"TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF

Contactgegevens "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

"TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Handelsstraat 37; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 23 63 71 (+32-051 23 63 71) 051 23 63 71 (+32-051 23 63 71)

Fax (fax): 051 24 54 89 (+32-051 24 54 89) 051 24 54 89 (+32-051 24 54 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor ""TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for ""TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF
Products information "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF

BTW identificatienummer (tax): BE02836639404
Ondernemingsnummer: 8434997558
Hoofdstad (capital): 158,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Rest homes

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF
(Get full report from official database of BE for "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF
Addition kinds of activities for "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
396599. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
38240200. Mechanische en elektromechanische tellers en apparaten | Mechanical and electromechanical counters and devices
38270101. kijker | Binoculars
42269903. Bontopslag | Fur storage
59469902. Fotografische benodigdheden | Photographic supplies

Werken bij "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Poetshulp Ravels (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Storingstechnieker productie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van bakkerijingrediënten voor bakkers, industriële brood- en zuivelproducenten en retailers, zoals bijvoorbeeld broodmixen, bake-off producten en muffins. Wat zijn je taken als storingstechnieker? Als storingstechnieker zorg je voor de continuïteit van de productie door storingen aan de lijnen te analyseren en op te lossen Dit doe je steeds in overleg met de productie en met oog op kwaliteit en duurzaamheid Preventief onderhoud behoort ook tot je takenpakket wat volgens het onderhoudsplan is opgesteld

  • Lasser (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar een GLASVEZEL-LASSER

Zoek naar antwoorden van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF in sociale netwerken
Look for responds of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Laat een reactie achter voor "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. Leave a respond for "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF. "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF op de google maps. Adres en contacten "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF
Location of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF on the google maps. Address and contacts of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: CENTEA | J.C. SAINT VITH | Denis A | J. VAN CAMPENHOUT | MATH RIZK

Other related companies as "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF: CENTEA | J.C. SAINT VITH | Denis A | J. VAN CAMPENHOUT | MATH RIZK

"TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02836639404. Het bedrijf "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF bevindt zich op het adres: Handelsstraat 37; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 158,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social service organizations. Lijst met producten zijn Rest homes.
De hoofdactiviteit van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, openstaande posities, locatie van "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

"TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, company assigned to the tax number BE02836639404. The company "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is located at the address: Handelsstraat 37; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 158,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social service organizations. List of products are Rest homes.
The main activity of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF is not available. You also can look at reviews of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, open positions, location of "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company "TEN HOVE" RUSTHUIS EN KORTVERBLIJF, employees, financial statistics.