FLAGRO TECHNICS NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLAGRO TECHNICS NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLAGRO TECHNICS NV

Contactgegevens FLAGRO TECHNICS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGRO TECHNICS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGRO TECHNICS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eikstr. 48 1673 Pepingen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-65-06-70 32-23-65-06-70

Fax (fax): 32-23-56-03-66 32-23-56-03-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGRO TECHNICS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGRO TECHNICS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGRO TECHNICS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGRO TECHNICS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGRO TECHNICS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGRO TECHNICS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGRO TECHNICS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGRO TECHNICS NV
Products information FLAGRO TECHNICS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06218505859
Ondernemingsnummer: 7089447021
Hoofdstad (capital): 144,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 612,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLAGRO TECHNICS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGRO TECHNICS NV
(Get full report from official database of BE for FLAGRO TECHNICS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGRO TECHNICS NV
Addition kinds of activities for FLAGRO TECHNICS NV

495903. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
26210301. Absorberend papier | Absorbent paper
38299912. Pitometers | Pitometers
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance

Werken bij FLAGRO TECHNICS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGRO TECHNICS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGRO TECHNICS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGRO TECHNICS NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

  Regio: VILVOORDE CARGOVIL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

 • CNC-frezer insteller/bedienaar (2 ploegen) (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als machine-operator sta je in voor het besturen en aanvullen van de machine. De bedoeling is dat je goed de bestelbon zal aflezen waardoor je de stukken correct in de machine kan leggen, het programma kan oproepen en dat je de juiste afmetingen kan ingeven. Je moet niet zelf de CNC- freesmachine programmeren.

 • Storingstechniekers (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

 • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

 • logistiek bediende (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Poetshulp Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Wetteren (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

 • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

 • Studenten interviewers (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: D-Sense

  Type: Studentenjob

  Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

 • Gezocht: Enthousiaste en sociale studenten voor in de eventsector (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

  Type: Studentenjob

  Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

Zoek naar antwoorden van FLAGRO TECHNICS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLAGRO TECHNICS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGRO TECHNICS NV. Laat een reactie achter voor FLAGRO TECHNICS NV. FLAGRO TECHNICS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGRO TECHNICS NV. Leave a respond for FLAGRO TECHNICS NV. FLAGRO TECHNICS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGRO TECHNICS NV op de google maps. Adres en contacten FLAGRO TECHNICS NV
Location of FLAGRO TECHNICS NV on the google maps. Address and contacts of FLAGRO TECHNICS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGRO TECHNICS NV FLAGRO TECHNICS NV: RONY DE COCK | Snooker Kursaal SA | Aco Passavant SA | AVIS | GHEKIERE-DEVOS

Other related companies as FLAGRO TECHNICS NV: RONY DE COCK | Snooker Kursaal SA | Aco Passavant SA | AVIS | GHEKIERE-DEVOS

FLAGRO TECHNICS NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGRO TECHNICS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06218505859. Het bedrijf FLAGRO TECHNICS NV bevindt zich op het adres: Eikstr. 48 1673 Pepingen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 144,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 612,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLAGRO TECHNICS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGRO TECHNICS NV is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGRO TECHNICS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGRO TECHNICS NV, openstaande posities, locatie van FLAGRO TECHNICS NV op de kaart.

FLAGRO TECHNICS NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAGRO TECHNICS NV, company assigned to the tax number BE06218505859. The company FLAGRO TECHNICS NV is located at the address: Eikstr. 48 1673 Pepingen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 144,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 612,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLAGRO TECHNICS NV were not found.
The main activity of FLAGRO TECHNICS NV is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGRO TECHNICS NV is not available. You also can look at reviews of FLAGRO TECHNICS NV, open positions, location of FLAGRO TECHNICS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGRO TECHNICS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGRO TECHNICS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGRO TECHNICS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGRO TECHNICS NV, employees, financial statistics.