FLETS. STEYLEMANS SA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • FLETS. STEYLEMANS SA
Private companiesCoal Mining • FLETS. STEYLEMANS SA

Contactgegevens FLETS. STEYLEMANS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLETS. STEYLEMANS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLETS. STEYLEMANS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Bd. Emile Bockstael 412 1020 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-78-82-52 32-24-78-82-52

Fax (fax): 32-24-78-82-52 32-24-78-82-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLETS. STEYLEMANS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLETS. STEYLEMANS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLETS. STEYLEMANS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLETS. STEYLEMANS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLETS. STEYLEMANS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLETS. STEYLEMANS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLETS. STEYLEMANS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLETS. STEYLEMANS SA
Products information FLETS. STEYLEMANS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05628265380
Ondernemingsnummer: 6607971191
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLETS. STEYLEMANS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hi-fi and stereo systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLETS. STEYLEMANS SA
(Get full report from official database of BE for FLETS. STEYLEMANS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLETS. STEYLEMANS SA
Addition kinds of activities for FLETS. STEYLEMANS SA

679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
34299908. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
38430205. Denture materialen | Denture materials
50320305. Terra Cotta | Terra cotta
50729906. hangsloten | Padlocks
67339901. Vertrouwen, behalve educatief, religieus, liefdadigheid: management | Trusts, except educational, religious, charity: management

Werken bij FLETS. STEYLEMANS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLETS. STEYLEMANS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLETS. STEYLEMANS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLETS. STEYLEMANS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent procesoperator 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert diverse opdrachten uit ter assistentie van de procesoperator (die de productie volledig aanstuurt) om goede productieresultaten te behalen. Je gevarieerd takenpakket bestaat uit: -Het uitgieten van premixen in de juiste silo's. -Het nemen van stalen en deze analyseren via het snelanalyse toestel. -De rondgang in de fabriek aan de hand van een checklist. -Het meewerken aan preventie en veiligheid op het werk.

  • Een sterk staaltje marketing gezocht! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het eerste aanspreekpunt van hun grafische partner. Je zorgt ervoor dat via verschillende kanalen (mail,social media, newsletters,...) klanten van a tot z op de hoogte zijn van het bedrijf zijn producten. De website houdt je helemaal up-to-date. Je organiseert mee beurzen en staat in communicatie met externe leveranciers. Daarnaast werk je ook aan case studies ,product-fiches ,...

  • Cleaning operator 2 ploegenstelsel m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een onze klant, een bedrijf te Puurs, zoeken wij een cleaning operator M/V Functie: Als cleaning operator ben je verantwoordelijk voor het: Reinigen van de productie en verpakkingsafdeling. Reinigen van oppervlakken volgens specifieke instructies (met oa schrob- zuig- en boenmachine, ...). Aanbrengen/vervangen van hulpstoffen (oa handzeep, ...). Reinigen en controle van de reinigingsmachines en materialen. Uiteraard houdt een cleaning operator rekening met de veiligheidsaspecten en de algemene hygiëne maatregelen.

  • Poetshulp Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste poetshulpen. Ben jij een krak in poetsen en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Account manager Sales (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Brandfarmers

    Type: Vaste Job

    Hoe je dit aanpakt Je benadert (potentiële) klanten via telefoon of mail voor de verkoop van websites en onze marketingpakketten. Hierbij voorzie je de klant van een zo goed mogelijk advies. Het advies vertaal je in een offerte op maat, rekening houdend met alle verkregen informatie. Je gebruikt daarvoor je uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden om tot een maximaal resultaat te komen.

  • Zelfstandige energieadviseur (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: WECLO PARTNERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken nog 3 zelfstandige (dus met ondernemingsnummer en op zelfstandige basis) energieadviseurs met ervaring, die mee energie en telecom gaat aanbieden op markten en beurzen. Dit zijn zowel week- als avondmarkten. In drukke periodes kan het zijn dat er 7/7 gewerkt moet worden. Regio Antwerpen en Limburg. Er zijn geen investeringen nodig en u krijgt alle nodige materiaal ter beschikking. U werkt samen met mensen die al jaren ervaring hebben in deze sector en er hun missie van maken klanten minder te laten betalen. De kandidaten die wij zoeken zijn punctueel, respectvol, eerlijk en niet bang om goed door te werken.

Zoek naar antwoorden van FLETS. STEYLEMANS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLETS. STEYLEMANS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLETS. STEYLEMANS SA. Laat een reactie achter voor FLETS. STEYLEMANS SA. FLETS. STEYLEMANS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLETS. STEYLEMANS SA. Leave a respond for FLETS. STEYLEMANS SA. FLETS. STEYLEMANS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLETS. STEYLEMANS SA op de google maps. Adres en contacten FLETS. STEYLEMANS SA
Location of FLETS. STEYLEMANS SA on the google maps. Address and contacts of FLETS. STEYLEMANS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLETS. STEYLEMANS SA FLETS. STEYLEMANS SA: BUREAU SIGN OF THE TIMES | MONDIA | SCHAUWVLIEGHE | ADDO | Daems P

Other related companies as FLETS. STEYLEMANS SA: BUREAU SIGN OF THE TIMES | MONDIA | SCHAUWVLIEGHE | ADDO | Daems P

FLETS. STEYLEMANS SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLETS. STEYLEMANS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05628265380. Het bedrijf FLETS. STEYLEMANS SA bevindt zich op het adres: Bd. Emile Bockstael 412 1020 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 351,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hi-fi and stereo systems. Producten gemaakt in FLETS. STEYLEMANS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLETS. STEYLEMANS SA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLETS. STEYLEMANS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLETS. STEYLEMANS SA, openstaande posities, locatie van FLETS. STEYLEMANS SA op de kaart.

FLETS. STEYLEMANS SA is a company, that was registered 2012 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLETS. STEYLEMANS SA, company assigned to the tax number BE05628265380. The company FLETS. STEYLEMANS SA is located at the address: Bd. Emile Bockstael 412 1020 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 351,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hi-fi and stereo systems. Products created in FLETS. STEYLEMANS SA were not found.
The main activity of FLETS. STEYLEMANS SA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLETS. STEYLEMANS SA is not available. You also can look at reviews of FLETS. STEYLEMANS SA, open positions, location of FLETS. STEYLEMANS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLETS. STEYLEMANS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLETS. STEYLEMANS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLETS. STEYLEMANS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLETS. STEYLEMANS SA, employees, financial statistics.