La Luna

Contactgegevens La Luna: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Luna: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Luna

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bethani?nlei 91; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 422 52 55 (+32-03 422 52 55) 03 422 52 55 (+32-03 422 52 55)

Fax (fax): 03 422 52 55 (+32-03 422 52 55) 03 422 52 55 (+32-03 422 52 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Luna: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Luna"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Luna"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Luna, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Luna. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Luna, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Luna. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Luna
Products information La Luna

BTW identificatienummer (tax): BE04828186035
Ondernemingsnummer: 6026519775
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in La Luna zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Luna
(Get full report from official database of BE for La Luna)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Luna
Addition kinds of activities for La Luna

20460100. Maïs en andere plantaardige zetmeel | Corn and other vegetable starches
25110207. Zilverkisten: hout | Silverware chests: wood
30690603. Cyclo rubbers, natuurlijk | Cyclo rubbers, natural
30890220. Tumblers, kunststoffen | Tumblers, plastics
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation

Werken bij La Luna: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Luna: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Luna. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Luna. Looking for open vacancies in other companies

  • full time medewerker supermarkt centrum Gent (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kassierster! (38u/week). Heb jij reeds ervaring in de verkoop en heb je een portie verantwoordelijkheidszin? Dan hebben wij de job voor jou! Je helpt mee de vrachtwagens uit te laden en vult de rekken aan. Verder zorg je dat de rayons mooi op orde liggen. Ook kassawerk vormt een groot deel van jouw takenpakket. Je werkt 1 op 2 zaterdagen. Op zondag is de winkel gesloten.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wervik - Geluwe - Menen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Administratief commercieel bediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ROCK RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een job met onmiddellijk een vast contract? Voor een ongelooflijk sterk bedrijf regio Waregem in het luxesegment zijn we op zoek naar een administratief commercieel bediende. Door de groei van het bedrijf, zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan deze vacature. Wat houdt het werk in? Je werkt in het hoofdkantoor in Waregem, vlakbij de afrit in een mooie, moderne werkomgeving. Je speelt een centrale rol in de verwerking van aanvragen van onze klanten. Je bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze professionele klanten. Je functioneert als hun backoffice en staat hen bij in hun bestellingen en administratie. Je werkt samen met enkele andere collega's die op vandaag een hecht team vormen en klaar zijn om met open armen een nieuwe medewerker in hun groep op te nemen. Het team kenmerkt zich door hun positieve ingesteldheid, energieke karakter en iedereen trekt aan hetzelfde zeil. Er is ruimte voor initiatief en ideeën, je kan dus actief meedenken met het bedrijf. Door de goeie, familiale sfeer kent het bedrijf weinig verloop. Heb je interesse om te solliciteren voor deze job? Mail dan je CV door naar [email protected] en je wordt heel snel gecontacteerd.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

Zoek naar antwoorden van La Luna in sociale netwerken
Look for responds of La Luna in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Luna. Laat een reactie achter voor La Luna. La Luna bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Luna. Leave a respond for La Luna. La Luna on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Luna op de google maps. Adres en contacten La Luna
Location of La Luna on the google maps. Address and contacts of La Luna

Andere gerelateerde bedrijven als come La Luna La Luna: KBC | LE HEROU | Castor-Immobilière SCRL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Air Trade Centre Belgium NV

Other related companies as La Luna: KBC | LE HEROU | Castor-Immobilière SCRL | OPENBARE BIBLIOTHEEK | Air Trade Centre Belgium NV

La Luna is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Luna, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04828186035. Het bedrijf La Luna bevindt zich op het adres: Bethani?nlei 91; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in La Luna zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Luna is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Luna is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Luna, openstaande posities, locatie van La Luna op de kaart.

La Luna is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Luna, company assigned to the tax number BE04828186035. The company La Luna is located at the address: Bethani?nlei 91; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Snack-bars. Products created in La Luna were not found.
The main activity of La Luna is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of La Luna is not available. You also can look at reviews of La Luna, open positions, location of La Luna on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Luna, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Luna, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Luna, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Luna, employees, financial statistics.