LA TARTINE AU BEURRE SPRL

Contactgegevens LA TARTINE AU BEURRE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA TARTINE AU BEURRE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA TARTINE AU BEURRE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard d'Avroy 240; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 229 38 37 (+32-04 229 38 37) 04 229 38 37 (+32-04 229 38 37)

Fax (fax): 04 229 38 37 (+32-04 229 38 37) 04 229 38 37 (+32-04 229 38 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA TARTINE AU BEURRE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA TARTINE AU BEURRE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA TARTINE AU BEURRE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA TARTINE AU BEURRE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA TARTINE AU BEURRE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA TARTINE AU BEURRE SPRL
Products information LA TARTINE AU BEURRE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03648529052
Ondernemingsnummer: 9717102050
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in LA TARTINE AU BEURRE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA TARTINE AU BEURRE SPRL
(Get full report from official database of BE for LA TARTINE AU BEURRE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA TARTINE AU BEURRE SPRL
Addition kinds of activities for LA TARTINE AU BEURRE SPRL

28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
28699920. Glycerine | Glycerin
31610104. Reistassen | Traveling bags
59459901. Kite winkels | Kite stores
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij LA TARTINE AU BEURRE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA TARTINE AU BEURRE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Horeca medewerker weekend (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    't Plezante land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog gemotiveerde horeca medewerkers. Je helpt mee met het bereiden van de verschillende maaltijden en volgt daarbij de nodgie hygiëne regels. (HACCP). Je staat mee in voor het afruimen, afwassen, schoonmaken en afsluiten bij sluitingstijd. Je volgt mee de voorraad op en zorgt voor het plaasten van de nodige bestellingen. Als horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor een net restaurant waar bezoekers met plezier een hapje komen eten en met de grootste zorg bediend worden.

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Health & Safety Officer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een internationaal gekende speler in de milieusector. We rekruteren voor hen een Health & Safety Officer ter uitbreiding van het QESH-team! In de rol van Health & Safety Officer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de managers met de implementatie van de Health & Safety policies. Je assisteert de site managers en de projectmanagers van de 5 Belgische sites. Je rolt het H&S beleid uit (audits, wetgeving, procedures, ...). In samenspraak met de H&S Manager Europa bepaal je de jaarlijkse H&S targets. Je zorgt voor de voorbereiding en het beheer van de budgetten voor actieplannen m.b.t. gezondheid en veiligheid op de werkvloer en op de externe werven. Je bent betrokken bij diverse lokale H&S projecten.

  • Assemblage arbeider 2 ploegen optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een leverancier van Volvo zijn wij op zoek naar montage en assemblage arbeiders regio Lokeren. Je zal zetels in elkaar steken voor Volvo Trucks. Dit proces bestaat uit 7 posten: kussens overtrekken met leder, arm en rugleuningen bevestigen, veiligheidsgordel bevestigen, controles uitvoeren, enz... Dankzij het doorschuifsysteem is er voldoende afwisseling, je doet geen volledige dag dezelfde post. Eens je deze 7 posten onder de knie hebt zal je ook de bevoorrading mogen doen. Nadien krijg je ook opleiding voor de 4 posten op de gevorderde lijn.

  • Mystery Shopper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Wervingsreserve leerkracht JAVA (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: GO! Onderwijs

    Type: Werfreserve

    Voor ons opleidingscentrum in Lommel op campus Mercurius zoeken we geïnteresseerde en gemotiveerde leerkrachten Java. Dit is een erg specifieke module binnen ons opleidingsaanbod die niet erg frequent wordt ingericht. Om ervoor te zorgen dat de cursus kan starten zodra zich voldoende cursisten hebben aangemeld, wordt een wervingsreserve aangelegd.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van LA TARTINE AU BEURRE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of LA TARTINE AU BEURRE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Laat een reactie achter voor LA TARTINE AU BEURRE SPRL. LA TARTINE AU BEURRE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA TARTINE AU BEURRE SPRL. Leave a respond for LA TARTINE AU BEURRE SPRL. LA TARTINE AU BEURRE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA TARTINE AU BEURRE SPRL op de google maps. Adres en contacten LA TARTINE AU BEURRE SPRL
Location of LA TARTINE AU BEURRE SPRL on the google maps. Address and contacts of LA TARTINE AU BEURRE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LA TARTINE AU BEURRE SPRL LA TARTINE AU BEURRE SPRL: LANDBOUWKREDIET | P.H CLEAN | AUBEL T.C. | ROELS DECORATEUR | LIDL

Other related companies as LA TARTINE AU BEURRE SPRL: LANDBOUWKREDIET | P.H CLEAN | AUBEL T.C. | ROELS DECORATEUR | LIDL

LA TARTINE AU BEURRE SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA TARTINE AU BEURRE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648529052. Het bedrijf LA TARTINE AU BEURRE SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard d'Avroy 240; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in LA TARTINE AU BEURRE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA TARTINE AU BEURRE SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA TARTINE AU BEURRE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA TARTINE AU BEURRE SPRL, openstaande posities, locatie van LA TARTINE AU BEURRE SPRL op de kaart.

LA TARTINE AU BEURRE SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA TARTINE AU BEURRE SPRL, company assigned to the tax number BE03648529052. The company LA TARTINE AU BEURRE SPRL is located at the address: Boulevard d'Avroy 240; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Snack-bars. Products created in LA TARTINE AU BEURRE SPRL were not found.
The main activity of LA TARTINE AU BEURRE SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA TARTINE AU BEURRE SPRL is not available. You also can look at reviews of LA TARTINE AU BEURRE SPRL, open positions, location of LA TARTINE AU BEURRE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA TARTINE AU BEURRE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA TARTINE AU BEURRE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA TARTINE AU BEURRE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA TARTINE AU BEURRE SPRL, employees, financial statistics.