Adriaens Marcel-K.S.A.B.

Contactgegevens Adriaens Marcel-K.S.A.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adriaens Marcel-K.S.A.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adriaens Marcel-K.S.A.B.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandstraat 73; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 85 88 00 (+32-011 85 88 00) 011 85 88 00 (+32-011 85 88 00)

Fax (fax): 011 85 88 09 (+32-011 85 88 09) 011 85 88 09 (+32-011 85 88 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adriaens Marcel-K.S.A.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adriaens Marcel-K.S.A.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adriaens Marcel-K.S.A.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adriaens Marcel-K.S.A.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adriaens Marcel-K.S.A.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adriaens Marcel-K.S.A.B.
Products information Adriaens Marcel-K.S.A.B.

BTW identificatienummer (tax): BE08864288330
Ondernemingsnummer: 9586914062
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 404,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Adriaens Marcel-K.S.A.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social legislation - Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adriaens Marcel-K.S.A.B.
(Get full report from official database of BE for Adriaens Marcel-K.S.A.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adriaens Marcel-K.S.A.B.
Addition kinds of activities for Adriaens Marcel-K.S.A.B.

511303. Dozen en containers | Boxes and containers
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
24930102. Wallboard, behalve gips | Wallboard, except gypsum
31990204. Leggings of kappen, doek of leer, nec | Leggings or chaps, canvas or leather, nec
35310704. Mixers, nec: erts, gips, slakken, zand, mortel, enz. | Mixers, nec: ore, plaster, slag, sand, mortar, etc.
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank

Werken bij Adriaens Marcel-K.S.A.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adriaens Marcel-K.S.A.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Machine operator Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bewaken van de goede werking van de verpakkingslijn zodat producten worden verpakt op de voorgeschreven wijze volgens de opgegeven planning binnen de vooropgestelde kwaliteit en rendementseisen. Effectieve taken: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de verpakkingslijn Je bewaakt de goede werking van de verpakkingslijn Je voert fysische kwaliteitscontrole uit

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Techniekers Elektriciteit (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLUVIUS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Gent zoeken we momenteel Techniekers Elektriciteit - Gent Taken: Als Technieker voer je aansluitingen uit voor zowel elektriciteit als aardgas. Herstellingen en aanpassingen behoren ook tot jouw takenpakket! Als technieker elektriciteit werk je mee aan de kernopdracht van Fluvius. Het is een mooie eerste stap in een loopbaan bij ons. Eens je meer ervaring hebt, kan je verschillende kanten op: storingen en defecten mee oplossen, schakelingen op het net uitvoeren of ontwerpen. Uiteraard voorzien wij permanente bijscholing. Je kan bij ons je kennis verbreden en doorgroeien naar tal van andere functies. Bij aanvang krijg je een aangepaste opleiding met het accent op veiligheid en kwaliteit van het werk. Ook mag je rekenen op intensieve begeleiding op het terrein. Na je inwerkperiode functioneer je zelfstandig. Je krijgt jouw opdrachten doorgestuurd en je vertrekt van thuis uit met je dienstwagen naar je werkopdrachten.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van Adriaens Marcel-K.S.A.B. in sociale netwerken
Look for responds of Adriaens Marcel-K.S.A.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Laat een reactie achter voor Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Adriaens Marcel-K.S.A.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Leave a respond for Adriaens Marcel-K.S.A.B.. Adriaens Marcel-K.S.A.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adriaens Marcel-K.S.A.B. op de google maps. Adres en contacten Adriaens Marcel-K.S.A.B.
Location of Adriaens Marcel-K.S.A.B. on the google maps. Address and contacts of Adriaens Marcel-K.S.A.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come Adriaens Marcel-K.S.A.B. Adriaens Marcel-K.S.A.B.: JOHN CLAESSENS | KAMIEL JANSEGERS | ISA-COUPE | VANDEVELDE T. | SVEN VAN LANDEGHEM

Other related companies as Adriaens Marcel-K.S.A.B.: JOHN CLAESSENS | KAMIEL JANSEGERS | ISA-COUPE | VANDEVELDE T. | SVEN VAN LANDEGHEM

Adriaens Marcel-K.S.A.B. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adriaens Marcel-K.S.A.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08864288330. Het bedrijf Adriaens Marcel-K.S.A.B. bevindt zich op het adres: Zandstraat 73; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 404,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Social legislation - Consultants. Producten gemaakt in Adriaens Marcel-K.S.A.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Adriaens Marcel-K.S.A.B. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adriaens Marcel-K.S.A.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adriaens Marcel-K.S.A.B., openstaande posities, locatie van Adriaens Marcel-K.S.A.B. op de kaart.

Adriaens Marcel-K.S.A.B. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adriaens Marcel-K.S.A.B., company assigned to the tax number BE08864288330. The company Adriaens Marcel-K.S.A.B. is located at the address: Zandstraat 73; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 404,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Social legislation - Consultants. Products created in Adriaens Marcel-K.S.A.B. were not found.
The main activity of Adriaens Marcel-K.S.A.B. is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Adriaens Marcel-K.S.A.B. is not available. You also can look at reviews of Adriaens Marcel-K.S.A.B., open positions, location of Adriaens Marcel-K.S.A.B. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adriaens Marcel-K.S.A.B., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adriaens Marcel-K.S.A.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adriaens Marcel-K.S.A.B., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adriaens Marcel-K.S.A.B., employees, financial statistics.