Plaka

Contactgegevens Plaka: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Plaka: address, phone, fax, email, website, opening hours

Plaka

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Marché aux Fromages 6; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 21 27 (+32-02 511 21 27) 02 511 21 27 (+32-02 511 21 27)

Fax (fax): +32 (19) 872-67-55 +32 (19) 872-67-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Plaka: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Plaka"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Plaka"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Plaka, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Plaka. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Plaka, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Plaka. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Plaka
Products information Plaka

BTW identificatienummer (tax): BE02750671386
Ondernemingsnummer: 2916290283
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Plaka zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Plaka
(Get full report from official database of BE for Plaka)

Aanvulling soorten activiteiten voor Plaka
Addition kinds of activities for Plaka

24419902. Flats, hout: kas | Flats, wood: greenhouse
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
39310301. fagotten | Bassoons
50310305. Metalen deuren, sash en trim | Metal doors, sash and trim
64110300. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers

Werken bij Plaka: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Plaka: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Plaka. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Plaka. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing ouderenzorg Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je als verpleegkundige tewerkgesteld worden in een residentie in de mooie omgeving van Tienen. Je zal onder andere instaan voor de dagdagelijkse verzorging van de bewoners, het beheren en toedienen van medicatie via verschillende toegangswegen, het up-to-date houden van bewonersdossiers, enzovoort. Contact met bewoners en hun families, met artsen en je naaste collega's zijn dagdagelijkse kost. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Monteur Trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zijn wij op zoek naar een monteur voor de trekhaken. Je gaat helpen met het monteren van de trekhaken aan verschillende soorten voertuigen, alsook het aansluiten van elektronica. Uitleg verstrekken aan kanten in verband met montage behoort ook tot je takenpakket. Daarnaast spring je tijdens het laagseizoen bij in verschillend posten in productie. Zie je jezelf passen binnen dit profiel? Bel naar Konvert Interim Waregem op het nummer: 056/60.33.03 of mail je meest recente CV door naar [email protected]

  • Backofficemedewerker (LUIK)

    Regio: LUIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hieronder kan je alvast een korte samenvatting vinden van wat jouw taken zoal zullen zijn: je werkt pro-actief mee in het bedrijf je komt terecht in de B2B afdeling je bent single point of contact voor je klanten je werkt volledige dossiers af van A tot Z jij bent de connectie tussen de netwerkbeheerder en de klant je beantwoordt 80% van de dossiers per mail 20% per telefoon

  • Operator CNC schaafbank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma die gekend staar voor zijn kwaliteitsvolle producten op vlak van buitenbeleving waar er zwembaden, tuinhuizen, poorten, enzovoort  worden geproduceerd. Jouw taken? Opstarten van de schaafmachine (vierzijdig) Bedienen van de machine Aan de had van de orders, stel je de machine in Scannen van orders Kwaliteit controleren Nakijken of machine goed loopt Uren? Je werkt in 2 ploegen. Vroege ploeg: 5u - 13u / Late ploeg: 13u - 21u

  • TECHNIEKER/ Technician (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Koolskamp is Let\\\'s Work op zoek naar een gemotiveerde technieker. *Je staat in voor de vaststelling van problemen aan verschillende machines in productie en verpakkingsafdeling. *Je staat in voor groot onderhoud van machines samen met het team ‘preventief onderhoud’. *Je doet ook het preventief onderhoud in het distributiecenter. Dit is een vol automatisch magazijn van elf verdiepingen hoog, volledig computer gestuurd. *Je werkt in een team van een 5-tal techniekers om de diagnose van storingen op te sporen. *Je werkt ook samen met het team van ‘preventief onderhoud’. Zij voeren de onderhoudswerken uit en lossen de problemen ook op. *Je kent stap voor stap de technische machines en plannen door en door.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Automekanieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

  • Mechanisch tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor zowel het aanpassen van bestaande ontwikkelingen (die je doorkrijgt van de afdeling te Nederland en Polen) alsook voor het volledig van nul ontwikkelen en tekenen van een de machine. Dit betreft voornamelijk het mechanisch, pneumatisch en hydraulisch gedeelte van de machine, alsook bijv. de elektrische sensoren ed. op de tekening plaatsen. (Elektrische schema's zullen niet getekend moeten worden) Je wordt intern begeleid door een ervaren collega die er reeds een 6tal jaar werkt.

  • Junior Management Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: UFINITY

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een sterk groeiende KMO binnen de petrochemie. Zij tellen 44 interne medewerkers en zij zetelen op de Noorderlaan in Antwerpen. Ze zijn in handen van een Amerikaanse multinational die in 70 landen actief is. Het financieel team in België telt heden 2 collega's: de Finance Manager (zeer gedreven jong iemand) en een collega die de facturen verwerkt. Door de sterke groei én mede door het feit dat Antwerpen HQ van Europa wordt, wint finance aan belang. Professionalisering, digitalisering én rapportering zijn zaken die intern moeten geïmplementeerd worden. Voel jij het al kriebelen om je schouders hieronder te zetten? Lees dan zeker verder! Centraal voor deze functie in het algemeen: uitvoerende taken combineren met ambitie om meer naar je toe te trekken; houden van uitdaging én afwisseling; gezien de veranderingen gaan er weinig dagen hetzelfde zijn voor jou; met de groei mee moet kunnen evolueren en breed financieel willen werken. Specifiek voor deze functie: inboeken van facturen (deze komen reeds digitaal binnen); general ledger insourcen van het huidig externe accountantskantoor; provisies en afschrijvingen maandafsluiting, BTW en statutaire jaarrekening rapportering (income statement) op termijn ook controlling taken naar je toe trekken: budget, analyses, rentabiliteitsberekeningen.

  • Chef-Gerant bedrijfscatering Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Vaste Job

    Als Chef-Gerant voor de afdeling Catering bent u verantwoordelijk voor uw uitbating bij een bedrijf te Diegem: U ressorteert onder de District Manager en geeft leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel. U staat in voor de calculaties, controle van de bestellingen en alle benodigdheden. U waarborgt de kwaliteit van alle diensten en gerechten. U staat in voor het bereiden, schikken en presenteren van de gerechten (+600 passages) U zorgt voor een optimale werking tijdens de service en voert controles uit over de bereide gerechten (kwaliteit, smaak en uitzicht). U voert controle uit op de registraties van de HACCP en ISO-documenten en verwerkt deze volgend de ISO-normen. U staat in voor de menuopmaak. U zorgt voor de foodcostberekeningen bij de opgestelde menu's. U organiseert de maandelijkse vergadering van de menucommisie. U bent creatief in het zoeken, uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen, gerechten en presentaties. U bespreekt menu's voor banketten, maakt een offerte, geeft klanten uitleg over de samenstelling van de gerechten en behandelt klachten. U staat in voor de werkplanning van het keuken-en bedieningspersoneel: u stelt hiervoor uurroosters op. U verwerkt allerhande gegevens: gepresteerde werkuren, ziekte of verlof, gegevens mbt tot calculatie en facturatie,... U analyseert verschillen van de maandelijkse resultaten tov het budget. U neemt deel aan vergaderingen en opleidingen. Werkuren: van maandag tot en met vrijdag van 7u tot 15u00 (38u/week).

  • KEUKENMEDEWERKERS (M/V) (Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals. Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENDAMES die graag broodjes maken en werken in een sandwicherie te Brussel!

Zoek naar antwoorden van Plaka in sociale netwerken
Look for responds of Plaka in social networks

Lees alle opmerkingen voor Plaka. Laat een reactie achter voor Plaka. Plaka bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Plaka. Leave a respond for Plaka. Plaka on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Plaka op de google maps. Adres en contacten Plaka
Location of Plaka on the google maps. Address and contacts of Plaka

Andere gerelateerde bedrijven als come Plaka Plaka: FLDVC NV | INTERHOME KUURNE | ERIC FOERSTER | AUTOMATIC POOL CARE DEVELOPMENT | HENDRIK CAMMU

Other related companies as Plaka: FLDVC NV | INTERHOME KUURNE | ERIC FOERSTER | AUTOMATIC POOL CARE DEVELOPMENT | HENDRIK CAMMU

Plaka is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Plaka, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02750671386. Het bedrijf Plaka bevindt zich op het adres: Rue du Marché aux Fromages 6; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Plaka zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Plaka is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Plaka is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Plaka, openstaande posities, locatie van Plaka op de kaart.

Plaka is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Plaka, company assigned to the tax number BE02750671386. The company Plaka is located at the address: Rue du Marché aux Fromages 6; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Snack-bars. Products created in Plaka were not found.
The main activity of Plaka is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Plaka is not available. You also can look at reviews of Plaka, open positions, location of Plaka on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Plaka, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Plaka, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Plaka, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Plaka, employees, financial statistics.