FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA

Contactgegevens FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Louvain 917 1140 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-26-55-99 32-27-26-55-99

Fax (fax): 32-27-26-03-15 32-27-26-03-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA
Products information FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA

BTW identificatienummer (tax): BE06929595947
Ondernemingsnummer: 9089233398
Hoofdstad (capital): 263,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Packaging materials - paper and cardboard

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA
(Get full report from official database of BE for FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA
Addition kinds of activities for FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA

22829901. Stralende garens, voor de handel | Beaming yarns, for the trade
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
34699902. Auto-licentie labels, gestempeld metaal | Automobile license tags, stamped metal
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf actief in vleeswaren zoeken wij een gemotiveerde kandidaat om in de kruidenkamer te werken. Je staat in voor het ontvangen, inboeken, stockeren, afwegen en identificeren van kruiden. Je levert de kruiden, additieven en hulpstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid aan de verschillende productieafdelingen. Je meldt klachten en/of bemerkingen aan de aankoopdienst. Je volgt de stockvoorraden op. Uiteraard kijk je mee toe op de orde en netheid in de kruidenkamer.

  • Ploegbaas (Bed) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk, actief in containertransport zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke leiding nemen over de werkplaats: het werk van 45 mechaniekers opvolgen, lassers en poetsers planning regelen werkplaats planning onderhoud van 145 voertuigen: wat moet er juist gebeuren van onderhoud, onderdelen bestellen, zo kostenefficiënt  mogelijk zijn in uw aankopen van onderdelen, kosten van de vrachtwagens bijhouden enz... ervaring in de mechaniek is een grote pluspunt ervaring in administratief werk is een pluspunt: opmaken facturen, afspraken maken, schades opstellen, enz...

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • jobstudent/ flexi zaterdag (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je vult rekken aan Kassa Klanten bedienen/ helpen met vragen De winkel op orde houden

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Gentis - Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Looking for Senior Security Engineers for different clients based in Brussels --Freelance--     Required criteria Fluent French and English Relevant experience as Security Engineer/Expert Proven experience with FortiNet and Cisco: Switching & routing, Firewall (Cisco and FortiNet), DMZ, VPN (FortiNet)   Interested?   Send your CV via the button below. 

Zoek naar antwoorden van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Laat een reactie achter voor FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. Leave a respond for FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA. FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA op de google maps. Adres en contacten FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA
Location of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA on the google maps. Address and contacts of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: PIERRE MOUTHUY | RONNY ROMBOUTS | RACHEL A. RAES | MARIE-REN?E VANCAUWENBERGHE | Demey

Other related companies as FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA: PIERRE MOUTHUY | RONNY ROMBOUTS | RACHEL A. RAES | MARIE-REN?E VANCAUWENBERGHE | Demey

FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929595947. Het bedrijf FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA bevindt zich op het adres: Ch. De Louvain 917 1140 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 263,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Packaging materials - paper and cardboard. Producten gemaakt in FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, openstaande posities, locatie van FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA op de kaart.

FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is a company, that was registered 1987 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, company assigned to the tax number BE06929595947. The company FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is located at the address: Ch. De Louvain 917 1140 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 263,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Packaging materials - paper and cardboard. Products created in FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA were not found.
The main activity of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA is not available. You also can look at reviews of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, open positions, location of FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPAPETERIES HUYSMANS & CIE SA, employees, financial statistics.