FLZIMMER BVBA

Contactgegevens FLZIMMER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLZIMMER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLZIMMER BVBA

Regio (region): Wemmel, België

Adres (address): Isidoor Meyskensstraat 224 1780 Wemmel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-56-12-11 32-24-56-12-11

Fax (fax): 32-24-56-12-05 32-24-56-12-05

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLZIMMER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLZIMMER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLZIMMER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLZIMMER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLZIMMER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLZIMMER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLZIMMER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLZIMMER BVBA
Products information FLZIMMER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07904083251
Ondernemingsnummer: 7668701171
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLZIMMER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lasers - medical applications

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLZIMMER BVBA
(Get full report from official database of BE for FLZIMMER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLZIMMER BVBA
Addition kinds of activities for FLZIMMER BVBA

204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
286901. Alcoholen, niet-dranken | Alcohols, non beverage
671200. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
32910508. Schuur van wolfraamcarbide | Tungsten carbide abrasive
33120110. Lichte olie ruwe, uit chemische herstel coke ovens | Light oil crude, from chemical recovery coke ovens
36399901. Vloerwaxers en polijstmachines, elektrisch: huishoudelijk | Floor waxers and polishers, electric: household
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij FLZIMMER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLZIMMER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLZIMMER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLZIMMER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • technieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    all round technieker onderhouden van machinepark storingen verhelpen problemen oplossen

  • Schrijnwerker (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een fulltime schrijnwerker met een passie voor hout. Het gaat om binnenschrijnwerk vooral in het atelier maar ook een mogelijkheid op de baan

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • DEELTIJDSE/VOLTIJDSE STOTTERTHERAPEUT(E) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Logopedisch Team DAISY VANDE MAELE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons logopedisch team is op zoek naar een gemotiveerde collega! Je komt terecht in een leuk team waar de collega's steeds klaar staan om elkaar te helpen! Je behandelt voornamelijk kinderen met stotter-, taal-, articulatie- en leerstoornissen. Ook andere stoornissen kunnen naar jou worden doorverwezen, indien je dit zelf wenst. Uurregeling en aantal uren zijn te bespreken

Zoek naar antwoorden van FLZIMMER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLZIMMER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLZIMMER BVBA. Laat een reactie achter voor FLZIMMER BVBA. FLZIMMER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLZIMMER BVBA. Leave a respond for FLZIMMER BVBA. FLZIMMER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLZIMMER BVBA op de google maps. Adres en contacten FLZIMMER BVBA
Location of FLZIMMER BVBA on the google maps. Address and contacts of FLZIMMER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLZIMMER BVBA FLZIMMER BVBA: Jong E | HUIS DOLFIJN | WELDING ALLOYS BENELUX | FABIENNE SANSEN | HYPERGROUND.com

Other related companies as FLZIMMER BVBA: Jong E | HUIS DOLFIJN | WELDING ALLOYS BENELUX | FABIENNE SANSEN | HYPERGROUND.com

FLZIMMER BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Wemmel, België. De volledige naam van het bedrijf is FLZIMMER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07904083251. Het bedrijf FLZIMMER BVBA bevindt zich op het adres: Isidoor Meyskensstraat 224 1780 Wemmel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 803,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lasers - medical applications. Producten gemaakt in FLZIMMER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLZIMMER BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLZIMMER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLZIMMER BVBA, openstaande posities, locatie van FLZIMMER BVBA op de kaart.

FLZIMMER BVBA is a company, that was registered 2013 in Wemmel region, Belgium. Full name of company is FLZIMMER BVBA, company assigned to the tax number BE07904083251. The company FLZIMMER BVBA is located at the address: Isidoor Meyskensstraat 224 1780 Wemmel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 803,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lasers - medical applications. Products created in FLZIMMER BVBA were not found.
The main activity of FLZIMMER BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLZIMMER BVBA is not available. You also can look at reviews of FLZIMMER BVBA, open positions, location of FLZIMMER BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLZIMMER BVBA, Wemmel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLZIMMER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLZIMMER BVBA, Wemmel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLZIMMER BVBA, employees, financial statistics.