SAVANE (LA)

Contactgegevens SAVANE (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAVANE (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

SAVANE (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hamoir 15; 7100; La Louvière, België

Telefoon (phone): 064 28 43 13 (+32-064 28 43 13) 064 28 43 13 (+32-064 28 43 13)

Fax (fax): +32 (63) 371-35-29 +32 (63) 371-35-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAVANE (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAVANE (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAVANE (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAVANE (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAVANE (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAVANE (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAVANE (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAVANE (LA)
Products information SAVANE (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE03955047607
Ondernemingsnummer: 3831726074
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SAVANE (LA) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAVANE (LA)
(Get full report from official database of BE for SAVANE (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor SAVANE (LA)
Addition kinds of activities for SAVANE (LA)

2099. Voedingspreparaten, nec | Food preparations, nec
511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
24910101. Mijn rekwisieten, behandeld hout | Mine props, treated wood
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
36410209. Pilotlichten, radio | Pilot lights, radio
38270117. Telescopen: elleboog, panoramisch, observatie, brandbesturing, enz. | Telescopes: elbow, panoramic, sighting, fire control, etc.
38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type

Werken bij SAVANE (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAVANE (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAVANE (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAVANE (LA). Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Kinesist of Psychomotorisch therapeut Psychosezorg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5749 Locatie: ZNA Psychiatrisch ziekenhuis Stuivenberg Afdeling/ Bedrijfseenheid: Psychomotorische therapie, Psychosezorg Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur met ingang van 1/11/2018 Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat vooral in voor de residentiële therapieën, zowel in groep als individueel. Je hebt als opdracht aan elke patiënt een individuele en planmatige zorg te bieden door toepassing van psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen, met inachtname van de noden en behoeften van de patiënt, met als doel het menswaardig bestaan van de patiënt te bevorderen en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je past de psychomotorisch-therapeutische technieken en handelingen deskundig en doelgericht toe in kader van opgestelde programma. Je beheert administratieve gegevens, toestellen, materialen en documentatie. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van het aangeboden programma, o.a. door mee te werken aan overleg en vormingsprojecten. Ook volg je opleiding en bijscholing, en kan hieraan in voorkomend geval meewerken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke Psychomotorische therapie PZ Stuivenberg, en werkt samen binnen een multidisciplinair team. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Niels Vrijsen, HR recruiter, op 03 234 40 28. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Lodewijckx, Trajectverantwoordelijke paramedisch, op 03 217 77 87. Zie je dit 100% zitten?

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Verantwoordelijke magazijn (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt het magazijn draaiende. D.w.z. dat je instaat voor de inkomende goederen; uitpakken, controleren, sorteren. Daarnaast sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen zodat de chauffeurs dit kunnen uitleveren. Ook de stocktelling behoort tot jouw takenpakket.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Commercieel medewerker binnendienst (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in hout en plaatmateriaal voor bouwondernemingen, zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst.  Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Focus op adviesverlening! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Een accountantskantoor in Brasschaat is al sinds 1996 een financiële dienstverlener waar eenmanszaken, vrije beroepers en (internationale) KMO's beroep op kunnen doen inzake hun accounting, fiscale en juridische vraagstukken. Ze verrichten niet enkel het pure cijferwerk maar leggen eerder een sterke focus op het adviserend aspect binnen de Accountancy. Momenteel zijn ze werkzaam met ongeveer 25 medewerkers vanuit hun mooi en modern pand maar zijn dringend op zoek naar versterking van dit team. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Na je inwerkperiode werk je zelfstandig je eigen dossiers van A tot Z af. Dit gebeurt ook wel eens op locatie bij de klant maar voornamelijk op kantoor. Je hebt een sterk adviserende functie naar je klanten. Je verwerkt hun boekhoudkundige en fiscale cijfers naar optimaal en doelgericht advies. De junior accountants binnen het kantoor rekenen op jouw begeleiding. Je overziet ook hun werkzaamheden en stuurt bij waar nodig.

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • STAGAIR(E) Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdevelopment. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdeveloper. Als stagiair webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

Zoek naar antwoorden van SAVANE (LA) in sociale netwerken
Look for responds of SAVANE (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAVANE (LA). Laat een reactie achter voor SAVANE (LA). SAVANE (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAVANE (LA). Leave a respond for SAVANE (LA). SAVANE (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAVANE (LA) op de google maps. Adres en contacten SAVANE (LA)
Location of SAVANE (LA) on the google maps. Address and contacts of SAVANE (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come SAVANE (LA) SAVANE (LA): FLGALLIKER EUROTRANS NV | CENTEA | Storie Di Donna BVBA | Number 11 Artist's House | BENNY

Other related companies as SAVANE (LA): FLGALLIKER EUROTRANS NV | CENTEA | Storie Di Donna BVBA | Number 11 Artist's House | BENNY

SAVANE (LA) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAVANE (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03955047607. Het bedrijf SAVANE (LA) bevindt zich op het adres: Rue Hamoir 15; 7100; La Louvière. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in SAVANE (LA) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAVANE (LA) is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAVANE (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAVANE (LA), openstaande posities, locatie van SAVANE (LA) op de kaart.

SAVANE (LA) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAVANE (LA), company assigned to the tax number BE03955047607. The company SAVANE (LA) is located at the address: Rue Hamoir 15; 7100; La Louvière. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in SAVANE (LA) were not found.
The main activity of SAVANE (LA) is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SAVANE (LA) is not available. You also can look at reviews of SAVANE (LA), open positions, location of SAVANE (LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAVANE (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAVANE (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAVANE (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAVANE (LA), employees, financial statistics.