Intersociale ASBL

Contactgegevens Intersociale ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Intersociale ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Intersociale ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Croix de Guerre 94; 1120; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 247 00 70; 04 223 06 76; 064 22 17 17 (+32-02 247 00 70; 04 223 06 76; 064 22 17 17) 02 247 00 70; 04 223 06 76; 064 22 17 17 (+32-02 247 00 70; 04 223 06 76; 064 22 17 17)

Fax (fax): 02 247 00 99 (+32-02 247 00 99) 02 247 00 99 (+32-02 247 00 99)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Intersociale ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Intersociale ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Intersociale ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Intersociale ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Intersociale ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Intersociale ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Intersociale ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Intersociale ASBL
Products information Intersociale ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE04651306152
Ondernemingsnummer: 3067901611
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 306,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Intersociale ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social legislation - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Intersociale ASBL
(Get full report from official database of BE for Intersociale ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Intersociale ASBL
Addition kinds of activities for Intersociale ASBL

5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
495900. Sanitair diensten, anders | Sanitary services, nec
34290301. Fietsrekken, auto | Bicycle racks, automotive
50630602. Opslagbatterijen, industriële | Storage batteries, industrial
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers
79339901. Kaarsspeldentrum | Candle pin center

Werken bij Intersociale ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Intersociale ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Intersociale ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Intersociale ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • Productiemedewerker gezocht regio Buggenhout (3-ploegen) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf gelegen te Buggenhout, een belangrijke speler in de markt van technisch textiel met sterk groeipotentieel, zoeken we operatoren in een 3-ploegen stelsel. Takenpakket: sturen en controleren van productielijn bij het vervaardigen van vliezen. bedienen van computergestuurde machines (productie van textielvliezen) opvolgen van het productie proces aan- en afvoeren van grondstoffen en materialen -kwaliteitscontrole de eigen werkplek organiseren en onderhouden

  • Poedercoater (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het poedercoaten van allerhande aluminium profielen.

  • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

  • CHAUFFEURS CE nationaal (Genk)- M/V (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Let's Work Industry Lummen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Lets Work Industry van Lummen zoekt gemotiveerde Chauffeur CE Je staat in voor het leveren en ophalen van voeding. Je bent in het bezit van een rijbewijs CE Je bent een polyvalente chauffeur en bent inzetbaar op verschillende diensten Je bent bereid om fysiek werk te verrichten en om afwisselend op zaterdag te werken Je bent collegiaal en je hebt aandacht voor veiligheid Je gaat verantwoordelijk om met materiaal en procedures

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper - weekendwerk (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een beenhouwerij regio Ninove zijn we op zoek naar iemand die graag in het weekend een centje wilt bijverdienen. Je zal werken op zaterdag- en/of zondagvoormiddag De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien

  • monteur beurs 16/11 en 23/11 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt volledige bar- en grootkeuken uitrusting voor café, restaurant, funeraria, scholen en gemeenschapinstelling. Ze zoeken een handige student (m/v) om de beursstand mee te gaan helpen opbouwen voor een beurs te Gent. Je dient beschikbar te zijn op vrijdag 16/11 en vrijdag 23/11. Op 16/11 ga je de stand moeten mee helpen opbouwen en op 23/11 ga je mee de stand helpen afbreken. Je vertrekt rond 4u ('s morgens vanuit Hasselt samen met enkele vaste medewerkers) en bent in de namiddag terug (afhankelijk van het verkeer).

  • Betonwerker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hooglede zijn we dringend op zoek naar betonwerkers. Wat zijn je taken? Het plaatsen van bekistingen van betonvloeren of het plaatsen van galva L ijzers en voegen Dit voor een speler die een jarenlange ervaring en expertise heeft. Je krijgt een goede ondersteuning en komt in een tof team terecht.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

Zoek naar antwoorden van Intersociale ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Intersociale ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Intersociale ASBL. Laat een reactie achter voor Intersociale ASBL. Intersociale ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Intersociale ASBL. Leave a respond for Intersociale ASBL. Intersociale ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Intersociale ASBL op de google maps. Adres en contacten Intersociale ASBL
Location of Intersociale ASBL on the google maps. Address and contacts of Intersociale ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Intersociale ASBL Intersociale ASBL: Gillet Claude | Aims Computer | Vandekeybus C | J.C. ICHIRO ABE | Dextar Comp

Other related companies as Intersociale ASBL: Gillet Claude | Aims Computer | Vandekeybus C | J.C. ICHIRO ABE | Dextar Comp

Intersociale ASBL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Intersociale ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04651306152. Het bedrijf Intersociale ASBL bevindt zich op het adres: Avenue des Croix de Guerre 94; 1120; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 306,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social legislation - Consultants. Producten gemaakt in Intersociale ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Intersociale ASBL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Intersociale ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Intersociale ASBL, openstaande posities, locatie van Intersociale ASBL op de kaart.

Intersociale ASBL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Intersociale ASBL, company assigned to the tax number BE04651306152. The company Intersociale ASBL is located at the address: Avenue des Croix de Guerre 94; 1120; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 306,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social legislation - Consultants. Products created in Intersociale ASBL were not found.
The main activity of Intersociale ASBL is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Intersociale ASBL is not available. You also can look at reviews of Intersociale ASBL, open positions, location of Intersociale ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Intersociale ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Intersociale ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Intersociale ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Intersociale ASBL, employees, financial statistics.