SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

Contactgegevens SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 13; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 98 34; 09 265 95 17 (+32-09 225 98 34; 09 265 95 17) 09 225 98 34; 09 265 95 17 (+32-09 225 98 34; 09 265 95 17)

Fax (fax): 09 224 43 93; 09 265 95 19 (+32-09 224 43 93; 09 265 95 19) 09 224 43 93; 09 265 95 19 (+32-09 224 43 93; 09 265 95 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT
Products information SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

BTW identificatienummer (tax): BE08382812500
Ondernemingsnummer: 2371917724
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social legislation - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT
(Get full report from official database of BE for SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT
Addition kinds of activities for SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
02729901. Burro boerderij | Burro farm
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec

Werken bij SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider 3 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwevegem zoeken we dringend medewerkers voor de poederlakafdeling. Je bent actief in een grote productie van metalen afsluitingen. Je taken: stukken monteren, op- en afnemen van de afsluitingen aan de poederlaklijn.

  • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Huishoudhulp regio Herzele (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Verpleegkundige Heelkunde (kortverblijf) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IMELDAZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    Je bent een verpleegkundige die warme zorg en persoonlijke contacten belangrijk vindt. Daardoor heb je een helpend hart voor je patiënten. Integrale en kwalitatieve zorg verlenen, dat is je ding – ook als je voor complexe zorgvragen en snel veranderende situaties komt te staan. Natuurlijk krijg je daarvoor steun en coaching van je collega’s, een multidisciplinair team waarin je je meteen thuis voelt. Je neemt je verantwoordelijkheid, kijkt vooruit en communiceert vlot.

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT in sociale netwerken
Look for responds of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Laat een reactie achter voor SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. Leave a respond for SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT. SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT op de google maps. Adres en contacten SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT
Location of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT on the google maps. Address and contacts of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: Deboplan BVBA | TRAITEUR LES HALLES | Différence Coiffure | Classic Domaine (The) | ITC

Other related companies as SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT: Deboplan BVBA | TRAITEUR LES HALLES | Différence Coiffure | Classic Domaine (The) | ITC

SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08382812500. Het bedrijf SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT bevindt zich op het adres: Hoogstraat 13; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Social legislation - Consultants. Producten gemaakt in SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, openstaande posities, locatie van SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, company assigned to the tax number BE08382812500. The company SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is located at the address: Hoogstraat 13; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Social legislation - Consultants. Products created in SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT were not found.
The main activity of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT is not available. You also can look at reviews of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, open positions, location of SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOC SECR VR HANDEL EN AMBACHT, employees, financial statistics.