Aide à Nos Seniors ASBL

Contactgegevens Aide à Nos Seniors ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aide à Nos Seniors ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aide à Nos Seniors ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Lambiotte 16; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 216 73 05 (+32-02 216 73 05) 02 216 73 05 (+32-02 216 73 05)

Fax (fax): +32 (14) 831-67-49 +32 (14) 831-67-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aide à Nos Seniors ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aide à Nos Seniors ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aide à Nos Seniors ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aide à Nos Seniors ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aide à Nos Seniors ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aide à Nos Seniors ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aide à Nos Seniors ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aide à Nos Seniors ASBL
Products information Aide à Nos Seniors ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04475524902
Ondernemingsnummer: 3313995361
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Aide à Nos Seniors ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aide à Nos Seniors ASBL
(Get full report from official database of BE for Aide à Nos Seniors ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aide à Nos Seniors ASBL
Addition kinds of activities for Aide à Nos Seniors ASBL

356301. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
23410200. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's undergarments
32910205. Tripoli | Tripoli
36440200. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
38250236. Testapparatuur voor elektronische en elektrische circuits | Test equipment for electronic and electrical circuits

Werken bij Aide à Nos Seniors ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aide à Nos Seniors ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aide à Nos Seniors ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aide à Nos Seniors ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Textielarbeider (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aannaaier ben je verantwoordelijk voor de machine die tapijten aan elkaar naait. Je controleert de parameters van de machine, verwerkt alle gegevens in de pc en zorgt ervoor dat je werkomgeving proper blijft. Wij bieden jou een gevarieerde functie die jou aangeleerd wordt gedurende een inloopperiode. Je mag rekenen op een verdienstelijk loon aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie. Na een positieve evaluatie biedt de firma jou een vast contract. Ga je nauwkeurig te werk, kan je goed overweg met de pc en ben je graag fysiek aan het werk, dan is deze functie absoluut een aanrader.

  • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER KWALITEITSDIENST (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector gaan wij op zoek naar een administratief bediende ter ondersteuning van de kwaliteitsdienst. Onderstaande behoort tot jouw takenpakket: – Input van productfiches met gegevens rond voeding

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Huishoudhulp Diksmuide (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

Zoek naar antwoorden van Aide à Nos Seniors ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Aide à Nos Seniors ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aide à Nos Seniors ASBL. Laat een reactie achter voor Aide à Nos Seniors ASBL. Aide à Nos Seniors ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aide à Nos Seniors ASBL. Leave a respond for Aide à Nos Seniors ASBL. Aide à Nos Seniors ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aide à Nos Seniors ASBL op de google maps. Adres en contacten Aide à Nos Seniors ASBL
Location of Aide à Nos Seniors ASBL on the google maps. Address and contacts of Aide à Nos Seniors ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Aide à Nos Seniors ASBL Aide à Nos Seniors ASBL: IMMO MONDIAL | Brasseur J-M | REGIS STOCK | ALGEM. VERZEKERINGSKANT. | ASCOBA

Other related companies as Aide à Nos Seniors ASBL: IMMO MONDIAL | Brasseur J-M | REGIS STOCK | ALGEM. VERZEKERINGSKANT. | ASCOBA

Aide à Nos Seniors ASBL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aide à Nos Seniors ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04475524902. Het bedrijf Aide à Nos Seniors ASBL bevindt zich op het adres: Rue Auguste Lambiotte 16; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Aide à Nos Seniors ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aide à Nos Seniors ASBL is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aide à Nos Seniors ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aide à Nos Seniors ASBL, openstaande posities, locatie van Aide à Nos Seniors ASBL op de kaart.

Aide à Nos Seniors ASBL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aide à Nos Seniors ASBL, company assigned to the tax number BE04475524902. The company Aide à Nos Seniors ASBL is located at the address: Rue Auguste Lambiotte 16; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Aide à Nos Seniors ASBL were not found.
The main activity of Aide à Nos Seniors ASBL is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aide à Nos Seniors ASBL is not available. You also can look at reviews of Aide à Nos Seniors ASBL, open positions, location of Aide à Nos Seniors ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aide à Nos Seniors ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aide à Nos Seniors ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aide à Nos Seniors ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aide à Nos Seniors ASBL, employees, financial statistics.