Thiên-Long

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Thiên-Long
Private companiesMetal Mining • Thiên-Long

Contactgegevens Thiên-Long: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thiên-Long: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thiên-Long

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Van Artevelde 12; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 34 80 (+32-02 511 34 80) 02 511 34 80 (+32-02 511 34 80)

Fax (fax): +32 (16) 670-29-95 +32 (16) 670-29-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thiên-Long: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thiên-Long"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thiên-Long"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thiên-Long, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thiên-Long. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thiên-Long, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thiên-Long. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thiên-Long
Products information Thiên-Long

BTW identificatienummer (tax): BE07315765380
Ondernemingsnummer: 6045471191
Hoofdstad (capital): 706,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Thiên-Long zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thiên-Long
(Get full report from official database of BE for Thiên-Long)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thiên-Long
Addition kinds of activities for Thiên-Long

366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
38210301. Bunsen branders | Bunsen burners
38420305. Sokken, stomp | Socks, stump
59990301. banners | Banners
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij Thiên-Long: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thiên-Long: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thiên-Long. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thiên-Long. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert een portefeuille van dealers met laag potentieel met het oog op klantenbinding en ontwikkeling Je bent de problemsolver van onze klanten (invoerders, dealers van auto's, motorfietsen en mobilhomes). Je bent verantwoordelijk voor de coaching en opleiding van de verkoopteams van onze partners. Je staat in voor de communicatie met de dealers via B2Boost, mailing en telefoon. Je leidt en beheert de kredietpromoties. Je verzekert het dagelijkse management van onze incentiveacties. Je helpt de teamleden bij het organiseren van Car Fairs en specifieke events.

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Beveren is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

  • Assistent Projectleider Veiligheidssystemen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je installeert en configureert veiligheidssystemen (in samenspraak met onderaannemers) Je geeft advies aan klanten mbt. de werking van hun veiligheidssystemen Je configureert de hardware en programmeert de software obv de klantenspecificaties Je geeft on site training aan de klant en maakt technische dossiers op Je rapporteert aan de projectleider en assisteert hem bij de opstart van de projecten

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Thiên-Long in sociale netwerken
Look for responds of Thiên-Long in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thiên-Long. Laat een reactie achter voor Thiên-Long. Thiên-Long bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thiên-Long. Leave a respond for Thiên-Long. Thiên-Long on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thiên-Long op de google maps. Adres en contacten Thiên-Long
Location of Thiên-Long on the google maps. Address and contacts of Thiên-Long

Andere gerelateerde bedrijven als come Thiên-Long Thiên-Long: OXFAM MAGASIN DU MONDE | UCM | T.C. SMEERMAAS | Huyghe Veronique | Roquet SPRL

Other related companies as Thiên-Long: OXFAM MAGASIN DU MONDE | UCM | T.C. SMEERMAAS | Huyghe Veronique | Roquet SPRL

Thiên-Long is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Thiên-Long, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07315765380. Het bedrijf Thiên-Long bevindt zich op het adres: Rue Van Artevelde 12; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 706,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Thiên-Long zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thiên-Long is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thiên-Long is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thiên-Long, openstaande posities, locatie van Thiên-Long op de kaart.

Thiên-Long is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Thiên-Long, company assigned to the tax number BE07315765380. The company Thiên-Long is located at the address: Rue Van Artevelde 12; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 706,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Snack-bars. Products created in Thiên-Long were not found.
The main activity of Thiên-Long is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Thiên-Long is not available. You also can look at reviews of Thiên-Long, open positions, location of Thiên-Long on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thiên-Long, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thiên-Long, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thiên-Long, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thiên-Long, employees, financial statistics.