Marie

Contactgegevens Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vin?ve d'Ile 1; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 59 29 (+32-04 223 59 29) 04 223 59 29 (+32-04 223 59 29)

Fax (fax): +32 (61) 189-77-18 +32 (61) 189-77-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marie
Products information Marie

BTW identificatienummer (tax): BE08703613281
Ondernemingsnummer: 2147796630
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marie
(Get full report from official database of BE for Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marie
Addition kinds of activities for Marie

314399. Heren schoeisel, behalve atletisch, nec | Men's footwear, except athletic, nec
738912. Verpakkings- en etiketteringsdiensten | Packaging and labeling services
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
34529903. Machine toetsen | Machine keys
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
54999902. Eieren en gevogelte | Eggs and poultry
80429901. Groeps- en bedrijfsoefening, optometrist | Group and corporate practice, optometrist

Werken bij Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marie. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Technieker / Mekanieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: DEMERSTEE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Als ervaren technieker/mekanieker sta je in voor de diagnose-herstelling en service van lijnbussen en autocars. Dit gaat van het compleet service pakket uitvoeren tot het stellen van diagnoses zowel op technisch als elektronisch vlak.

  • Orderpicker voeding (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Diest is Actief Interim Diest op zoek naar een orderpicker (m/v) Jouw taken zullen zijn: - Aan de hand van bestelbonnen bestellingen klaarmaken en klaarzetten voor levering (bestellingen komen binnen op een soort van tablet/touch screen) - Goederen uit de frigo halen, afweging doen van de gevraagde hoeveelheid, de juiste sticker voorzien - De bestelling per bestelbon klaarzetten en terug plaatsen in de frigo - Bij klaarzetten van de bestelling communicatie met administratie voor klaarmaken van het factuur - Bakken tillen van vaak 10 kg - Weinig tot geen klantencontact of leverancierscontact tenzij je de persoon die goederen ontvangt moet vervangen wegens ziekte of vakantie

  • Meet- en regeltechnieker (M/V) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je hebt een diploma Professionele Bachelor Elektromechanica optie automatisering, onderhoudstechnologie of bedrijfsautomatisatie. ( Of gelijkwaardig door aantoonbare ervaring) - Je mag een schoolverlater zijn of beperkte werkervaring hebben. - Je bent zeer leergierig van aard en hebt een uitgesproken interesse in techniek en industriële installaties; - Je bent sociaal, kan zelfstandig werken en bent stressbestendig; - Ook ben je analytisch en probleemoplossen ingesteld een een echte teamspeler; De voornaamste verantwoordelijkheden omvatten; - Het uitvoeren van preventieve en curatieve onderhoudstaken in het domein van de meet- en regeltechniek; - Uitvoeren van storingsanalyses; - Iso-kalibraties uitvoeren volgens de voorgeschreven procedures; - Interveniëren in het domein van de meet-, regel-, en instrumentatietechniek bij onvoorziene storingen aan de installaties; - Elektrisch beveiligen en ontveiligen volgens de gangbare lockout- tagout procedures ter voorbereideing van geplande onderhoudswerken, inclusief functionele controle voor herindienstname

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Eeklo - Lembeke (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Helper Lingerie Outlet 26/10 (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor de Lingerie-Outlet in Genk zijn we op zoek naar helpers voor deze vrijdag 26/10.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Marie in sociale netwerken
Look for responds of Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marie. Laat een reactie achter voor Marie. Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marie. Leave a respond for Marie. Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marie op de google maps. Adres en contacten Marie
Location of Marie on the google maps. Address and contacts of Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come Marie Marie: Libert Paints & Co NV | MARIE JEANNE | GILLES DELFORGE | JOHAN DECADT | BOULANGERIE NOTRE-DAME

Other related companies as Marie: Libert Paints & Co NV | MARIE JEANNE | GILLES DELFORGE | JOHAN DECADT | BOULANGERIE NOTRE-DAME

Marie is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08703613281. Het bedrijf Marie bevindt zich op het adres: Vin?ve d'Ile 1; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Marie is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marie, openstaande posities, locatie van Marie op de kaart.

Marie is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marie, company assigned to the tax number BE08703613281. The company Marie is located at the address: Vin?ve d'Ile 1; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in Marie were not found.
The main activity of Marie is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Marie is not available. You also can look at reviews of Marie, open positions, location of Marie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marie, employees, financial statistics.