't Laar

Contactgegevens 't Laar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 't Laar: address, phone, fax, email, website, opening hours

't Laar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold II-laan 9; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 78 80 (+32-050 33 78 80) 050 33 78 80 (+32-050 33 78 80)

Fax (fax): 050 34 68 80 (+32-050 34 68 80) 050 34 68 80 (+32-050 34 68 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 't Laar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'t Laar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'t Laar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 't Laar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 't Laar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 't Laar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 't Laar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 't Laar
Products information 't Laar

BTW identificatienummer (tax): BE06842803955
Ondernemingsnummer: 7916992187
Hoofdstad (capital): 858,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in 't Laar zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 't Laar
(Get full report from official database of BE for 't Laar)

Aanvulling soorten activiteiten voor 't Laar
Addition kinds of activities for 't Laar

382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
16110202. Betonbouw: wegen, snelwegen, trottoirs, enz. | Concrete construction: roads, highways, sidewalks, etc.
16119900. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
35450214. Schroefwerktuigen (gereedschapstoebehoren) | Threading tools (machine tool accessories)
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids

Werken bij 't Laar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 't Laar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 't Laar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 't Laar. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Technisch medewerker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit de montage en demontage van matrijzen van onze spuitgietmachines. Om bij elke montage een optimale werking van onze matrijzen te kunnen garanderen, zorg je voor nazicht en onderhoud van deze matrijzen. Bij afwijkingen of defecten onderneem je onmiddellijk actie en kleine herstellingen voer je zelf uit waar mogelijk. Je bewaakt continu onze productielijnen en zorgt voor goed afgeregelde machines om zo het productierendement te optimaliseren en de medewerkers in de productie tevreden te stellen.

  • Elektricien - electromecaniciens (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken gemotiveerde elektriciens die voltijds willen werken.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdagwerk - student (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een student voor zaterdagwerk. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit kassawerk: betalingen ontvangen, promoties juist aftrekken etc. Daarnaast ga je ook in de winkel staan (rekken vullen). Enkel studenten van 18 of ouder komen in aanmerking.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Endocrinoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    In dit ziekenhuis krijg je de kans om een goede basiszorg op vlak van endocrinologie te kunnen voorzien. Hierbij zal je bijgestaan worden door een gemotiveerd en goed werkend team van diabetes educatoren. Tevens en is er een goede samenwerking met andere diensten in het ziekenhuis alsook met huisartsen uit de streek. Binnen dit ziekenhuis is er zeker ruimte om eigen accenten te leggen binnen de dienst endocrinologie en is potentieel om dieper in te gaan op osteoporose en/of schildklier chirurgie. Vanuit deze functie zal je de dienst endocrinologie verder kunnen vorm geven en managen.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van 't Laar in sociale netwerken
Look for responds of 't Laar in social networks

Lees alle opmerkingen voor 't Laar. Laat een reactie achter voor 't Laar. 't Laar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 't Laar. Leave a respond for 't Laar. 't Laar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 't Laar op de google maps. Adres en contacten 't Laar
Location of 't Laar on the google maps. Address and contacts of 't Laar

Andere gerelateerde bedrijven als come 't Laar 't Laar: SABAM | FORTHOMME ANDRE SA | Pielaet A | KATLEEN VAN KEER | INDIMMO NV

Other related companies as 't Laar: SABAM | FORTHOMME ANDRE SA | Pielaet A | KATLEEN VAN KEER | INDIMMO NV

't Laar is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 't Laar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06842803955. Het bedrijf 't Laar bevindt zich op het adres: Leopold II-laan 9; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 858,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 149,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in 't Laar zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 't Laar is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 't Laar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 't Laar, openstaande posities, locatie van 't Laar op de kaart.

't Laar is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is 't Laar, company assigned to the tax number BE06842803955. The company 't Laar is located at the address: Leopold II-laan 9; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 858,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 149,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in 't Laar were not found.
The main activity of 't Laar is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 't Laar is not available. You also can look at reviews of 't Laar, open positions, location of 't Laar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 't Laar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 't Laar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 't Laar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 't Laar, employees, financial statistics.