Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

Contactgegevens Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 321 64 53 (+32-03 321 64 53) 03 321 64 53 (+32-03 321 64 53)

Fax (fax): 03 321 10 26 (+32-03 321 10 26) 03 321 10 26 (+32-03 321 10 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW
Products information Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02020080566
Ondernemingsnummer: 4782867431
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 205,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW
(Get full report from official database of BE for Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW
Addition kinds of activities for Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

23860202. Kleding, schapenbekleed | Garments, sheep-lined
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
31449903. Orthopedische schoenen, vrouwen | Orthopedic shoes, women's
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
73790105. Computer data escrow service | Computer data escrow service

Werken bij Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

  • Assistent ploegbaas (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de hal in Lommel zijn we momenteel op zoek naar een assistent ploegbaas in wisselende posten. Je zal helpen instaan voor dagelijkse opvolging en organisatie. Doel van de functie: Het mee leiding geven en coördineren van een team van 6 à 8 operators. Je staat in voor de operationele opvolging van de dagelijkse werkzaamheden en het beheren van het magazijn en de middelen. Je behandelt klachten en lost eventuele problemen op. Je ziet erop toe dat de hal steeds de meest geschikte en veilige werkwijzen hanteert. (5S)

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Katoennatie Logisport zijn wij op zoek naar jobstudenten. Je wordt tewerkgesteld in een magazijn waar je wordt ingeschakeld als allround magazijnier (orderpicking, packing, stapelen, laden/lossen, ...).

  • Jobstudent Receptionist(e) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    De receptionist(e) ontvangt leiding van de front office manager en werkt mee aan de gastvriendelijkheid op het park. Draagt zorg voor en begeleidt gastenontvangst en vertrek. Neemt klachten op van gasten en zorgt voor de nodige actie hieromtrent.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

Zoek naar antwoorden van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW in sociale netwerken
Look for responds of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Laat een reactie achter voor Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Leave a respond for Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW. Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW op de google maps. Adres en contacten Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW
Location of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW on the google maps. Address and contacts of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: Saniver-Gent BVBA | AE SPACE | CYRIEL DE SAEDELEER | A.B. MOTORS HAMOIS | REN? MOTMANS

Other related companies as Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW: Saniver-Gent BVBA | AE SPACE | CYRIEL DE SAEDELEER | A.B. MOTORS HAMOIS | REN? MOTMANS

Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02020080566. Het bedrijf Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW bevindt zich op het adres: Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 205,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, openstaande posities, locatie van Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW op de kaart.

Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, company assigned to the tax number BE02020080566. The company Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is located at the address: Patriottenstraat 27; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 205,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW were not found.
The main activity of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW is not available. You also can look at reviews of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, open positions, location of Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerps Netwerk Arbeidszorg VZW, employees, financial statistics.