Integrity Securex Soc Verzekeringskas

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Integrity Securex Soc Verzekeringskas
Private companiesCoal Mining • Integrity Securex Soc Verzekeringskas

Contactgegevens Integrity Securex Soc Verzekeringskas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Integrity Securex Soc Verzekeringskas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Integrity Securex Soc Verzekeringskas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Keizersplein 4; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 73 18 11 (+32-053 73 18 11) 053 73 18 11 (+32-053 73 18 11)

Fax (fax): +32 (53) 601-95-34 +32 (53) 601-95-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Integrity Securex Soc Verzekeringskas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Integrity Securex Soc Verzekeringskas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Integrity Securex Soc Verzekeringskas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Integrity Securex Soc Verzekeringskas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Integrity Securex Soc Verzekeringskas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Integrity Securex Soc Verzekeringskas
Products information Integrity Securex Soc Verzekeringskas

BTW identificatienummer (tax): BE02273864746
Ondernemingsnummer: 7071319580
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Integrity Securex Soc Verzekeringskas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social legislation - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Integrity Securex Soc Verzekeringskas
(Get full report from official database of BE for Integrity Securex Soc Verzekeringskas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Integrity Securex Soc Verzekeringskas
Addition kinds of activities for Integrity Securex Soc Verzekeringskas

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
20529909. Matzoths | Matzoths
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
34110000. Metalen blikjes | Metal cans
34690304. Meubelcomponenten, porselein geëmailleerd | Furniture components, porcelain enameled
35310604. Kranen, nec | Cranes, nec
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
59929902. Planten, potten | Plants, potted

Werken bij Integrity Securex Soc Verzekeringskas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Integrity Securex Soc Verzekeringskas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden- Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten gezocht voor begeleiding stadstour (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Je bent werkzaam als begeleider van stadswandelingen waarbij de deelnemers al golvend door de stad allerlei weetjes toegelicht krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en geeft good-to-knows over de stad. Je voorziet de groep van materiaal en waakt over een veilig spelverloop onder het motto "safety first". Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores. Duurtijd van de begeleiding bedraagt ongeveer 2,5 uur per groep, het is mogelijk om meerdere groepen per dag te begeleiden.

  • RECRUITER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Je zorgt voor de personeelsbezetting van alle technische projecten binnen het bedrijf; Je bepaalt, in overleg met de manager, de behoeften en de benodigde profielen; Je kiest de meest geschikte en doeltreffende sourcingstrategie (klassieke kanalen, sociale media, specifieke events...); Je beheert het selectieproces van a tot z en kiest de methode die het meest voldoet aan de behoeften en de eisen van je interne klant; Je onderhoudt nauwe contacten met de managers en de lokale HR-diensten waarvoor je mensen aanwerft, zodat je hun personeelspartner en -adviseur wordt. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevende dienstverlener actief over heel de Benelux is op zoek naar een Recruiter. Hierbij werk je vanuit centrum Brussel, maar ben je ook bereid je te verplaatsen in een wijdere regio rond Brussel.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Integrity Securex Soc Verzekeringskas in sociale netwerken
Look for responds of Integrity Securex Soc Verzekeringskas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Laat een reactie achter voor Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Integrity Securex Soc Verzekeringskas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Leave a respond for Integrity Securex Soc Verzekeringskas. Integrity Securex Soc Verzekeringskas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Integrity Securex Soc Verzekeringskas op de google maps. Adres en contacten Integrity Securex Soc Verzekeringskas
Location of Integrity Securex Soc Verzekeringskas on the google maps. Address and contacts of Integrity Securex Soc Verzekeringskas

Andere gerelateerde bedrijven als come Integrity Securex Soc Verzekeringskas Integrity Securex Soc Verzekeringskas: FLMERCEDES-BENZ WAVRE SA | AANHANGWAGENS REN? | Renov'Car | FR?D?RIC NIMAL | Van Loot BVBA

Other related companies as Integrity Securex Soc Verzekeringskas: FLMERCEDES-BENZ WAVRE SA | AANHANGWAGENS REN? | Renov'Car | FR?D?RIC NIMAL | Van Loot BVBA

Integrity Securex Soc Verzekeringskas is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Integrity Securex Soc Verzekeringskas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02273864746. Het bedrijf Integrity Securex Soc Verzekeringskas bevindt zich op het adres: Keizersplein 4; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social legislation - Consultants. Producten gemaakt in Integrity Securex Soc Verzekeringskas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Integrity Securex Soc Verzekeringskas is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Integrity Securex Soc Verzekeringskas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Integrity Securex Soc Verzekeringskas, openstaande posities, locatie van Integrity Securex Soc Verzekeringskas op de kaart.

Integrity Securex Soc Verzekeringskas is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Integrity Securex Soc Verzekeringskas, company assigned to the tax number BE02273864746. The company Integrity Securex Soc Verzekeringskas is located at the address: Keizersplein 4; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social legislation - Consultants. Products created in Integrity Securex Soc Verzekeringskas were not found.
The main activity of Integrity Securex Soc Verzekeringskas is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Integrity Securex Soc Verzekeringskas is not available. You also can look at reviews of Integrity Securex Soc Verzekeringskas, open positions, location of Integrity Securex Soc Verzekeringskas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Integrity Securex Soc Verzekeringskas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Integrity Securex Soc Verzekeringskas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Integrity Securex Soc Verzekeringskas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Integrity Securex Soc Verzekeringskas, employees, financial statistics.