FLLUXOTTICA BELGIUM NV

Contactgegevens FLLUXOTTICA BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLUXOTTICA BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLUXOTTICA BELGIUM NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Luchthavenlei 7 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-86-80-00 32-32-86-80-00

Fax (fax): 32-32-39-72-04 32-32-39-72-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLUXOTTICA BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLUXOTTICA BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLUXOTTICA BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLUXOTTICA BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLUXOTTICA BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLUXOTTICA BELGIUM NV
Products information FLLUXOTTICA BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE03570526123
Ondernemingsnummer: 7182556152
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLLUXOTTICA BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Optical instruments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLUXOTTICA BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLLUXOTTICA BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLUXOTTICA BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLLUXOTTICA BELGIUM NV

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
287401. fosfaten | Phosphates
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
20510212. Gistgoed, zoet: behalve bevroren | Yeast goods, sweet: except frozen
22820208. Vinal filamentgaren: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Vinal filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
25120101. Stoelen: gestoffeerd op houten kaders | Chairs: upholstered on wood frames
34520101. Cotterpennen, metaal | Cotter pins, metal
34949900. Ventielen en buisleidingen, nec, nec | Valves and pipe fittings, nec, nec

Werken bij FLLUXOTTICA BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLUXOTTICA BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • Student supermarkt | Nijlen | flexibele uren (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Nijlen zoeken we jobstudenten die fysiek werk niet uit de weg gaan. Je gaat immers mee helpen bij het lossen van de vrachtwagen en algemene ondersteuning bieden in de winkel. Verder wordt er verwacht dat je flexibel bent naar werk uren toe. Soms vraagtr men om vroeg te starten 's morgen, maar avonduren tot 20.15u zijn ook mogelijk.

  • Uitzendconsulent Jobstudent M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens een sterke groei zijn wij op zoek naar een HR Consultant met de juiste waarden, en passie voor de job! Ervaring is geen vereiste. Je bent de schakel tussen bedrijven en werknemers. Je zorgt ervoor dat de juiste persoon bij juiste vacature wordt geplaatst. Je bent ook verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van uitzendkrachten. Je zorgt voor de administratieve opvolging. Je gaat eveneens actief op zoek naar gepaste vacatures om zo het klantenbestand te vergroten

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • Lasser inox (TIG en HA) metaalbedrijf Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als inox lasser ziet jouw takenpakket er als volgt uit:  Samen met andere collega's sta je in de voormontage waar je verantwoordelijk bent voor het lassen en samentikken van verschillende structuren en onderdelen (inox) Je leest en interpreteert de montageplannen zodat je de juiste handelingen uitvoert  Er worden verschillende projecten toegewezen, waardoor je voldoende afwisseling hebt in de job Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

Zoek naar antwoorden van FLLUXOTTICA BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLLUXOTTICA BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLLUXOTTICA BELGIUM NV. FLLUXOTTICA BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLUXOTTICA BELGIUM NV. Leave a respond for FLLUXOTTICA BELGIUM NV. FLLUXOTTICA BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLUXOTTICA BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLLUXOTTICA BELGIUM NV
Location of FLLUXOTTICA BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLLUXOTTICA BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLUXOTTICA BELGIUM NV FLLUXOTTICA BELGIUM NV: PAOLO DRAGONETTI | LA MAISON HUITI?ME JOUR | FRAIPONTS | MARC VANDEROUGSTRAETE | HUIZE BREUGHEL

Other related companies as FLLUXOTTICA BELGIUM NV: PAOLO DRAGONETTI | LA MAISON HUITI?ME JOUR | FRAIPONTS | MARC VANDEROUGSTRAETE | HUIZE BREUGHEL

FLLUXOTTICA BELGIUM NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLUXOTTICA BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03570526123. Het bedrijf FLLUXOTTICA BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Luchthavenlei 7 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Optical instruments. Producten gemaakt in FLLUXOTTICA BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLUXOTTICA BELGIUM NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLUXOTTICA BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLUXOTTICA BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLLUXOTTICA BELGIUM NV op de kaart.

FLLUXOTTICA BELGIUM NV is a company, that was registered 2000 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLLUXOTTICA BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE03570526123. The company FLLUXOTTICA BELGIUM NV is located at the address: Luchthavenlei 7 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Optical instruments. Products created in FLLUXOTTICA BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLLUXOTTICA BELGIUM NV is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLUXOTTICA BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLLUXOTTICA BELGIUM NV, open positions, location of FLLUXOTTICA BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLUXOTTICA BELGIUM NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLUXOTTICA BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLUXOTTICA BELGIUM NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLUXOTTICA BELGIUM NV, employees, financial statistics.