoeren. - Het in bezit hebben van VCA attest en hoogwerkersbrevet is natuurlijk een pluspunt maar deze kan besproken worden indien u het niet heeft. - Voor meer info mag je bellen en uw cv gegevens doorsturen. Algemeen Wij zoeken naar ervaren elektriekers die het willen opnemen voor als ploegbaas te werken (Meer info bij het sollicitatie) Wij zijn op zoek naar elektriekers die het kennis hebben van algemeen residentieel elektriciteitswerken. Deze houd in dat hij het kennis heeft over het installatie die voorkomen in winkels, shoppingcenters, kantoren, ondergrondse parkingen en dergelijke.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Association des Maisons d'Accueil in sociale netwerken
Look for responds of Association des Maisons d'Accueil in social networks

Lees alle opmerkingen voor Association des Maisons d'Accueil. Laat een reactie achter voor Association des Maisons d'Accueil. Association des Maisons d'Accueil bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Association des Maisons d'Accueil. Leave a respond for Association des Maisons d'Accueil. Association des Maisons d'Accueil on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Association des Maisons d'Accueil op de google maps. Adres en contacten Association des Maisons d'Accueil
Location of Association des Maisons d'Accueil on the google maps. Address and contacts of Association des Maisons d'Accueil

Andere gerelateerde bedrijven als come Association des Maisons d'Accueil Association des Maisons d'Accueil: GOVAERTS & CO | AU VIEUX CH?NE | VERHASSELT | Fabienne Coiffure | DANIEL VELGHE

Other related companies as Association des Maisons d'Accueil: GOVAERTS & CO | AU VIEUX CH?NE | VERHASSELT | Fabienne Coiffure | DANIEL VELGHE

Association des Maisons d'Accueil is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Association des Maisons d'Accueil, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453277587. Het bedrijf Association des Maisons d'Accueil bevindt zich op het adres: Rue du Rempart des Moines 78; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 513,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Association des Maisons d'Accueil zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Association des Maisons d'Accueil is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Association des Maisons d'Accueil is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Association des Maisons d'Accueil, openstaande posities, locatie van Association des Maisons d'Accueil op de kaart.

Association des Maisons d'Accueil is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Association des Maisons d'Accueil, company assigned to the tax number BE04453277587. The company Association des Maisons d'Accueil is located at the address: Rue du Rempart des Moines 78; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 513,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. Products created in Association des Maisons d'Accueil were not found.
The main activity of Association des Maisons d'Accueil is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Association des Maisons d'Accueil is not available. You also can look at reviews of Association des Maisons d'Accueil, open positions, location of Association des Maisons d'Accueil on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Association des Maisons d'Accueil, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Association des Maisons d'Accueil, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Association des Maisons d'Accueil, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Association des Maisons d'Accueil, employees, financial statistics.