FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Contactgegevens FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Ch. De Wavre 1805 1160 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-75-05-90 32-26-75-05-90

Fax (fax): 32-26-72-90-46 32-26-72-90-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Products information FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

BTW identificatienummer (tax): BE03570526123
Ondernemingsnummer: 7182556152
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hi-fi and stereo systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
(Get full report from official database of BE for FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Addition kinds of activities for FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
212199. Sigaren, nec | Cigars, nec
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
33650000. Aluminium gieterijen | Aluminum foundries
34950103. Instrumentveren, precisie | Instrument springs, precision
36510118. Apparatuur voor geluidsreproductie | Sound reproducing equipment
39449911. Marmeren (speelgoed) | Marbles (toys)
51360402. Zakdoeken, mannen en jongens ' | Handkerchiefs, men's and boys'

Werken bij FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Onderhoudstechnieker Nachtdienst (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Zonhoven zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker met ervaring. Dit om te werken in een vaste nachtploeg.

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

  • Operator afzakmachine (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: Het afzakken van zakgoed Klaarzetten van zakgoedbestellingen Laden en lossen van vrachtwagens Onderhoud van de werkvloer Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiaal bedrijf dat streeft naar kwaliteit. Zij bieden innovatieve en klantgerichte concepten aan met respect voor de verschillende belanghebbenden.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Jobstudent Inpakafdeling voor de maand OKTOBER/NOVEMBER (M/V) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: KLINGELE CHOCOLADE

    Type: Studentenjob

    Voor ons chocoladebedrijf in Evergem zoeken we jobstudenten die kunnen werken in september en oktober. Voor één of meerdere vaste dagen in de week of voor volledige weken. Functieomschrijving: Het inpakken van de verwerkte producten, zowel machinaal als manueel De verpakte goederen voorzien van de juiste etiketten Afgewerkte goederen in rekken zetten Indien nodig inspringen waar hulp nodig is, ook productie Oplossen van kleine verpakkingsproblemen Op het einde van de dagtaak de verpakkingsruimte op orde brengen Profiel: Goede kennis van NL Je studeert een bachelor of masteropleiding Je bent een harde werker Je vindt kwaliteit belangrijk Periode: Wij zoeken jobstudenten die één of meerdere (vaste) dagen per week kunnen werken, dit in vroege en/of afwisselend late ploeg. Vroege ploeg: maandag tot donderdag: 6u tot 14.30u, vrijdag: 6u tot 12.30u - Late ploeg: maandag tot donderdag: 11u-19.30 u, vrijdag: 11u tot 17.30u.

  • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

  • Reclame bedeler in Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

Zoek naar antwoorden van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA in sociale netwerken
Look for responds of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Laat een reactie achter voor FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. Leave a respond for FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA. FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA op de google maps. Adres en contacten FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA
Location of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on the google maps. Address and contacts of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: Incanto | Bureau Ruidant Experts-Comptables SPRL | Smits J | Robin E | De Verbinding

Other related companies as FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA: Incanto | Bureau Ruidant Experts-Comptables SPRL | Smits J | Robin E | De Verbinding

FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03570526123. Het bedrijf FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA bevindt zich op het adres: Ch. De Wavre 1805 1160 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hi-fi and stereo systems. Producten gemaakt in FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, openstaande posities, locatie van FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA op de kaart.

FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is a company, that was registered 2000 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, company assigned to the tax number BE03570526123. The company FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is located at the address: Ch. De Wavre 1805 1160 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hi-fi and stereo systems. Products created in FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA were not found.
The main activity of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA is not available. You also can look at reviews of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, open positions, location of FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMEUBLE ELECTRO-MENAGER VIDEO SA, employees, financial statistics.