Kaya-Snack Friterie

Contactgegevens Kaya-Snack Friterie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaya-Snack Friterie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaya-Snack Friterie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Helmet 381; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 245 85 62 (+32-02 245 85 62) 02 245 85 62 (+32-02 245 85 62)

Fax (fax): +32 (57) 310-35-87 +32 (57) 310-35-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaya-Snack Friterie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaya-Snack Friterie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaya-Snack Friterie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaya-Snack Friterie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaya-Snack Friterie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaya-Snack Friterie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaya-Snack Friterie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaya-Snack Friterie
Products information Kaya-Snack Friterie

BTW identificatienummer (tax): BE08974700927
Ondernemingsnummer: 3160461425
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Kaya-Snack Friterie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Snack-bars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaya-Snack Friterie
(Get full report from official database of BE for Kaya-Snack Friterie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaya-Snack Friterie
Addition kinds of activities for Kaya-Snack Friterie

721900. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
22110302. Vaatdoeken | Dishcloths
51220300. Drugs en drugsgebruikers | Drugs and drug proprietaries
51910301. Bloem en veldbollen | Flower and field bulbs
78190501. Ontwikkelen en printen van commerciële films | Developing and printing of commercial motion picture film

Werken bij Kaya-Snack Friterie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaya-Snack Friterie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaya-Snack Friterie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaya-Snack Friterie. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektrotechnieker in dagdienst in Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar een tijdelijke 'elektrotechnieker' in dagdienst. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor elektrische en mechanische aansluitingen Je werkt mee aan de montage en assemblage van machines, wat vooral elektrisch en mechanisch zal zijn Handige harry's die kennis hebben van solderen zijn een plus!

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Logistiek bediende - Expeditie (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Mol, zijn wij op zoek naar een logistiek bediende expeditie Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Verzorgen van de verzending en het opmaken van de transit-, import-, exportdocumenten • Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers • Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers • Onderhouden van contacten met het douanekantooren externe leveranciers • Ontvangen van douaniers • Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting • Stockcontroles uitvoeren

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Studenten Frituurmedewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Studentenjob

    Als frituurmedewerker heb je verschillende taken, namelijk: Je neemt bestellingen op van de klanten. Je legt alles van snacks klaar voor de keuken. Je helpt bij het correct afbakken van snacks en frieten. Je maakt broodjes, salades, etc. klaar. Je staat in voor het onderhoud van de volledige frituur (schoonmaak, afwas, etc.). Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een frituur in Maldegem, zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen meehelpen, voornamelijk in het weekend. Dit kan zowel in de zaak als met de mobiele frituur zijn.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Kinderverzorgster/verzorger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Jannekemaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Personal/functional trainer GetFit!Antwerp (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: GETFIT!

    Type: Zelfstandige activiteit

    GetFit! Antwerp is een opstartende zaak gespecialiseerd in Personal & Functional Training, Yoga, groepslessen (o.a. bootcamps/ rugscholing) en gezondheidsadvies! Wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste Personal Trainer om op zelfstandige basis ons team te komen versterken! Belangrijk is dat je gemotiveerd bent om mensen professioneel te begeleiden naar het doel dat ze wensen te bereiken rekening houdend met hun mogelijkheden en beperkingen. Je bent een luisterend oor voor de klant en zorgt voor trainingen op maat. Hiervoor maak je gebruik van trainingsschema’s. Je beschikt over een grote kennis anatomie en fysiologie en zorgt voor trainingsschema’s die aangepast kunnen worden aan mogelijke blessures van de klant! Wij vinden het zeer belangrijk dat ons team zich actief inzet om na te denken en te zoeken naar nieuwe trainingsmodaliteiten en je bent bereid om je hiervoor bij te scholen!

Zoek naar antwoorden van Kaya-Snack Friterie in sociale netwerken
Look for responds of Kaya-Snack Friterie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaya-Snack Friterie. Laat een reactie achter voor Kaya-Snack Friterie. Kaya-Snack Friterie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaya-Snack Friterie. Leave a respond for Kaya-Snack Friterie. Kaya-Snack Friterie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaya-Snack Friterie op de google maps. Adres en contacten Kaya-Snack Friterie
Location of Kaya-Snack Friterie on the google maps. Address and contacts of Kaya-Snack Friterie

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaya-Snack Friterie Kaya-Snack Friterie: FLCDM CV | RADIO CONTACT 2 LI?GE | JEAN VALENCYNS | P PARIS BOIS | LA FRITERIE DES FRAN?AIS

Other related companies as Kaya-Snack Friterie: FLCDM CV | RADIO CONTACT 2 LI?GE | JEAN VALENCYNS | P PARIS BOIS | LA FRITERIE DES FRAN?AIS

Kaya-Snack Friterie is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaya-Snack Friterie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08974700927. Het bedrijf Kaya-Snack Friterie bevindt zich op het adres: Chaussée de Helmet 381; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 458,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Snack-bars. Producten gemaakt in Kaya-Snack Friterie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaya-Snack Friterie is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaya-Snack Friterie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaya-Snack Friterie, openstaande posities, locatie van Kaya-Snack Friterie op de kaart.

Kaya-Snack Friterie is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaya-Snack Friterie, company assigned to the tax number BE08974700927. The company Kaya-Snack Friterie is located at the address: Chaussée de Helmet 381; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 458,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Snack-bars. Products created in Kaya-Snack Friterie were not found.
The main activity of Kaya-Snack Friterie is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaya-Snack Friterie is not available. You also can look at reviews of Kaya-Snack Friterie, open positions, location of Kaya-Snack Friterie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaya-Snack Friterie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaya-Snack Friterie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaya-Snack Friterie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaya-Snack Friterie, employees, financial statistics.